2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla içinden ne geliyosa içine ne siniyosa onu koy bence boşvercen biraz etrafın lafını. tabiki fikir alınır ama.ben daha cinsiyeti belli değilken kızım olursa masal olcak dedim kayınpederim falan hala beğenmiyo masal neymiş ya diyip duruyo ama hiçde umursamıyorum benim kızım ve ben masal olmasını istiyorum. kim ne düşünürse düşünsün babasıyla annesi karar vercek.

benim oğlan ayrıntılı ultrasondan beri baş aşağı duruyo..yani 22. haftadan beri..arada dönüyomudur bilmem ama 22. haftadan beri her gittimkontrolde baş aşağıydı inş. böle devam eder..hımmozaman başından beri kilo alımı çok demekki benim oğlan sata uyumlu gidiyo çok şükür..26 dan 29 e 265 gram almıştı.ama sata uyumluydu yine.29 dan 31 e 724 gr. almış belki oyüzden benimkine enfazla 3 olur dedi dr.um

ayy maşşallah nazar değmesin benimki daha dönmedi işde bekliyoz bakalım benimki 2 haftada 500 gr alıyo benim tosuncuk tatlı oğlum siz çantaları hazırladınızmı kızlar ben haftaya yıkamaya başlıycam ama benimde el örğüsü yeleklerim var onları atmıyayımki makinaya

pamıkcım bakacağız bakalımm.şimdi sorsamda nasılsa son dakika golü atarlarr....medicalinde iyiymiş fiyatlar ama benim de nilüferden oraya gelmem zor.....

ant cım üzülme artık yüinede kullanılır evde kullanır bebişin sadece incelmiş demiştin pufluğu gitmiştir tabi.annenin yeni ördüklerinide özel kullanırsınn..

dua cım dua ismi gerçekten ağır.ela ,asya,duru,didar,neva,nehir.dilem nur....bak sana bende liste yaptım.. :))

kayınvaliden az gelmiştir. çok hoşlar yaaa....

selna erken değil mi nst ve çatı muayenesi için..onlarıda doktorun önerdiği tarihte doktor kendisi yapıyor değil mi?

canım ben 20. haftamda hafif bir kanamam olduğu için yaptırmıştım,çok şükür birşey çıkmamıştı

kızlar benimkide ne dönük ne değil kıvrılmış başı hep solumda ayaklar sağdaaa..hep öyleydi ..ama 36.haftaya kadar dönebilirlermiş endişeye gerek yok yürüyüş yapın merdiven inip çıkın normal düşünüyorsanız birde egzersizzz yapın esnetiyor bizi yararlı olur doğum içinn.....

açılma varmı die yapılan muayneyle çatı muaynesi aynımı oluyo yaaaa...bende yaptırmıştım 28. haftada da...

bilmiyorumki canım;belkide farklıdır;tuşe muayne de açılmaya bakıyorlar;ama çatı muaynesi nasıl bilmiyorum...

bencede :) canım beşik aldınmı almadıysan nasıl bşişey düşünüyosun

Beşik olayında nasıl kararsızdım varya..bir park yatak, bir karyola derken...en sonunda kızımın dayısı aldı karyolamızı, dün kargoyla annemlere gelmiş.. daha görmedim bile.. bu akşam gidip bakıcam.. :)) eşimin çok yakın bi arkadaşı doğum yaptı, park yatak almışlar mesela hem fiyatı çok uygun hemde çok memnunlar..bende gidip gördüm zaten çok güzeldi.

sıkma canını sağlık olsun..
ama ben elörgülerini kolay kolay makineye atmam..giyilmemiş olanları yani..
kirlileri de 30dercede yıkarım ve sıkma yaptırmıyorum elimle sıkıyorum..aklında bulunsun..

bu yıkadım ayarda 30 dan fazla değildir..ole olsa 40 derecede yıkanması gerekenlerde çekerdi..acemilik işte kendi yünlülerimiz hep renkli ve narin renkliye atarım bunlar beyzlı ve mavili olunca beyazlarla attım sonuç hüsran...neyseki annem maş.becerir akşam başlayıp sabaha kadar bitirmişti yeleklerin birini..yorulcak ama saolsun heveslidir..

]

:) canım teşekkür ederim , sen yine onlardan iyisin alternatif sunuyorsun onlar burun kıvırıp geçiolar :):)

arkadaşlar ya benim karnım aşırı gergin bugün çatlıcam sanki zorla yürüyorum zorla nefes alıyorum nolcak benim bu halim erken değilmi daha iki ay var sonumuz nereye gidiyor yaaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…