kızlar ya bugünlerde biraz çarpıntım var sizinde varmı,akşamları uyumaktada zorlanmaya başladım.halsizlikte var.ben tüm bunlara aldırmamaya çalışıyor,mutluyum gülümsüyorum,uyandığımda bugün geçen günlerden dahada güzel olacak diyorum kendime.
selam kızlar
çok sıkıcı bir gün dışarda yağmur yağıyor ben işteyim ve içimden ağlamak geliyor sebepsiz bir şekilde :sinifsinif:
sabah devrimim de aynısını söylemişti, dün de başka arkadaşlar, demek ki çoğumuzda var bu ağlama isteği :gitme:
30 + 0 olduk:sm_confused:
günaydınnnnn
kızlar benim de başım kabuslarla dertte. yok merdivenden düşmeler yok bilmemne görmediğim şey kalmadı rüyamda:) Allah korusu hepimizi bebişlerimizi inş..
merhaba canım maşallah
nasıl geçecek derken son 10 haftaya girdik ;40 + 0 a kadar da doğururuz herhalde Allah ın izniyle...
günaydın tatlım.evet 38-39 da doğurcam gibi geliyo bana:)
benim doktorum sen çok tez canlısın;36 dan sonra bekle dedi,
ayy çok heyecanlanıyorum doğum lafı geçtiğinde....Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar ya bugünlerde biraz çarpıntım var sizinde varmı,akşamları uyumaktada zorlanmaya başladım.halsizlikte var.ben tüm bunlara aldırmamaya çalışıyor,mutluyum gülümsüyorum,uyandığımda bugün geçen günlerden dahada güzel olacak diyorum kendime.
aminn canım inşş.ilk mayıs bebeği gelmiş bile. Arkadaşımız bir an önce evladını sağlıkla kucağına alır inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?