emzirme sütyeni aldınızmı kızlar?
lafa dalmış gibi olucam ama ben aldım canım..1 tane ama çünkü benim gögüslerin büyümüş hali 75 oldu anca emzirme sütyenleride 80 den başlıyomuş...hastane için ve ilk gelen giden olca zamanlarda takmak için aldım...
bu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((
bu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((
aa hiç farketmemişim,İstanbulda yaşıyormuşsun Nidah;doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun;
1 tane yeter mi kızlar ben de alayım diyorum ama bi de göğüslerin sarkmaması için falan özel bi sütyen çeşidi var mı doğumdan sonrası için. hangi marka önerirsiniz??
bilmiyorumkismile
aynen tatlım ya bugün ölçtüm hatta 90B olmuşohaoldumsmile çatlak bende de oldu sadece göğüste..
1 tane yeter mi kızlar ben de alayım diyorum ama bi de göğüslerin sarkmaması için falan özel bi sütyen çeşidi var mı doğumdan sonrası için. hangi marka önerirsiniz??
bilmiyorumkismile
2 çeşit lohusa sütyeni varmış ya, üstten açılanı çok tavsiye etmemişler baya bir baktım internetten. önden açılan bir model var o daha iyiymiş sanırım, ben o tipi ayyıldızda buldum, link vermeyi pek beceremiyorum ama bir deneyeyim :)
bi aksilik olmazsa fındıkzade özel şehir hastanesi var orda düşünüyorum canım. doktorum başka yere gitmiyo yoksa ben anadolu yakasındayım uzak ama napim..sen nerde düşünüyosun?
bilmiyorumkismile
2 çeşit lohusa sütyeni varmış ya, üstten açılanı çok tavsiye etmemişler baya bir baktım internetten. önden açılan bir model var o daha iyiymiş sanırım, ben o tipi ayyıldızda buldum, link vermeyi pek beceremiyorum ama bir deneyeyim :)
ben burda bulamadım işte o modelden...neymiş ortadan açılınca gögüsler çıkıyomuş ondan uç kısmı açılan talep görüyomuş falan falan..bende kullanamam die denemelik 1 tane aldım
ben Avrupa yakasındayım canım;Bahçelievler özel Hizmet Hastanesinde yapacağım Allah ın izniyle...benimkide evime biraz uzak ama ,hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?