En iyisini yapmışsın canım , insan nasıl rahatlıyor saçlarını kestirince değil mi
ya ben daha karar veremedim kızımın ismine ne etcem :)
Dua koymak istedim babası " agır isim " dedi begenmedi
Vuslat koymak istedim anneannesi begenmedi
ecrin koymak istedim kayınvalidem begenmedi
İşin kötüsü , herkes senin begendigin isim olsun diyor ama begendigim isimlere burun kıvırıyorlar
canım bu kilosu 31+1 deki kilosu yani çok iri değil o zaman ya ben şöle bi hasepledimda 4 4.5 kilo olacak galiba kafasıda çok büyük olursa işde zor çıkabilirmiş çatıya bakacak 38. haftada bide daha dönmedi seninki dönmüşmü inşallah hepimiz kolay kolay normal doğoruruz ben çok istiyorum normal olsun die
benim oğlan ayrıntılı ultrasondan beri baş aşağı duruyo..yani 22. haftadan beri..arada dönüyomudur bilmem ama 22. haftadan beri her gittimkontrolde baş aşağıydı inş. böle devam eder..hımmozaman başından beri kilo alımı çok demekki benim oğlan sata uyumlu gidiyo çok şükür..26 dan 29 e 265 gram almıştı.ama sata uyumluydu yine.29 dan 31 e 724 gr. almış belki oyüzden benimkine enfazla 3 olur dedi dr.um
selna erken değil mi nst ve çatı muayenesi için..onlarıda doktorun önerdiği tarihte doktor kendisi yapıyor değil mi?
çok mu kötü oldular, giyilemicek gibi mi? ütülesen falan belki düzelir..
canım ben 20. haftamda hafif bir kanamam olduğu için yaptırmıştım,çok şükür birşey çıkmamıştı
açılma varmı die yapılan muayneyle çatı muaynesi aynımı oluyo yaaaa...bende yaptırmıştım 28. haftada da...
bencede :) canım beşik aldınmı almadıysan nasıl bşişey düşünüyosun
sıkma canını sağlık olsun..
ama ben elörgülerini kolay kolay makineye atmam..giyilmemiş olanları yani..
kirlileri de 30dercede yıkarım ve sıkma yaptırmıyorum elimle sıkıyorum..aklında bulunsun..
bilmiyorumki canım;belkide farklıdır;tuşe muayne de açılmaya bakıyorlar;ama çatı muaynesi nasıl bilmiyorum...
bilmiyorumki canım;belkide farklıdır;tuşe muayne de açılmaya bakıyorlar;ama çatı muaynesi nasıl bilmiyorum...
canım buharlı ılık ütü yapmayı dene üzerine ıslak ütü bezi koy çok sıcak ütüde inceltir.....
pamıkcım bakacağız bakalımm.şimdi sorsamda nasılsa son dakika golü atarlarr....medicalinde iyiymiş fiyatlar ama benim de nilüferden oraya gelmem zor.....
ant cım üzülme artık yüinede kullanılır evde kullanır bebişin sadece incelmiş demiştin pufluğu gitmiştir tabi.annenin yeni ördüklerinide özel kullanırsınn..
dua cım dua ismi gerçekten ağır.ela ,asya,duru,didar,neva,nehir.dilem nur....bak sana bende liste yaptım.. :))
kayınvaliden az gelmiştir. çok hoşlar yaaa....
selamlar...
slm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?