aranızda böyle sancılar yaşayan varmı kızlar...
canım inşallah güle güle giydirirsin bebişini hepimiz inşallah güle güle bakarız bebeklerimize amin
günaydın kızlarr son haftama girmiş bulunmaktayım çok mutluyum:))
Merhaba arkadaşlar , kelebek01 arkadaşımızdan haberiniz var mı? Çok merak ediyorum onu , bu topiğe çok sık geliyordu , o yüzden sizlere sormak istedim...Çizelgesini de kaldırmışİnşallah her şey yolundadır...
neyse kızlar kaçıyorum ben son haftam çok çalışmam lazım
Günaydın kızlar iyi haftalar görüşmeyeli nasılsınız ?
bende hafta sonu bol bol dinlendim bugünde erkenden kalkıp işe geldim malum ist.trafi ve hava yine buz gibi oldu dondum gelene kadar.
Size bir sorum olucak bebeiğinizin hareketleri nasıl benim oğlum geçen hafta maşallah sanki maç yapıyordu ama 2-3 gündür çok hareketli değil hafif hafif seğermeler var normalmi sizce?
evet ipekcim aynen endişeleniyorum 15 gün sonra randevum var olmazsa tel.da sorucam artık dediğin gibi bazen çok hareketli gümbür gümbür sonra 2-3 gün durgun oluyor haliyle korkuyorum bende
kızlarr günaydınnnn hemen yazayım sonra geçmişe bakıcam cumartesi dr. amcamıza gittik oğluşum 1kilo 860 gr olmuş boyuda 42 cm nasıl sizceee ayy gülüyordu ult. çok tatlıydıı yanakları dolmuş :) allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşallah. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?