2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

artık bu tür sıkıntılar oluyor, başka arkadaşlar da bahsetmişti bende de var biraz çarpıntı, zaten benim taşikardim var, şimdi iyice hissettiriyor kendisini... geçmiş olsun, dediğin gibi çok aldırmadan bebeklerimizin geleceği günü beklemekten başka çare yok sanırım :) ama istersen gidince doktoruna bir sor...

selam kızlar
çok sıkıcı bir gün dışarda yağmur yağıyor ben işteyim ve içimden ağlamak geliyor sebepsiz bir şekilde :sinifsinif:

sabah devrimim de aynısını söylemişti, dün de başka arkadaşlar, demek ki çoğumuzda var bu ağlama isteği :gitme:

günaydınnnnn
kızlar benim de başım kabuslarla dertte. yok merdivenden düşmeler yok bilmemne görmediğim şey kalmadı rüyamda:) Allah korusu hepimizi bebişlerimizi inş..

merve nasıl gidiyor canım karşılaşmadık bayadır? bitti mi hazırlıklar

günaydın tatlım.evet 38-39 da doğurcam gibi geliyo bana:)

benim doktorum sen çok tez canlısın;36 dan sonra bekle dedi,
ayy çok heyecanlanıyorum doğum lafı geçtiğinde....Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

benim doktorum sen çok tez canlısın;36 dan sonra bekle dedi,
ayy çok heyecanlanıyorum doğum lafı geçtiğinde....Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

aminn canım inşş.ilk mayıs bebeği gelmiş bile. Arkadaşımız bir an önce evladını sağlıkla kucağına alır inş..

slm canım çarpıntın ne boyutta bilmiyorum ama bende de vardı..dr.uma söyledim hemen kardiyoloğa git önemli dedi gittim allah kalpte bi sorun çıkmadı tsh da da sorun yok...meğer kan değerlerim biraz düşmüş günde 2 tane ilaç içtiğim halde ilacımı değiştirdi...dr.una mutlaka söyle

2010 mayıs bebekleri diye topic açılmışş kızlar yeni gördümmm ayy çok heyecanlandım yaaa:))

Ant hoşgeldin canım;
Nidah ben daha gecelik,emzirme sütyeni almadım,herhalde önümüzdeki hafta hallederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…