2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmm tecrübelilere kula vermek lazım ama ne bilim penyeyi olduğu gibi çıkaırp mı emzircez nasıl olcakki. ay o günleri de görcekmiyiz yaaopuyorumnanaktan

doğum fiyatları nasıl selna? ben de pazartesi sorcam gidince doktora unutuyorum hepsempatiksalakcinni

sormadım canım,hastaneyi Memorial Hastanesi almış,fiyatlar artar herhalde,bende bir dahaki kontrolümde doktoruma soracağım

bi de bu model var ten in. bunlar kullanışlı değil mi diyosunuz?

aslında bunlar kapalı olması açısından daha iyi ama diğerlerinde de bebek annesinin göğsüne daha hakim olur haliyle :)) bir de forumlarda falan önden açılanı tavsiye etmişler genelde. ben o ayyıldızdakinden 1 tane alacağım... ( 37 liraydı )

ben de onu daha çok beğendim ayyıldızınkini aslında. ondan alayımkaydirigubbakcemile5

bu arada annem terzidir benim, bana bir tane emzirme önlüğü dikecek, daha rahat ederim sanırım öyle...

hmm tecrübelilere kula vermek lazım ama ne bilim penyeyi olduğu gibi çıkaırp mı emzircez nasıl olcakki. ay o günleri de görcekmiyiz yaaopuyorumnanaktan

yaa ben burdaki topiclerde çok rastladım evdeyken nerde sütyen takmak memeler dışarda geziyoruz diyenler bebekler devamlı emmek istiyo diyenler..bekli biraz büyüyünce dışarı çıkarken falan lazımolur

emzirme önlüğü nasıl bişey canım

biz annemle internetten bulduk bir iki model, böyle boyundan geçmeli falanönlük gibi yapmışlar, dışarıda gezmede falan emzirirken iyi olur diye düşündük, google da aratınca çıkıyor canım...

yaa ben burdaki topiclerde çok rastladım evdeyken nerde sütyen takmak memeler dışarda geziyoruz diyenler bebekler devamlı emmek istiyo diyenler..bekli biraz büyüyünce dışarı çıkarken falan lazımolur

aslında benim de yakında doğum yapmış bi arkadaşım evine gittim sütyen mütyen hak getire takmıyorum diyo. ama sarkarsa ya öyle alıştırmamak lazım..

aslında benim de yakında doğum yapmış bi arkadaşım evine gittim sütyen mütyen hak getire takmıyorum diyo. ama sarkarsa ya öyle alıştırmamak lazım..

göğsü büyük olanlar önlem almalı tabi..benimkiler bide sarkarsa orangutan memesi gibi olur :roflol: hani onların aşağıya kadar ucu sarkıyoya.... delikafadulden

bende alıcam emzirme önlüğü en rahatı o... zaten kimsenin yanında göğsümü açamam

ay evet, ben de açamam kimsenin yanında :kedi:
bir kez dolmuşta gayet rahat açıp emziren bir bayan görmüştüm valla ben baya bir utanmıştım onun yerine .))

emzirme önlüğü bölebişey mi?

mantıklıymış aslında. CADIARZU

ay evet, ben de açamam kimsenin yanında :kedi:
bir kez dolmuşta gayet rahat açıp emziren bir bayan görmüştüm valla ben baya bir utanmıştım onun yerine .))

yok artıkkaydirigubbakcemile3
tabi kızlar ya açılır mı öle ulu orta.. ben daha çok sarkmasın şekli yamulmasın diye iyi bi sütyen alim diyorum eskiler olmuyo malum:) hem de emzirmek için tabi..

benim doktorum,sütyenin hamilelikte ve emzirirken mutlaka takılması gerektiğini söylemişti.ağırlaştıkları için sırt adelelerine ağrı yapabilirmiş.tabii birde deforme olacaklar((

evet bir bu tip var, bir de derya baykalın sitesinde mutfak önlüğüne benzer bir model vardı. dışarıda falan iyi olur bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…