Şeker testinin yapılacağını bildiği halde mi saat 2 ye randevu verdiler.Sabah aç karnına gitmen gerek.Benim de öğleden sonraydı randevum ama şeker için ertesi sabah gelmemi söylemişti.Sen normal yemeğini yiyip git.Şeker için ertesi sabah gidersin
Selna anlamadım işte çatı muayenesi kısmını sanırım doğum olayı çok yakınmı diye ona göre sezeryan günü verecekmiş ben diğerlerinde nst ye de hiç girmedim ay ne rahattı bu değişik her doktorun tarzı farklı işte belki doğru olan budur evet sonlar daha zor nst de durmak da çok zormuş yarım saat yatıp bebeğin kalbini dinliyorsun bunalıyorsun diyorlar bakalım
Hayır tabiki canım ben normalde ne zman istersem ozman alıyorum bana bağlı randevü saati gece uyuyamadığım için haliyle sabah erken kalkamıyorum o yüzden geç alıyorum ben randevüyü en son 3 hafta önce gittim bi dahaki gelişinde gebelik şekerine bakarız dedi ama aç yada tok gel demedi sanırım önce bi muyane olurum dediğin gibi ertesi günde tahlil yapar bende git gel sevmediğim için diyorumki aç karnına gideyim aynı gün içinde olsun işlermlerim diyorum
kızlar nasılsınız bugün,dün akşam doğum aklıma geldide nedense korkularım arttı,ya biz nasıl atlatacağız,allah yardımcımız olsun,medikalpark hastanesinin sitesine baktım foto galeriden ameliyathanenin fotoğraflarını gördüm kendimi birden etrafımda yabancı insanlar o ışıkların altında buz gibi odada düşündüm.ya ben cidden korkmaya başladım ya.anneme sordum ben dünyaya geldiğimde kolaymı oldu diye.annemde 48 kiloymuş hamileliğini tamamladığında,ben iri kemikli saçlı bir bebekmişim,hemşireler anneciğimin karnına bastırmışlar ha bire o zayıf haline bakmadan,annem canı yanınca hemşirelerin elini ısırmış,bana bir hemşire bırakın diğerleri gitsin demiş.öylece doğmuşum.zor bir doğummuş.ama annem diyor normal doğum yaptım bak tüm doğumlarımı şimdi ne iz var ne de acı,herşeyde o anda bitti gitti diyor.
bu arada kızlar çatı muaynesi ve nts nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Valla korkmuyodum senin yazıyı okuyunca korktum açıkçası soğuk oda falan.Öfff eyvahedigeldismile
2de muayneye girsen kan vermen 2.5 3ü bulacak.1 saat sonra tekrar kan vereceksin.Dayanabilecek misin okadar saat aç kalmaya.Yazık bebeğine.Saat 4ten önce işin bitmez.Bence ya randevunu erken saate çek ya da ertesi gün tekrar git.Sen bilirsin yine de.
hoşgeldin aramıza canım..jimer e gidiyorum ben jale hn a.senin doktorunda medicaldeki en iyi doktormuş canım öyle duyuyorum.için rahat olsun ki medicalinde uygulamaları güzeldir.allah hayırlı doğumlar versin heğimizeee....selam gokkuşak bende bursada ikamet ediyorum nereye hastane olarak bi sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim ben medical parka gidiyorum doktorum ahmet yılmaz
Hayır tabiki canım ben normalde ne zman istersem ozman alıyorum bana bağlı randevü saati gece uyuyamadığım için haliyle sabah erken kalkamıyorum o yüzden geç alıyorum ben randevüyü en son 3 hafta önce gittim bi dahaki gelişinde gebelik şekerine bakarız dedi ama aç yada tok gel demedi sanırım önce bi muyane olurum dediğin gibi ertesi günde tahlil yapar bende git gel sevmediğim için diyorumki aç karnına gideyim aynı gün içinde olsun işlermlerim diyorum
slm kizlar evet yurt disinda ultrason 3 veya 4 kez yapiliyor kesinlikle zararli oldugu soyleniyor bu arada coken bir saglik sektörü yok tam tersine en ufak detayda bile cok ustune dusuyorlar..nts testine uzun zamandir giriyorum yatiyorsun gobegine cihazlari bagliyorlar ve uzanarak bebeginin pitir pitir kalbini dinliyorsun yani bunaltici degil ,, cati kontrolu de herhangi bir erken dogum riski var mi ona bakiyorlar...eee uykusuz geceler sancili gunler basladi Rabbim yardimcimiz olsun
kızlar dert etmeyin 36.haftaya kadar istedikleri gibi dönerlermiş.36 .hafta artık son dönüşleri doğum şeklini belirlermiş.yeşim benimkide dönmedi bekliyoruz inş döner hepimizinki.
yeşim benimkide dönmedi bekliyoruz inş döner hepimizinki.
canım seni korkutmak istememiştim.sadece hissettiklerimi yazmak istedim,belki sizlerden bir destek bulurum,düşünceleri atarım kafamdan diye.
haklı olabilirsin canım.umarım çok kolay atlatırız,komik gelicek ama sözcüklerimle kolay olcak desemde ama ben yine korkuyorum.yinede dua edelim birbirimiz için .manevi destek insan güç verir öyle değil mi?Yok hayatım öylesine dedim ben.Düşününce korkuyo insan.Düşünme boşver.Herkes o anlıktı şimdi hatırlamıyorum diyo.Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım da artık yaşayıp görücez nolucağını.Düşünürsen daha çok korkutursun kendini.Belki çok kolay geçicek, belli olmaz
Gökkuşak niye bizi o zaman hiç birşey yemeyeceksiniz diye açlık tokluk diye uğraştırdılar anlamadımki sen tokmu gidiceksin yani
selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyodum bu hafta izne ayrıldım rahat rahat yatıyoeuz oğlumla ya bişe saoracam size benim oğlum hala dönmedi sizinkiler ne durumda 31+5 iz bide kilosu çok 2 kilo ve kafası 2 hafta önden gidiyor galiba sezeryan olacağız aranızda benim durumumda olan varmı kafam çok karışık vala o kadar çok normal olsun istiyodumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?