2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kaynanaları anlamıyorum zaten sanki kendileri hiç gelin olmadı hiç çocuk doğurmadı....

ay zaten ona al diye yalvarmıyorum kendisi ben alıcam dedi beraber gittik pijama almaya sonrada böyle diyo. kendisinin beğendiği pembe bir pijama takımı aldık çıktık yeter işte içine çamaşır giymicem çorap giymicem dimi ama

gidip bakmak lazım ben dün baktım birde hiç bir yerde yazlık yok hep kışlık mayısta yanarız onlarla biz. hepsi uzun kollu ben şimdi bile örtünmüyorum. sürekli, sıcak basıyor çünkü

kaynanalar kocalarr derkenn canlarımız sıkılmış anlaşılan mayıs annelerii no stres no sıkıntıı takmayın yaaaa bebeğinizi düşünün yeterr..

bizde de annem ablam falan hep aldılar bissürü şey. oysa diğer tarafın ilk torunu ama ben daha bişey gömedim. duyduğum kadarıyla ördürüyolarmış hırka yelek falan. çok da tınnnn boşverinnnnn yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım da inş moralimizi yüksek tutmamız lazım..

haklısın canım boşa stres yapıyoruz aslında sanki bişey değişiyo bizim canımız sıkılınca
ama doluyoruz işte bazen burdada içimizi döküyoruz

ya uçtan açılanlar çok komik duruyor. ben o ortadan açılan modeli çok beğendim. bir araştırayım bakalım belki uygun fiyatlısını bulurum. hem dolgun da gösteriyor.

ya uçtan açılanlar çok komik duruyor. ben o ortadan açılan modeli çok beğendim. bir araştırayım bakalım belki uygun fiyatlısını bulurum. hem dolgun da gösteriyor.

ben de onu beğendim. 37 miş ayyıldız da..

kızlar öptüm hepinizi güzel bi haftasonu diliyorum herkese. bende azcık uzanayım
opuyorumnanaktan

iyiymiş bu fiyatı da 14 diyo. kullanışlı bişeye benziyo aslında böle kompleaçılanlar daha iyi gibi.

bu sütyen fena diilmiş, moral verdin vallaha. ben hastanenin yan tarafında oturuyorum, halı sahanın orda. yakınız bayaa

evet yakınmışız ben yürüyerek gidiorum hastaneye. senin benden de yakınmış. bu sütyen daha iyi vallaha. ayyıldız daki çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…