hım ondan olabılır, ama söyelemleri lazım ne alıcaklarını ona göre sizde eksıklerı tamamalrsınız
nıye bekelrler bılmem, bende samsunda yaşıyorum ailem istanbulda beşik için konuştuk dün dolapla takım almak istıyorum dedim babamının hanımı hımm 500 yeter ozman dedi, deli oldum ya kendilerine gelınce var ayda yılda bır işim düşer ozman kısabıldıkelrı kadar kısarlar
ben biliyorum onun sıkıntısını ailesi ve akrabaları arayıp bi ihtiyacınız varmı demedi şimdiye kadar..oda belki arayıp sorarlar die bekletiyo..alıcak oln şimdiye kadar alırdı diyince ben suçlu oluyorum..benim annem hamile olduğumu öğrendiği anda neleri alıcanı söyledi..onlardan hala ses yok..ee oda yediremiyo tabi malum karşı tarafın ilk torunu....
zaten herkes herşeyi yapar ailesinin problemlerini yüzüne vurunca biz suçlu oluruz.
benimkide şimdide gelmiş hiç bişey yokmuş gibi lig tvyi açmış maç izliyo offf ne kadar önemli ne kadar.
neyapayım ben gidiyim ağlıyım bari :gitme: mafoldumben
selam kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım şiödide çarpıntım var başım dönüyor sanki ayakta duramıyorum. anlamadım kalktığımda bir şey yoktu ama. geçmişi okudum bazılarınızda da varmış doğal demek ki.
valla ben sabah işe giderken bile muhatap olmadım...bu konu yüzünden kaçıncı tartışma oldu...akşama gelicek nasıl olsa pes ettirene kadar yüz vermicem sıkıldım artık..herşeyi tamamlayıp rahat rahat oğlumun gelişini beklemek istiyorumartık..
daha çantamı hazırlamadım..annem dün aradı hazırlamışındır heralde artık hazırda dursun dio...ama nerdeeeeee damadının keyfini bekliyorum....
bi arkadaşa daha yazdım sanada yazıyım...benimde çarpıntım vardı..dr.uma dedim hemen kardiyolojiye görün önemli olabilir dedi...bende bişey çıkmadı kalpte ama sonuçta olabilirdide..benimkan değerlerimdüşmüş...yani bi dr.a söylemekte yarar var bence..
selna bu mu?
göğsü büyük olanlar önlem almalı tabi..benimkiler bide sarkarsa orangutan memesi gibi olur :roflol: hani onların aşağıya kadar ucu sarkıyoya.... delikafadulden
selam kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım şiödide çarpıntım var başım dönüyor sanki ayakta duramıyorum. anlamadım kalktığımda bir şey yoktu ama. geçmişi okudum bazılarınızda da varmış doğal demek ki.
daha çantamı hazırlamadım..annem dün aradı hazırlamışındır heralde artık hazırda dursun dio...ama nerdeeeeee damadının keyfini bekliyorum....
bende daha hazırlamadım alıncak birsürü şey var erteleyip duruyoruz doğuma giderken yoldan alırız artık :bbo:
ya bu çok güzelmiş ama tuzlu biraz aynı modelin düşük markalısından bulabilirmiiyiz acaba
aynen benimkilerde çok küçük. milletin yanında açmaya utanırım valla. hele de kayınvalidemlerin tarafı hepsinin karpuz gibi hastanede nasıl emzircem diye düşünüyorum.
ya bu çok güzelmiş ama tuzlu biraz aynı modelin düşük markalısından bulabilirmiiyiz acaba
aynen benimkilerde çok küçük. milletin yanında açmaya utanırım valla. hele de kayınvalidemlerin tarafı hepsinin karpuz gibi hastanede nasıl emzircem diye düşünüyorum.
başladık işte. ben de dün 4buçukta kalktım. kabızlık problemim yüzünden resmen karnım def gibiydi. bisürü hemoroidim oldu. maymun dötüne döndü dötüm.
ne çantası daha geceliğim bile yokkk:gitme:
ben dün dedim ki 2 gecelik bi pijama alırız zeliha tek gecelik neyineyetmiyor diyo. doğumda ne giyicem dedim. yeter işte diyoo. çıldırdım en sonunda yaa doğumdan sonra kanama olucak sürekli yatıcam ya geçerse ne yapıcam öyle mi gexicem dedim saçmalama. bu seferde satenlerin varya onları giy diyo akannehiralsanaalsanasmile
benimde kayınvaldem evde varya yedek onları alırsın yanına diyo e dedim onlar küçük beden olmuyo bana nasılsa doğumdan sonra giyceksin yeter dio.
çünkü kanamam falan olmıcak ya doğumdan sonrada hastanede iki saat kalınıyo ne pijaması canım gerek yok.
düğün alışverişindede gelinlik çamaşırı almamak için hiç yokmu çamaşırın evde onlardan giyersin demişti. (yok ben donsuz geziyorum ) allahım yarabbim. kafamçokkarıştı alsanaalsanasmile
ben dün dedim ki 2 gecelik bi pijama alırız zeliha tek gecelik neyineyetmiyor diyo. doğumda ne giyicem dedim. yeter işte diyoo. çıldırdım en sonunda yaa doğumdan sonra kanama olucak sürekli yatıcam ya geçerse ne yapıcam öyle mi gexicem dedim saçmalama. bu seferde satenlerin varya onları giy diyo akannehiralsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?