2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım inşallah benimkindede bi sorun çıkmaz haftaya gidicem doktora bakalım yanına limon al diyorlar çok kötü oluyormuş şekerli suyun tadı bilmiyorumkismile

canım hoşgeldin, Allah bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah. Ben de şeker yüklemesini 26. haftamda yaptırmıştım. Limon istemişlerdi benden, limonla karıştırınca limonata gibi çok rahat içiliyor, götür sen de mutlaka, inşallah hayırlı sonuç alısın

selna ipeknil aynı kaderi paylaşıyoruz demekki aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insan yinede takıyor pzt si belli olcak hayırlısı biliyorum zekilk ama hani şimdilik ilk engel ters durması ya bebeğin baştan o problemi bir aşsaydık normal doğuma daha bir yaklaşıcaktım şimdi böyle olunca hevesim kırılıyor allah tan hayırlısı artık nasip hangineyse o olacak.

Bana geceden bişey yeme aç gel filan demediler bilmiyorumkismile zaten doktorumda fazla konuşkan bri değil cımbızla alıyorum lafları ağzından alsanaalsanasmile ama napayım evime en yakın özel hastane burası :umursamaz: mecbur gidiyoruz işte ben en iyisi dediğin gibi geceden aç gideyim normalde randevüları hep geç saate alırdım ama bu sefer erkene alayımda öğlen 2 ye kadar aç bi aç gezmeyim benim kız çok kzıyor aç gezdiğimde tekmeliyor devamlı obur şey ne olucak guclubacismile

hoşbulduk canım saol.Hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bi şeklide kavuşuruz inşallah minik meleklermize :Saruboceq: bende götürmeyi düşünüyorum limonu çünki tatlıyla hiç aram yok kesin midem bulanır :dilcikar:

pamik prenses hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ama buranın ilk kuralı yemekleri öyle pat diye söyleme midemiz harekete geçiyor can çekiyor lmaz:

valla doğru sölüyosun canım benimde yazdıtan sonra aklıma geldiki bende çok kızarım böle yanımda bahsedenlerden boş anıma geldi kusura bakmayın kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...
sabahtan beri patladım sinirden yaa...evdeyim müsaitim ve net yoktu giremedim..hepiniz iyisinizdir umarım..geçmişe bi göz atayım geliyorum

hevesini kırma annesi dönmüşbelki kuzu..benim 3 hafta önce oğlumun ayakları solumda gövdesi sağımdaydı..şimdi tam tersi ayaklar sağda gövde solda...

cinsiyeti kız boshayallersmile hayırlısı ile bi kızım olucak inşallah 25 haftadayız henüz şeker yüklemesini yaptırmadım siz yaptırdınızmı acaba

benimki de kız canım,yaptırdım şeker yüklemesini çok şükğr bir problem çıkmadı...inşallah seninde çıkmaz

sabah erkenden çağırıyolar zaten şeker yükleme için..doktorun sölemesi lazım aslında bunları, ne garipmiş senin doktorunda..açlık ve tokluk şeker sonucunu alıyorlar o yüzden..inş bir sorun çıkmaz..

öyle olacak canım,sağlıkla doğuralımda ,Allah tan hayırlısı;ama doktorum beni bayağı rahatlattı pozisyon konusunda,son hafta bile dönen bebekler olabilirmiş,artık birdahakinede dönmemiş olursa döndürmek için ne yapabilirm onu soracağım...

çatı muaynesi neden yapacak doktorun;senin doğum şeklin zaten sezeryan olmayak mı?
son haftalar daha zor geçecek bencede,hem her hafta muayne,NTS,telaş felan...Ayy bak yine çok heyecanlandım

canım ultrasonun hiçbir zararı yokmuş bebeğe....ses dalgaları zatennn.....
yurt dışında çoğu ülke 2-3 defa bakıyor sağlık sektörü çöktüğü için çok sayıda ultrason olmadığı içinnn.........zararlı diye değil yani .birde onlar bu konularda daha rahatlarr..doğumu ters bile olsa normal yaptırıyorlar meselaaa..........

Şeker testinin yapılacağını bildiği halde mi saat 2 ye randevu verdiler.Sabah aç karnına gitmen gerek.Benim de öğleden sonraydı randevum ama şeker için ertesi sabah gelmemi söylemişti.Sen normal yemeğini yiyip git.Şeker için ertesi sabah gidersin

Selna anlamadım işte çatı muayenesi kısmını sanırım doğum olayı çok yakınmı diye ona göre sezeryan günü verecekmiş ben diğerlerinde nst ye de hiç girmedim ay ne rahattı bu değişik her doktorun tarzı farklı işte belki doğru olan budur evet sonlar daha zor nst de durmak da çok zormuş yarım saat yatıp bebeğin kalbini dinliyorsun bunalıyorsun diyorlar bakalım

Evet ben de çok şaşırmıştım.Göbek çevresini ölçerek muayne ediyolarmış.Abd'de ultrason pahalı olduğu için hamilelik boyunca 1 kez ultrasona giriyolarmış.ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…