ben yaptırdım canım 2 sinide;
NTS de karnına 2 bant bağlıyorlar ,biri ile bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar,diğeri ile kasılmaları kontrol ediyorlar;birde eline birşey veriyorlar,bebiş oynadıkça sen basıyorsun,
Tuşe muaynede vajinadan bakıyorlar,açılma için
üzülmemek elde değilki...anlamadım gitti zaten nie makinada dereceleri yazmazki...narin renki koymuşlar ama narin beyaz koymamışlar..deneme yanılma yöntemiylemi bulucam ben hep..gitti valla güzel şeyler..
Dün akşamdan beri merak ettigim birşey var , madem bu ultrason ses dalgaları ile çalışıyor peki bebekler niye ışıktan rahatsız olmuşcasına yüzlerini kapatıyorlar ?
fikri olan var mı
çok teşekkürederiz teyzeleri opuyorumnanaktan
inşallah iyidir canım bebişin dönmediysede kızmet artık sağlığı yerinde olsunda.
buarada geçmiş olsun canım. iki gün önce ben seni rüyamda görmüştüm aynı doktora gidiyoduk :)))
hoşgeldin canım
üzülme canım olmuş artık yapıcak bişey yok. keşke sıcağa atmasaydın örgüleri. ben onları makinede yıkamayı düşünmüyorum çünkü hazır aldığımız ürünler gibi tekstil tozları yok bide daha hassas oluyolar.
evet benim makinamdada yazmıyor narin çamaşırlara tıklıyorum.derecesini sıkma ayarını kendi ayarlıyıor sonradan ayarını düşürmek istiyorum ama olmuyor bilmiyorumkismile
sen başka kaldıysa onları elinde yıka bari onlarda incelmesin bendede bir sürü örgü var ama onları yıkamayı düşünmüyorum nasıl olsa çok soğuk olmaz
hoşbulduk canım saol kızının ismi masalmı koyucaksın ne güzel bende öykü koymayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
canım ışık ışın yaymadığına emin olabilirsinn..öyle yakalamışsındır bebeği benimde 1-2 defadır eleriyle kapatıyordu 10 gün önce gittiğimde gösterdi.ayrıca bebekler doğduklarında bile çok net görmüyorlar 1 ay sonra falan tamamen netleşiyor ışıkları algılıyorlar ama senin düşündüğün gibi rahatsız olup yüzünü kapattığını sanmıyorum bir doktoruna sor bakalım
bende makinama gıcık oluyorum, yani daha 3 yıllık, kaldırıp atasım var..işte alırken dikkat etmemişim hiç. benimkininde su derece ayarı yok.. koymuşlar abudik gubudik kendi kafalarına göre seçimler hiçbir işe yaramıyor..
inş. normal olur canım..bu kilo 31+5 teki kilosumu.. aramızda hemen hemen 1 hafta var ve benim bebeğimin dünü kilosu 1887 gr.dı..dr.um enfazla 3 kilo doğar dedi..yani bebeğin çokta iri değil tabi bu 31 haftalık kilosuysa ama kafasının 2 hafta önde olması normal doğuma engel olabilir mi bilemiyorum.. sen yinede şimdiden canını sıkma derim..
yesimark maşallah bebişin çok güzel gidiyor endişelenecek bir şey yok herkesin istediği de bu zaten kilosunun haftasıyla uyumlu olması gebelik org. da bu konuda haftasına göre kilo aralığı verilmiş en düşük-ortalama ve yüksek olarak zaten 4.5 kilonun üstünde olan bebeklerin annede şeker çıkıyor mutlaka o yüzden çok kilo alıyorlar
saçlarımı kestirdim kısacık..:)))
hoşbulduk canım saol kızının ismi masalmı koyucaksın ne güzel bende öykü koymayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
pamık prenses doğum ücretini sormuşsun canım.sordum normal 1500 sezeryan 1750 ymiş ..........
medicalin nasıl canımm......
sorma nesracım ya sinir oluyorum hele geçende kaynanam çamaşırlarıma mana vermezmi neymiş efendim yünlüler yünlü ayarında yıkanırmış başka ayarda yıkamamzmış sanki biz bilmiyoruz tasarrfu yapmaya çalışıuoruz heralde bi tane yünlü için makinamı çalıştırılır ama o bi tane yünlü olsada çalıştırıyormuş makinayı ay çok biliyorlar yaa sinir oluyorum :umursamaz:
En iyisini yapmışsın canım , insan nasıl rahatlıyor saçlarını kestirince değil mi
ya ben daha karar veremedim kızımın ismine ne etcem :)
Dua koymak istedim babası " agır isim " dedi begenmedi
Vuslat koymak istedim anneannesi begenmedi
ecrin koymak istedim kayınvalidem begenmedi
İşin kötüsü , herkes senin begendigin isim olsun diyor ama begendigim isimlere burun kıvırıyorlar
aman onların söylediklerine hiç takılma zaten, bizimki de öyle boş boş konuşurlar..:) boş ver..
ahh ahh işte aslında elimde yıkıcaktım tembellim yüzünden oldu bunlarıda atıyım dedim..malesef başka yok zaten örme hepsi gitti..
moralim bozuk kızlaryaa..annecimin binbir zahmetle oğluma ördügü yelekler makinede sanki incelmiş..annemi aradım sıcak yıkndığı içindir üzülme bida örerim dedi..ama çok üzüldümyaa..azda değil 5-6 tane yelek... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?