2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geçen gün bahsettiğim artış lohusa geceliğim geldi.yanlız biraz hayal kırıklığına uğradım,çok ince kumaşı ,boyu dize kadar,kaliteli olmasına kaliteli.hastanede nasıl giyilir bu diye düşünmeye başladım.hastane çalışanları var, diğer doğum yapanlar olacak ,evde istediğin kadar incesini giy ama hastanede giyemem diye düşünüyorum.ne tip insanlar var şu dünyada,iyisi var kötüsü var.üff ya,al şöyle mevsimlik bir pijama takımı birde gecelik takımı.valla çok inceledikçe insan pişman oluyor.o kadarda masraf ettim ya.kafamçokkarıştı

kızlar bugün gerçekten havadan dolayı sıkıcı birgündü..ben de sabah patlıyordum..öğleden sonra anneme gittim biraz değişiklik oldu Allahtan...yoksa burda olsaydım katılsaydım sohebtinize kayınvalde konusunda beni susturamazdınız galiba...
benim ilk bebeğimde yaptığı tekkkk şeyyyy birr yelekkk...
onun haricinde eşim ve ben bebeğe bir çöp bile almadık..hepsini annem aldı..
odasından kıyafetlerine taşıma çantasından oyuncaklarına kadar aklınıza gelen herşeyi aldı..üstüne bir de doğduktan sonra altın bilezik taktı kızıma..Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
ve Allah onlara muhtaç etmesin..

sütyen konusuna gelince bir tane alın ve önce bi deneyin..kullanabilrseniz 2 veya 3 alırsınız..benim bildiğim kadarıyla pek kullanışlı olmuyor..
yapacağınız tek önemli şey göğsünüzü emzirirken alttan değil üstten çıkaracaksınız..sarkmasın diye..

çıkmadan şunu da ekliyeyim..pijamalarınızı fazla da ince almayın..fazla kan kaybedildiğindenmidir bilmiyorum bünye biraz zayıf olyor ve çok üşünüyor..ben normalde sıcağa hiç dayanamam ama doğumdan sonra donuyodum ikisinde de..o yüzden tam kışlık değil ama uzun kollu kalın penyeler aldım..
ayrıca fazla ince giymemenizde fayda var lohusalıkta böyle şeylere dikkat edilmeli..kendinizi sıcak tutmalısınız..özellikle de sezeryanda..

canım tavsiyelerin için teşekkürler,ben listeyi sitelerden bulup yapmaya çalışıyordum.şimdi ne kadar yanıldığımı anladım öncelikle tecrübeli annelere bakmam gerekirdi.gereksiz alışverişi önlemiş olurdum.

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
canım Allah Sağlığınızla eve gelmenizi nasip etsin inşallah, sevindim adına bebeğinin en iyi şeiklide gerekli bakımını yapıp sana teslim edeceklerine eminim daha dikkatli bir ilk bakımla mutlu mutlu halledersiniz herşeyi

selam kızlar

ben öncden maltoref fol içiyordum kabızlık nedeni ile değişti ferrum fort içiyorum artık. ama öyle bir şey demedi sadece yemekten 1 saat sonra iç dedş o kadar
ya ben de ferrum fort içiyordum kabızlık yüzünden değiştirdi maltofer fort verdikafamçokkarıştı

aradılar anlatık kimseyle kavga etmedim hihoyyyt

canım kafa büyüklüğü diğer özelliklerden daha geniş bi aralığa sahip oluyo yani çok daha fazla önden gidebiliyor, benim oğlumunda kafası kocaman
annesi de öyleymiş doğduğunda (hala öyle de çok belli olmuyolülülülülülü)
doğum biraz zor oluyor ama normal doğum olmaz diye bişey yok
günaydınnnnn
kızlar benim de başım kabuslarla dertte. yok merdivenden düşmeler yok bilmemne görmediğim şey kalmadı rüyamda:) Allah korusu hepimizi bebişlerimizi inş..
ay ben de neler nelelr göryorm rüyamda
emzirme sütyeni aldınızmı kızlar?
aldım canım bi emzirme südyeni şu askıdana ayrılanlardan bir de atlet o da üsten açılıyor burdan bi arkadaş bir eğitimde almıştı galiba şöyle bir bilgi alttan destekli oldukları için bu açılanlar sarkmayı bi nebze olsun önlüyorlarmış
bu arada emzirme lafı geçince benim hiç bir yerim çatlamadı ama göğüslerim çatladı(((((
75 bedendi 90 oldular sanırım ondan(((
ya benim göğüslerimde küçük büyümediler de ama çatladılar hiç anlamadım ben de hem de çok çatladılar hiç AKLIMA DA GELMEMİŞTİ çatlayacakları artık göbeğime sürdüğüm kremi göğüslerime de sürüyorum umaRIM GERİ DÖNÜŞÜ OLUR

hadi yaaa...maş..valla benim sütüm olmucak mı acaba bedensizdim ancak 75 oldum...
büyüklükle alakalı olmuyormuş canım merak etme

ben geldim kızlarrrr...ama kimsecikler yok...valla ben pijama ve geceliğimi uzun kollu aldım çokta ince değiller...zaten yanıma hırkada alıcam üşürsem die..

bugün kimseler yok...herkes uyuyor veya geziyor galiba..
nefret ediyorum şu pazar günlerinden geçmek bilmiyor...

selam kızlar nasılsınız ben çok keyifsizim iki gündür hiç iştahım yok hep uyumak istiyorum canım sıkılıyo ne yapsam bilmiyorum onun haricinde çok şükür bebişim tekmeleyip duruyo haftaya kontrolümüz var bakalım artık bu arada oğlumun odası hazır çilek mobilyadan aldık hem şık hemde fiyatları uygun bi de oda için park beşik aldık hepsi çok güzel hala oda almayan varsa çilek mobilya ya bakmanızı tavsiye ederim

hayatımın en keyifli ve en duygusal ütüsünü yaptım..oğlumun cicileri ütülendi ve dolaba yerleştı..bi tulumlarımız kaldı..onlarda babamız askımızı yapınca ütülenicek...

hayatımın en keyifli ve en duygusal ütüsünü yaptım..oğlumun cicileri ütülendi ve dolaba yerleştı..bi tulumlarımız kaldı..onlarda babamız askımızı yapınca ütülenicek...

canım inşallah güle güle giydirirsin bebişini hepimiz inşallah güle güle bakarız bebeklerimize amin

Merhaba arkadaşlar , kelebek01 arkadaşımızdan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu , bu topiğe çok sık geliyordu , o yüzden sizlere sormak istedim...Çizelgesini de kaldırmış İnşallah her şey yolundadır...

ay kızlar bugün öyle korktum ki anlatamam...
hani yalancı sancı mı deniyor neyse..sanki öyle bişeydi...20 dak. da bir falan gelip gitti..mahvetti beni..
şimdi çok şükür iyiyim ama bu bebek fazla beklemiycek gibi geliyor bana..kontrolume de 2 hafta var..
yine tekrarlarsa Allah korusun giderim doktoruma..

bir süredir burayada gelmiyordu..bi ara bebeğiyle ilgili konu açmıştı ama onuda bulamadım..inş. bişey yoktur kendiside bebeğide iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…