2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ya benim karnım aşırı gergin bugün çatlıcam sanki zorla yürüyorum zorla nefes alıyorum nolcak benim bu halim erken değilmi daha iki ay var sonumuz nereye gidiyor yaaaamafoldumben

normalden değişik bi sertlik yoksa takılma canım..bendede oluyo bide benim kabızlık sorunum yüzünden bazen 2 gün tuvaleete çıkamadım günlerde kendimi patlıcak gibi hissediyorum..ne oturuyorum ne uzanabiliyorum..dayanıcaz artık az bi zamanımız kaldı..

ant canım maaşallah kuzunaa
eflatun bencede çok zayıd diil beben üzülme eğer sen stres yaparsan daha çok gerler gelişimi devamlı dinlemene vee bol bol beslenmeye bakk eminim önede geçerrr

Bu arada bende okulda son günümü geçirdim p.tesi izne ayrılıyorum allahın izniyle bu günleri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi çok şükür rabbime

herkes yavaş yavaş kaçmaya başlamış..benim de karnımda sertlik oluyor..pek kabızlık yok ama hamilelikte kabızlık çok kötü..
beslenmenize dikkat edin kızlar özellikle doğumdan sonra kabız olmamamız lazım..

aslında evet çok geri değil ama önceleri önde gidiyordu gelişmesi..sonradan biranda geriledi..artık yavaş kilo alır diye korkuyorum..bari doğana kadar 1-1250 falan olsa iyi olcak..
senin de gözün aydın canım..sen de dinlenerek geçir son aylarını..ohh rahat rahat..
benim cadılar olmasa ben de dinlenicem ama ne mümkün..

sağol cnm tşk ederimmm
haklısın aslnda dinlenemiyoruz tam olarak hayata kapılıp gidiyoz

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...

Cok gecmis olsun. Yakin cevremde boyle bir dogum oldu, hatta daha da zor. Onun bebegi 900gr dogdu, basardi minik bebek ve simdi yasitlarindan bile iri. Hic uzulme, icini ferah tut.

Burada devlet iki kere bakiyor. Bir 12 haftalikken bir de 20 haftalikken. Hicbirsorun yoksa tabi. Ben bir de 26 haftalikken ozele gittim.

Simdi bir kere daha ozele gitmek istiyorum ama hangi haftada gitsem onu bilemiyorum. En onemli hafta ne zaman sizce?

Oradan buradan karisik yaziyorum ama gecmisi okiyim dedim, bir suru sey konusulmus. Yetisemiyorum ben.

Bu arada yatak secimine gelince (ilk 6 ay icin) yatak aldik, buyuyunce yanlardan aciliyor, 5 yasina kadar kullanabiliyor. Alt kata da park yatak aldim, yukari cikip inmek zor olur diye ilk zamanlarda. Hem esimin ailesi uzakta oturuyor onlara giderken de isimize yarar. Bu arada bebegin herseyi hazir. Evde biraz insaat isi var, Nisan'da da mutfak yapilacak. Hersey hallolsa da evi, bebegin odasini duzenlesem. 4 gozle bekliyorum.

mayıs annelerinin poposunda pireler uçuşuyo. benim de uykum kaçtı. bugün nete girememiştim. sabahın 5inde girip annelerimizden incimini nin doğum yaptını okudum, şimdi tam uykum kaçtı. Allahım sağlık sıhhat versin tez zamanda o minik yavrucak anacığına kavuşsun inşallah.bu saatte tvde madah birşeyler yok kızlar. yemekteyiz tekrarı var. kabızlık problemi çekmek çok zor kızlar ya bu nedenle uykum kaçmıştı. neyse siz bu yazıyı okurken ben uyuyor olacağım diye tahmin ediyorum. öptüm sizii. kendinize ve minik yavrulara iyi bakın...

herkese günaydınn...
ne güzel bir gün , haftasonu ohhhh..keyif yapıcaz bugün oğluşumla...
ama önce kahvaltıııı

günaydın kızlar
hiç sebebi yok ağlamak istiyorum,bıraksam kendimi sular seller dökülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…