maşallah canım inşallah benimkindede bi sorun çıkmaz haftaya gidicem doktora bakalım yanına limon al diyorlar çok kötü oluyormuş şekerli suyun tadı bilmiyorumkismile
banada öle demişlerdi ama sanırım yapıdan yapıya değişiyor yani o.. gece 12 den sonra hiçbişi yemiosun.sabah aç karnına gidiyosun bana 2 bardak şeklinde içirdiler..ilk bardağı içtim gayet iyiydi, ikicide biraz midem bulandı gibi ama hemen geçti.. korkma öle abartıldığı gibi değil bence..bildiğin şekerli su..:))
canım hoşgeldin, Allah bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah. Ben de şeker yüklemesini 26. haftamda yaptırmıştım. Limon istemişlerdi benden, limonla karıştırınca limonata gibi çok rahat içiliyor, götür sen de mutlaka, inşallah hayırlı sonuç alısın
pamik prenses hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ama buranın ilk kuralı yemekleri öyle pat diye söyleme midemiz harekete geçiyor can çekiyorlmaz:
selna ipeknil aynı kaderi paylaşıyoruz demekki aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insan yinede takıyor pzt si belli olcak hayırlısı biliyorum zekilk ama hani şimdilik ilk engel ters durması ya bebeğin baştan o problemi bir aşsaydık normal doğuma daha bir yaklaşıcaktım şimdi böyle olunca hevesim kırılıyor allah tan hayırlısı artık nasip hangineyse o olacak.
cinsiyeti kız boshayallersmile hayırlısı ile bi kızım olucak inşallah 25 haftadayız henüz şeker yüklemesini yaptırmadım siz yaptırdınızmı acaba
Bana geceden bişey yeme aç gel filan demediler bilmiyorumkismile zaten doktorumda fazla konuşkan bri değil cımbızla alıyorum lafları ağzından alsanaalsanasmile ama napayım evime en yakın özel hastane burası :umursamaz: mecbur gidiyoruz işte ben en iyisi dediğin gibi geceden aç gideyim normalde randevüları hep geç saate alırdım ama bu sefer erkene alayımda öğlen 2 ye kadar aç bi aç gezmeyim benim kız çok kzıyor aç gezdiğimde tekmeliyor devamlı obur şey ne olucak guclubacismile
selna ipeknil aynı kaderi paylaşıyoruz demekki aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insan yinede takıyor pzt si belli olcak hayırlısı biliyorum zekilk ama hani şimdilik ilk engel ters durması ya bebeğin baştan o problemi bir aşsaydık normal doğuma daha bir yaklaşıcaktım şimdi böyle olunca hevesim kırılıyor allah tan hayırlısı artık nasip hangineyse o olacak.
bu arada aramıza hoşgeldin pamik prenses...
Selna sana katılıyorum problem olmadığından geç çağırıyorlar benim doktorum sonda hem karından hem çatıdanbakıcaz sezeryana karar vericez dedi daha önce iki sezeryanım var hiç çatı muayenesi olmadım bu yapıcakmış sanırım erken almamak için hayırlısı herhalde sonlarda haftada bir muayene olucaz o zamanda bunalıcaz bir yandan kişisel temizlikler hazırlıklar bir yandan bebeğin hazırlıkları bu arada dolma sardım dondurucuya koydum kızlar doğumdan sonra ikramlıkları hazırlıyım sonraya kolaylık olsun diye börekler yapıpda koycam çok kolay oluyo sonrasında
aslında çok ta iyi değilmiş ultrason, abd de mesela çoğu doktor ve hastane çok az bakıomuş ultrasonla..yani herhangi bir sıkıntı problem yoksa sanırım az baktırmakta fayda var.. zaten son haftalarda sıklaşıyor mecburen..
Bana geceden bişey yeme aç gel filan demediler bilmiyorumkismile zaten doktorumda fazla konuşkan bri değil cımbızla alıyorum lafları ağzından alsanaalsanasmile ama napayım evime en yakın özel hastane burası :umursamaz: mecbur gidiyoruz işte ben en iyisi dediğin gibi geceden aç gideyim normalde randevüları hep geç saate alırdım ama bu sefer erkene alayımda öğlen 2 ye kadar aç bi aç gezmeyim benim kız çok kzıyor aç gezdiğimde tekmeliyor devamlı obur şey ne olucak guclubacismile
canım ultrasonun hiçbir zararı yokmuş bebeğe....ses dalgaları zatennn.....
yurt dışında çoğu ülke 2-3 defa bakıyor sağlık sektörü çöktüğü için çok sayıda ultrason olmadığı içinnn.........zararlı diye değil yani .birde onlar bu konularda daha rahatlarr..doğumu ters bile olsa normal yaptırıyorlar meselaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?