2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar kaç gündür giremiyorum bişey soracağım cicikom .com dan pijama alan varmı kumaşları güzelmi alan varsa acil cevap yazabilirmi beyendiğim varda cesaret edip alamıyorum 50 tl vripte 10 tl lik pijama kalitesinde bişey çıkarmı

hiç almadım canım ordan.
yoksun bayadırr??

bende hiç alışveriş yapmadım canım

abera canım çok güzel modeller varmış,şimdi baktım ben daha gecelik,pijama almadım,hamile pijaması mı alacağız acaba ,lohusalık için?

ben almadım ama buradaki kızlardan duymuştum bu markayı , alanlar vardı, iyi bahsediyorlardı

abera canım çok güzel modeller varmış,şimdi baktım ben daha gecelik,pijama almadım,hamile pijaması mı alacağız acaba ,lohusalık için?

farketmez hangisini beyenirsen ben hamile modellerinden beyendim fermuarlı ama cesaret edemiyorum bitane mor beyendim hamile resimli zaten hamile pijamalarıda önden düğmeli ve beli ayarlı oluyo senin tercihin benim çıkmam lazım
grşrz

ben aldım canım süper kumaşları üstelikte yarı fiyatına satıyolar..bi gecelik bi pijama aldım...

selam kızlar nasılsınız. çok sıkıcı bi cumartesi günü hava kapalı ağlamak istiyorum. sinirliyim. üstüne bide kocişle kavga ettim daha beter oldum offff offf. mafoldumben

selam kızlar nasılsınız. çok sıkıcı bi cumartesi günü hava kapalı ağlamak istiyorum. sinirliyim. üstüne bide kocişle kavga ettim daha beter oldum offff offf. mafoldumben

al benden de okadar valla...tv de de izlicek bişey yok..bizde dün atıştık..adamların rahatlıkları beni deli ediyo..

al benden de okadar valla...tv de de izlicek bişey yok..bizde dün atıştık..adamların rahatlıkları beni deli ediyo..

valla biz depresyondamıyız neyiz bilemedim yaa ortada hiçbişey yokken ağlamak istiyorum sonra en ufak bişeyde adamada patlıyorum. ama bugün gerçekten sinir bozucu havanın bu kadar kötü olmasıda iyice sinir ediyo. yapıcak bişeyde bulamadım boş boş otur dur

aynen, ya biz çok pinpirikliyiz yada erkekelr çok rahat
dün akşamda ben sinir oldum

ben değilde benimkoca depresyonda sanırım..33 haftalık hamileyim bişey desem adam acele etme diyince sinirlerim tepeme çıkıyo..bana anlayış göstermesi gerekirken benden anlayış bekliyo..

onlar bizi anlamıyolar ne kadar hassas olduğumuzu çözemiyolar bizim gibi detaycı ve ince düşünmedikleri için. tekdüze bi düşünceleri detaysız
ben zaten hep çok ince düşünürdüm takardım herşeyi hamilelikte ikiye katlandı sona yaklaştıkçada herşey birbirine karışıyo bütün duygular falan hakkımızda hayırlısı artık.

40, haftayımı beklicekmişsinn,,, erkekelerin üzerinde bi yük var herhalde yeni bebekelr gelıyo masraflarıda çoğalıyo oyuzden ağır düşünüyolar herşeyi, ama son zmaan okadar şey bırakılınca bılmıyolarkı daha çok yük olucak

ben biliyorum onun sıkıntısını ailesi ve akrabaları arayıp bi ihtiyacınız varmı demedi şimdiye kadar..oda belki arayıp sorarlar die bekletiyo..alıcak oln şimdiye kadar alırdı diyince ben suçlu oluyorum..benim annem hamile olduğumu öğrendiği anda neleri alıcanı söyledi..onlardan hala ses yok..ee oda yediremiyo tabi malum karşı tarafın ilk torunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…