2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selna erken değil mi nst ve çatı muayenesi için..onlarıda doktorun önerdiği tarihte doktor kendisi yapıyor değil mi?

üzülmemek elde değilki...anlamadım gitti zaten nie makinada dereceleri yazmazki...narin renki koymuşlar ama narin beyaz koymamışlar..deneme yanılma yöntemiylemi bulucam ben hep..gitti valla güzel şeyler..

evet benim makinamdada yazmıyor narin çamaşırlara tıklıyorum.derecesini sıkma ayarını kendi ayarlıyıor sonradan ayarını düşürmek istiyorum ama olmuyor bilmiyorumkismile

sen başka kaldıysa onları elinde yıka bari onlarda incelmesin bendede bir sürü örgü var ama onları yıkamayı düşünmüyorum nasıl olsa çok soğuk olmaz

Dün akşamdan beri merak ettigim birşey var , madem bu ultrason ses dalgaları ile çalışıyor peki bebekler niye ışıktan rahatsız olmuşcasına yüzlerini kapatıyorlar ?
fikri olan var mı

canım ışık ışın yaymadığına emin olabilirsinn..öyle yakalamışsındır bebeği benimde 1-2 defadır eleriyle kapatıyordu 10 gün önce gittiğimde gösterdi.ayrıca bebekler doğduklarında bile çok net görmüyorlar 1 ay sonra falan tamamen netleşiyor ışıkları algılıyorlar ama senin düşündüğün gibi rahatsız olup yüzünü kapattığını sanmıyorum bir doktoruna sor bakalım

hoşbulduk canım saol kızının ismi masalmı koyucaksın ne güzel bende öykü koymayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

bende makinama gıcık oluyorum, yani daha 3 yıllık, kaldırıp atasım var..işte alırken dikkat etmemişim hiç. benimkininde su derece ayarı yok.. koymuşlar abudik gubudik kendi kafalarına göre seçimler hiçbir işe yaramıyor..

Yarın kızımı görmeye gitcem teyzesi eger yüzünü kapatırsa sorcam doktora :)
buraya da yazarım cevabını.

sorma nesracım ya sinir oluyorum hele geçende kaynanam çamaşırlarıma mana vermezmi neymiş efendim yünlüler yünlü ayarında yıkanırmış başka ayarda yıkamamzmış sanki biz bilmiyoruz tasarrfu yapmaya çalışıuoruz heralde bi tane yünlü için makinamı çalıştırılır ama o bi tane yünlü olsada çalıştırıyormuş makinayı ay çok biliyorlar yaa sinir oluyorum :umursamaz:

canım bu kilosu 31+1 deki kilosu yani çok iri değil o zaman ya ben şöle bi hasepledimda 4 4.5 kilo olacak galiba kafasıda çok büyük olursa işde zor çıkabilirmiş çatıya bakacak 38. haftada bide daha dönmedi seninki dönmüşmü inşallah hepimiz kolay kolay normal doğoruruz ben çok istiyorum normal olsun die

pamık prenses doğum ücretini sormuşsun canım.sordum normal 1500 sezeryan 1750 ymiş ..........
medicalin nasıl canımm......

canım gebelig.org a göre benim ortalarda işde de doktorum çok korkutuyo beni çok iri die kendi haftasından ilerde gidiyo tombili biraz bende şeker yok şeker testim normal çıktı inşallah çok kilolu olmaz

saçlarımı kestirdim kısacık..:)))

En iyisini yapmışsın canım , insan nasıl rahatlıyor saçlarını kestirince değil mi

hoşbulduk canım saol kızının ismi masalmı koyucaksın ne güzel bende öykü koymayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

ya ben daha karar veremedim kızımın ismine ne etcem :)

Dua koymak istedim babası " agır isim " dedi begenmedi
Vuslat koymak istedim anneannesi begenmedi
ecrin koymak istedim kayınvalidem begenmedi

İşin kötüsü , herkes senin begendigin isim olsun diyor ama begendigim isimlere burun kıvırıyorlar

pamık prenses doğum ücretini sormuşsun canım.sordum normal 1500 sezeryan 1750 ymiş ..........
medicalin nasıl canımm......

hımm yengem 4 ay önce 1.150 normal doğum yapmıştı sezeryan canım normal 1750 ise sezeryan daha fazladır sen bi daha sor istersen yerimseniben medicalde şu anda kanpanya var diye duydum normal 250 ytl diyorlar sezeryan 500 ama diyorumya kanpmya ne zman biter bizde rastlarmı bilmiyorum kasaya soruyorum ama ordanda bilgi vermiyorlar ordan burdan duyduğum kadarıyla işte jimer gibi net bi rakam sölemiyorlar

aman onların söylediklerine hiç takılma zaten, bizimki de öyle boş boş konuşurlar..:) boş ver..

:roflol: :roflol: aynen canım aynen tercih sizin diyorlar ama bulduğumuz ismide burun kıvırıyorlar nedense kaynanamlarda geçen liste yapmışlar gelmişler isim listesi heralde beyenmiyorlar bizim koyacağımız ismi neymiş efendim akılda kalıcı bi isim olsunmuş kaydirigubbakcemile3 beyenmiyorlar bacım sen en yisi onların içinden seç birini koy bence böle yaptıları için bende vazğeçmedim kararımdan ama dua ağır olabilir canım o konuda doğrular.

sıkma canını sağlık olsun..
ama ben elörgülerini kolay kolay makineye atmam..giyilmemiş olanları yani..
kirlileri de 30dercede yıkarım ve sıkma yaptırmıyorum elimle sıkıyorum..aklında bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…