2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankarada yağmurlu bir hava var,bugun yeni taşıncağımız ev temizleniyor,annem beni hiçbişeye karıştırmıyor,ilk torun olsa anlıycamda kadının 7.torunu maşşallah :)bardak kaldırmama izin vermiyor,artık ağırlaşmışım öyle diyor

annelik bu işte canım
aman sen birişe kalkışma

kızlar ben çok halsizim kolum kalkmıyor şu ishal bitti biteli kendime gelemedim. adım atmak istemiyorum zor nefes alıp veriyorum.sizde varmı böyle sıkıntılar yoksa bana mı mahsus sadece.

Evet canım 3 trımes bızı zorluyo artık
eskısı gıbı deĞılım Önce uyumazdım Şımdı kalkmak ıstemıyorum yorgunluk
sırt aĞrısı
offfffffffffffff
offffffffffffff

günaydın kızlar...
ne sıkıcı bir gün yaaa....sıkıntımdan kahvaltı bile yapamadım..bu saat olmuş açım ama canım tek başıma bişey yemek istemiyor..kızım sütünü içti..büyük kızımı da annannesi gezmeye götürdü..
ben herzamanki gibi evde...offfff offfff.........
evi süpürmem lazım annem izin vermiyor..gelir ben süpürürüm sakın yorulma diyor ama nerdeeeeee.....
gezmekten bize uğrayamıyor saolsun..kalkıp bütün işimi yapıcam walla...

kızlar ben çok halsizim kolum kalkmıyor şu ishal bitti biteli kendime gelemedim. adım atmak istemiyorum zor nefes alıp veriyorum.sizde varmı böyle sıkıntılar yoksa bana mı mahsus sadece.

ishal insanı çok sarsıyor canım..sen eniyisi yat dinlen..iki ay sonra yatmaya fırsatımız olmayacak..:teselli:

önce güzel bir kahvaltı yap
sonra da yavaş yavaş temizliğini yap canım stresini atarsın

geçmiş olsun, ben de daralıyorum, özellikle öğleden sonraları daha kötü oluyorum hele bir şeyler yiyince nefes alamıyorum valla, Allah yardımcımız olsun...

günaydın kızlar
hiç sebebi yok ağlamak istiyorum,bıraksam kendimi sular seller dökülcek

ah bu hormonlar, ben dün işyerinde durup dururken uluorta kaç defa ağladım, aslında bir sebei de yok... bu arada kolay gelsin ve yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun...

sağol canım, evet zaman geçiyor, zor geçiyor artık ama halimize şükür :)

EVET CANIM AZ KALDI
DÜN OĞLUMA ELDİVENLER ÇORAPLAR ALDIM
YARINDA ÇANTA ALACAĞIZ DÜN BİTANE BEĞENDİM 45 TL
İDİ GRİ MAVİ İÇİNDE ALT AÇMASI VAR BİRDE YAN GÖZLERİ TERMOS ÖZELLİĞİ VAR BİBERONA SOĞUK KOYARSAN SOĞUK SICAKTA SICAK KALIYOMUŞ AKLIMA YATTI YARIN BABAMIZLA ALACAĞIZ İŞALLAH:1hug:

tüm cicilerini güle güle kullansın oğlun inşallah, çantanın da özellikleri baya güzelmiş, onu da güle güle kullanın zemuszemus

kızlar ya bugünlerde biraz çarpıntım var sizinde varmı,akşamları uyumaktada zorlanmaya başladım.halsizlikte var.ben tüm bunlara aldırmamaya çalışıyor,mutluyum gülümsüyorum,uyandığımda bugün geçen günlerden dahada güzel olacak diyorum kendime.

selam kızlar
çok sıkıcı bir gün dışarda yağmur yağıyor ben işteyim ve içimden ağlamak geliyor sebepsiz bir şekilde :sinifsinif:

bende çarpıntı olmuyor ama bende gece uykusuzluk çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…