arkadaşlar ya benim karnım aşırı gergin bugün çatlıcam sanki zorla yürüyorum zorla nefes alıyorum nolcak benim bu halim erken değilmi daha iki ay var sonumuz nereye gidiyor yaaaamafoldumben
ant canım maaşallah kuzunaa
eflatun bencede çok zayıd diil beben üzülme eğer sen stres yaparsan daha çok gerler gelişimi devamlı dinlemene vee bol bol beslenmeye bakk eminim önede geçerrr
Bu arada bende okulda son günümü geçirdim p.tesi izne ayrılıyorum allahın izniyle bu günleri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi çok şükür rabbime
kızlar dün doktora gittim..şimdi aceleyle yazıp çıkmam lazım kızım ağlıyor..
bu doktor da aynı şeyleri söyledi..zayıfmış..1630 gr mış..1 hafta geri gözüküyor dedi..ama başı daha önde gidiyor dedi..tek arter olması kendi başına bir sorun değilmiş..inşallah başka sorunlara sebep olmaz...yarın görüşürüz..iyi geceler..
aslında evet çok geri değil ama önceleri önde gidiyordu gelişmesi..sonradan biranda geriledi..artık yavaş kilo alır diye korkuyorum..bari doğana kadar 1-1250 falan olsa iyi olcak..
senin de gözün aydın canım..sen de dinlenerek geçir son aylarını..ohh rahat rahat..
benim cadılar olmasa ben de dinlenicem ama ne mümkün..
bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
aslında çok ta iyi değilmiş ultrason, abd de mesela çoğu doktor ve hastane çok az bakıomuş ultrasonla..yani herhangi bir sıkıntı problem yoksa sanırım az baktırmakta fayda var.. zaten son haftalarda sıklaşıyor mecburen..
günaydın kızlar
hiç sebebi yok ağlamak istiyorum,bıraksam kendimi sular seller dökülcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?