bunu beğendimmm:) 20 civarında fiyatı..
bende bakıncam bulabilirsem bi yerde alırım yoksa netten sipariş vercez mecbur..bu siteden buldum bende istedim rengi ama cesaret edemiyorum daha önce alışveriş yapmadığım için
göğsünüzden süt geliyor mu kızlar?
slm kızlar kaç gündür giremiyorum bişey soracağım cicikom .com dan pijama alan varmı kumaşları güzelmi alan varsa acil cevap yazabilirmi beyendiğim varda cesaret edip alamıyorum 50 tl vripte 10 tl lik pijama kalitesinde bişey çıkarmı
sıkma diyolar ama sıkınca azcık gekiyo sanki:)
slm kızlar kaç gündür giremiyorum bişey soracağım cicikom .com dan pijama alan varmı kumaşları güzelmi alan varsa acil cevap yazabilirmi beyendiğim varda cesaret edip alamıyorum 50 tl vripte 10 tl lik pijama kalitesinde bişey çıkarmı
abera canım çok güzel modeller varmış,şimdi baktım ben daha gecelik,pijama almadım,hamile pijaması mı alacağız acaba ,lohusalık için?
selam kızlar nasılsınız. çok sıkıcı bi cumartesi günü hava kapalı ağlamak istiyorum. sinirliyim. üstüne bide kocişle kavga ettim daha beter oldum offff offf. mafoldumben
al benden de okadar valla...tv de de izlicek bişey yok..bizde dün atıştık..adamların rahatlıkları beni deli ediyo..
40, haftayımı beklicekmişsinn,,, erkekelerin üzerinde bi yük var herhalde yeni bebekelr gelıyo masraflarıda çoğalıyo oyuzden ağır düşünüyolar herşeyi, ama son zmaan okadar şey bırakılınca bılmıyolarkı daha çok yük olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?