2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hım ondan olabılır, ama söyelemleri lazım ne alıcaklarını ona göre sizde eksıklerı tamamalrsınız
nıye bekelrler bılmem, bende samsunda yaşıyorum ailem istanbulda beşik için konuştuk dün dolapla takım almak istıyorum dedim babamının hanımı hımm 500 yeter ozman dedi, deli oldum ya kendilerine gelınce var ayda yılda bır işim düşer ozman kısabıldıkelrı kadar kısarlar

işte benim koca anlamıyo bunu...kaynanam daha 1 ay önce burdaydı...ozaman bile sormadı ne lazım die anca alınan seyler için..aaaaa nie aldınız biz alırdık dedi gitti.....

zaten herkes herşeyi yapar ailesinin problemlerini yüzüne vurunca biz suçlu oluruz.
benimkide şimdide gelmiş hiç bişey yokmuş gibi lig tvyi açmış maç izliyo offf ne kadar önemli ne kadar.
neyapayım ben gidiyim ağlıyım bari :gitme: mafoldumben

sende git, mutfağa bişeyler yap ben sıkılınca öle yapıyorum yoksa eşimide rahat bırakmıyorum sıkıntıya gırıyorum onun rahatlığı beni mahfedıyıo send erahat ol cnım o sıkılsın

selam kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım şiödide çarpıntım var başım dönüyor sanki ayakta duramıyorum. anlamadım kalktığımda bir şey yoktu ama. geçmişi okudum bazılarınızda da varmış doğal demek ki.

valla ben sabah işe giderken bile muhatap olmadım...bu konu yüzünden kaçıncı tartışma oldu...akşama gelicek nasıl olsa pes ettirene kadar yüz vermicem sıkıldım artık..herşeyi tamamlayıp rahat rahat oğlumun gelişini beklemek istiyorumartık..

bi arkadaşa daha yazdım sanada yazıyım...benimde çarpıntım vardı..dr.uma dedim hemen kardiyolojiye görün önemli olabilir dedi...bende bişey çıkmadı kalpte ama sonuçta olabilirdide..benimkan değerlerimdüşmüş...yani bi dr.a söylemekte yarar var bence..

aynen bende hiç bişey düşünmek istemiyorum kızımın gelişini beklemek istiyorum sadece çevrede can sıkıcı bir sürü kişi var zaten bide evde can sıkıntısı hiç çekilmiyo bende konuşmuyorum hiç kızımın odasında oturuyorum şimdi.

daha çantamı hazırlamadım..annem dün aradı hazırlamışındır heralde artık hazırda dursun dio...ama nerdeeeeee damadının keyfini bekliyorum....

daha çantamı hazırlamadım..annem dün aradı hazırlamışındır heralde artık hazırda dursun dio...ama nerdeeeeee damadının keyfini bekliyorum....

bende daha hazırlamadım alıncak birsürü şey var erteleyip duruyoruz doğuma giderken yoldan alırız artık :bbo:

kan değerlerim benimde düşük ilacım değişti günde 2ye çıktı ama bugün başladı söyliyeceğim artık bakalım ne diyecek

ya bu çok güzelmiş ama tuzlu biraz aynı modelin düşük markalısından bulabilirmiiyiz acaba

göğsü büyük olanlar önlem almalı tabi..benimkiler bide sarkarsa orangutan memesi gibi olur :roflol: hani onların aşağıya kadar ucu sarkıyoya.... delikafadulden

aynen benimkilerde çok küçük. milletin yanında açmaya utanırım valla. hele de kayınvalidemlerin tarafı hepsinin karpuz gibi hastanede nasıl emzircem diye düşünüyorum.

başladık işte. ben de dün 4buçukta kalktım. kabızlık problemim yüzünden resmen karnım def gibiydi. bisürü hemoroidim oldu. maymun dötüne döndü dötüm.

ne çantası daha geceliğim bile yokkk:gitme:

bende daha hazırlamadım alıncak birsürü şey var erteleyip duruyoruz doğuma giderken yoldan alırız artık :bbo:

eksikler bitmiyor vallaha. bize benim ailemden de yardım eden yok. kız kardeşim hastane çıkış seti alıcam demişti taraftar takımı alıcakmış. arkadaşlarımda söylüyordu dedim ki bak başkalarıda istiyor almak ben bunu alıcam abla dedi onlar başka şey alsın. arkadaşlarıma söyledim almayın o alıcakmış diye ne kendisi aldı nede başkasına aldırdı sinir oluyorum bende kaydirigubbakcemile

ya evet bende nasıl açıyım diyorum küçük çünkü çok değil ama kayınvaldemlerinki karpuzuda geçmiş hepsinin benimki küçük geliyo onlara

ben dün dedim ki 2 gecelik bi pijama alırız zeliha tek gecelik neyineyetmiyor diyo. doğumda ne giyicem dedim. yeter işte diyoo. çıldırdım en sonunda yaa doğumdan sonra kanama olucak sürekli yatıcam ya geçerse ne yapıcam öyle mi gexicem dedim saçmalama. bu seferde satenlerin varya onları giy diyo akannehiralsanaalsanasmile

benim kendi eksiklerim bi terlik bide göğüs ucu kremi ped falan kaldı..onlarıda sonra aldırcaktıda...28. haftada acil dr.a gidince korkusundan aldırdı hemen...bi korku daha yaşatmak lazımadama ama ben ondan daha çok korkuyorum ve canı yanan ben oluyorum allah korusun...

benimde kayınvaldem evde varya yedek onları alırsın yanına diyo e dedim onlar küçük beden olmuyo bana nasılsa doğumdan sonra giyceksin yeter dio.
çünkü kanamam falan olmıcak ya doğumdan sonrada hastanede iki saat kalınıyo ne pijaması canım gerek yok.
düğün alışverişindede gelinlik çamaşırı almamak için hiç yokmu çamaşırın evde onlardan giyersin demişti. (yok ben donsuz geziyorum ) allahım yarabbim. kafamçokkarıştı alsanaalsanasmile

bu kaynanaları anlamıyorum zaten sanki kendileri hiç gelin olmadı hiç çocuk doğurmadı....

hatay renkli durağında bir mağaza varmış yerini ben de tam öğrenemedim, gecelikler çok uygunmuş. benim arkadaş (evde ya da mevlütte giymek için) sabahlıklı geceliği 60liraya almış. (ama onlar kışın doğurdu sezon sonu ürünleri de olabilir.) bir de penye koyu renk şöyle kırmızı ya da füme gecelik almak lazım 20lira civarında hastane için kan geçerse belli olmasın diye. saten pijama ben de var ama içine giremem heralde hem rengi açık pembe hem de mayısta yakar terletir diye düşünüyorum. bi de ben hiç sevmem gecelik pijama falan alcaz birkaç sefer giyip dolaba atçaz. evde kışın eşofman yazın şortla geçiyor günlerim. oofff daha çok iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…