2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((

aa hiç farketmemişim,İstanbulda yaşıyormuşsun Nidah;doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun;

1 tane yeter mi kızlar ben de alayım diyorum ama bi de göğüslerin sarkmaması için falan özel bi sütyen çeşidi var mı doğumdan sonrası için. hangi marka önerirsiniz??
bilmiyorumkismile
bu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((

aynen tatlım ya bugün ölçtüm hatta 90B olmuşohaoldumsmile çatlak bende de oldu sadece göğüste..

aa hiç farketmemişim,İstanbulda yaşıyormuşsun Nidah;doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun;

bi aksilik olmazsa fındıkzade özel şehir hastanesi var orda düşünüyorum canım. doktorum başka yere gitmiyo yoksa ben anadolu yakasındayım uzak ama napim..sen nerde düşünüyosun?

canım ben daha araştırmadım,zaten normalde sütyen takmaktan nefret ediyorum ama büyüdüğü için,emzirirken mecbur takacağız artık...

yaa sütyenler her marka var en iyisi kom dediler bana ama 30 dan başlıyomuş fiyatı okadar vermek istemedim..ben ortadan açılanlardan alıcaktım ama yoktu onlardan ucu açılanlardan aldım mecbur ordanda pek çıkmadı için göğüs 1 tane aldım...süt durumuma göre devamını alırım..ben markasını hatırlamıyorum ama düz ortadan çizğisi olmayan bi modeli aldım..

evet kom veya ten de iyi miş ama dediğin gibi fiyatlar yüksekten başlıyo. zaten ben kaçtane sütyen alsam makinaya atınca yamuk yumuk çıkıyo:)) bebeğe aldık aldık kendimizi unuttuk valaa..

bi aksilik olmazsa fındıkzade özel şehir hastanesi var orda düşünüyorum canım. doktorum başka yere gitmiyo yoksa ben anadolu yakasındayım uzak ama napim..sen nerde düşünüyosun?

ben Avrupa yakasındayım canım;Bahçelievler özel Hizmet Hastanesinde yapacağım Allah ın izniyle...benimkide evime biraz uzak ama ,hayırlısı artık

ben Avrupa yakasındayım canım;Bahçelievler özel Hizmet Hastanesinde yapacağım Allah ın izniyle...benimkide evime biraz uzak ama ,hayırlısı artık

doğum fiyatları nasıl selna? ben de pazartesi sorcam gidince doktora unutuyorum hepsempatiksalakcinni

kızlar bende 2 tane aldım emzirme südyeni ama ablam hiç gerek yok üstten yandan nerden açıldığı çok önemli değil dedi siz bilirsiniz o kullanmamış normal penye südyenlerde daha rahat etmiş öyle söyledi

bi de bu model var ten in. bunlar kullanışlı değil mi diyosunuz? 43 tl miş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…