çıkmadan şunu da ekliyeyim..pijamalarınızı fazla da ince almayın..fazla kan kaybedildiğindenmidir bilmiyorum bünye biraz zayıf olyor ve çok üşünüyor..ben normalde sıcağa hiç dayanamam ama doğumdan sonra donuyodum ikisinde de..o yüzden tam kışlık değil ama uzun kollu kalın penyeler aldım..
ayrıca fazla ince giymemenizde fayda var lohusalıkta böyle şeylere dikkat edilmeli..kendinizi sıcak tutmalısınız..özellikle de sezeryanda..
canım Allah Sağlığınızla eve gelmenizi nasip etsin inşallah, sevindim adına bebeğinin en iyi şeiklide gerekli bakımını yapıp sana teslim edeceklerine eminim daha dikkatli bir ilk bakımla mutlu mutlu halledersiniz herşeyibende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
ya ben de ferrum fort içiyordum kabızlık yüzünden değiştirdi maltofer fort verdikafamçokkarıştıselam kızlar
ben öncden maltoref fol içiyordum kabızlık nedeni ile değişti ferrum fort içiyorum artık. ama öyle bir şey demedi sadece yemekten 1 saat sonra iç dedş o kadar
aradılar anlatık kimseyle kavga etmedim hihoyyytsempatiksalakcinni
güzel haberlerini bekliyoruz
aman gaciyi dövmeyesin
kızlar işyerinde doğurun ozaman hiç izne çıkmayın
kızlar hep ocak şubat mart annelerini okuduk hepsi 37 haftada dökülmeye başlamışlar yani engeç 35 .haftaya kadarv çalışın derim tabi karra sizin
bak doğumdan sonra him uyuyamacaksın canım bence 35 te paydos yap
canım kafa büyüklüğü diğer özelliklerden daha geniş bi aralığa sahip oluyo yani çok daha fazla önden gidebiliyor, benim oğlumunda kafası kocamancanım bu kilosu 31+1 deki kilosu yani çok iri değil o zaman ya ben şöle bi hasepledimda 4 4.5 kilo olacak galiba kafasıda çok büyük olursa işde zor çıkabilirmiş çatıya bakacak 38. haftada bide daha dönmedi seninki dönmüşmü inşallah hepimiz kolay kolay normal doğoruruz ben çok istiyorum normal olsun die
ay ben de neler nelelr göryorm rüyamdagünaydınnnnn
kızlar benim de başım kabuslarla dertte. yok merdivenden düşmeler yok bilmemne görmediğim şey kalmadı rüyamda:) Allah korusu hepimizi bebişlerimizi inş..
aldım canım bi emzirme südyeni şu askıdana ayrılanlardan bir de atlet o da üsten açılıyor burdan bi arkadaş bir eğitimde almıştı galiba şöyle bir bilgi alttan destekli oldukları için bu açılanlar sarkmayı bi nebze olsun önlüyorlarmışemzirme sütyeni aldınızmı kızlar?
ya benim göğüslerimde küçük büyümediler de ama çatladılar hiç anlamadım ben de hem de çok çatladılar hiç AKLIMA DA GELMEMİŞTİ çatlayacakları artık göbeğime sürdüğüm kremi göğüslerime de sürüyorum umaRIM GERİ DÖNÜŞÜ OLURbu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((
büyüklükle alakalı olmuyormuş canım merak etmehadi yaaa...maş..valla benim sütüm olmucak mı acaba bedensizdim ancak 75 oldum...
hayatımın en keyifli ve en duygusal ütüsünü yaptım..oğlumun cicileri ütülendi ve dolaba yerleştı..bi tulumlarımız kaldı..onlarda babamız askımızı yapınca ütülenicek...
Merhaba arkadaşlar , kelebek01 arkadaşımızdan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu , bu topiğe çok sık geliyordu , o yüzden sizlere sormak istedim...Çizelgesini de kaldırmışİnşallah her şey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?