bu kaynanaları anlamıyorum zaten sanki kendileri hiç gelin olmadı hiç çocuk doğurmadı....
hatay renkli durağında bir mağaza varmış yerini ben de tam öğrenemedim, gecelikler çok uygunmuş. benim arkadaş (evde ya da mevlütte giymek için) sabahlıklı geceliği 60liraya almış. (ama onlar kışın doğurdu sezon sonu ürünleri de olabilir.) bir de penye koyu renk şöyle kırmızı ya da füme gecelik almak lazım 20lira civarında hastane için kan geçerse belli olmasın diye. saten pijama ben de var ama içine giremem heralde hem rengi açık pembe hem de mayısta yakar terletir diye düşünüyorum. bi de ben hiç sevmem gecelik pijama falan alcaz birkaç sefer giyip dolaba atçaz. evde kışın eşofman yazın şortla geçiyor günlerim. oofff daha çok iş var.
baksanıza bu sütyen değişik istersen askısından da açılıyor istersen komplede açılıyor
http://www.hepsiburada.com/miss-cla...ategoryid=192474&productid=gaekmc11506#tablnk
kaynanalar kocalarr derkenn canlarımız sıkılmış anlaşılan mayıs annelerii no stres no sıkıntıı takmayın yaaaa bebeğinizi düşünün yeterr..
bizde de annem ablam falan hep aldılar bissürü şey. oysa diğer tarafın ilk torunu ama ben daha bişey gömedim. duyduğum kadarıyla ördürüyolarmış hırka yelek falan. çok da tınnnn boşverinnnnn yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım da inş moralimizi yüksek tutmamız lazım..
sadece askıdan değilmi? komple nasıl açılıyo
ya uçtan açılanlar çok komik duruyor. ben o ortadan açılan modeli çok beğendim. bir araştırayım bakalım belki uygun fiyatlısını bulurum. hem dolgun da gösteriyor.
işte bu askıdan da açılıyor
şu hatuna bak yaaaw. böyle göğüslerim olsa sütyen falan almam. gere gere açarım kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
7tane misafir var. kızlaaar şifre girmeyi unutmuşsunuz girin içeriii
emzirmeye başalyınca olucak merak etme 75 benden sütyen kullanan 95 100 bile kullanıyor kendimi düşünemiyorum.
birde bunu buldum tamamen açılıyor yazıyo
BEBE FOX BEBEFOX EMZİRME SÜTYENİ KROVEZE
bu sütyen fena diilmiş, moral verdin vallaha. ben hastanenin yan tarafında oturuyorum, halı sahanın orda. yakınız bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?