2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aranızda böyle sancılar yaşayan varmı kızlar...

çok geçmiş olsun...ben daha önce yaşamadığım için nasıl sancı gelicek nasıl olucak onu bile bilmiyorum...ama dün akşam bende iyi değildim karnım sertleşti belim ağrıdı falan sabahı zor ettim...şimdi iyiyim çok şükür..inş. zamanında gelir bebeklerimiz...

ben de çok merak ediyorum, hatta özel mesaj da yollamıştım ama cevap alamadım, inşallah herşey yolundadır. sen de haber aılırsan bize de söylersen seviniriz...

cumadan bahsediyim, oğlum iyi bakmış kendine 1 350 olmuş annesi de tosuncuk 71 kilo olmuş 21 kiloyla rekorumu kimseye bırakmaya niyetim yok annemden azar işittim ne 70 mi ben küçük kardeşin doğurduğumda 77 kiloydum dedi kendisi biraz irice bi insan da ee napıyım ben de çocuk doğuruyorum diye düşündüm artık doğum yaklaştıkça ikloyla ilgili düşüncelerim de iyice flulaşıyor nasıl veririrm faln diye eni sonu veririrm (siz 3 ayda veririsiniz ben 6 ayda veirrim napıyım yani) akşam 4 çeşit çikolata yedim
eşim sen bakma kilo alıyorum diyosun ama yediğine göre yine az kilo alıyorsun diyor
oğluma dünyevi zevkleri tattırıyorum kaydirigubbakcemile3 hayat bir güzel bir güzel
bir de laf aramızda ben bu kilolu halimle kendimi biraz daha sağlıklı hissediyorum hareket kısıtlanmasının dışında öyle çabucak hasta olmuyorum migrenim tutmuyo faln diye hamileleikten sonra bakıcaz oğlumun yardımı mı kiloların artısı mı
öpüyorum hepinizi, güzel bir hafta diliyorum oğlumun tepiklerini flan artık hissetmenin ötesinde göüyor olmak faln çok hoş, yatmadan önce biraz yürümek de uyuma ihtimalini arttırıyor uyku problemi olan arkadaşlara tavsiye ederim yine kalkıyorum ben gecede 3-5 kere tuvalete ama hiç değilse geri uykuya dalarken problem olmuyor, hayat güzel bebeklerimizle daha da güzel

Günaydın kızlar iyi haftalar görüşmeyeli nasılsınız ?

bende hafta sonu bol bol dinlendim bugünde erkenden kalkıp işe geldim malum ist.trafi ve hava yine buz gibi oldu dondum gelene kadar.
Size bir sorum olucak bebeiğinizin hareketleri nasıl benim oğlum geçen hafta maşallah sanki maç yapıyordu ama 2-3 gündür çok hareketli değil hafif hafif seğermeler var normalmi sizce?

Sinem, maşallah canım oğluna, kocaman oldu artık hepsi :)) sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...

günaydın, benimki de zaman zaman öyle oluyor, bazen aşırı hareketli bazen durgun oluyor. dr yorulunca ya da üzülünce olabilir demişti bana. sanırım gün içinde en az 10 defa hareket hissetmemiz gerekiyormuş. istersen sen de doktoruna bir sor, insan endişeleniyor ister istemez...

evet ipekcim aynen endişeleniyorum 15 gün sonra randevum var olmazsa tel.da sorucam artık dediğin gibi bazen çok hareketli gümbür gümbür sonra 2-3 gün durgun oluyor haliyle korkuyorum bende

kızlarr günaydınnnn hemen yazayım sonra geçmişe bakıcam cumartesi dr. amcamıza gittik oğluşum 1kilo 860 gr olmuş boyuda 42 cm nasıl sizceee ayy gülüyordu ult. çok tatlıydıı yanakları dolmuş :) allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşallah. amin

evet ipekcim aynen endişeleniyorum 15 gün sonra randevum var olmazsa tel.da sorucam artık dediğin gibi bazen çok hareketli gümbür gümbür sonra 2-3 gün durgun oluyor haliyle korkuyorum bende

evet telefonla sor en azından, aynen benimki de durulunca 2-3 gün sürüyor, sonra yine yaramazlığa devam :)) inşallah bir an önce yaramazlığa başlar senin minik de endişelerin biter...

kızlarr günaydınnnn hemen yazayım sonra geçmişe bakıcam cumartesi dr. amcamıza gittik oğluşum 1kilo 860 gr olmuş boyuda 42 cm nasıl sizceee ayy gülüyordu ult. çok tatlıydıı yanakları dolmuş :) allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşallah. amin

maşallah canım Allah tamamını erdirsin kaç haftalıksın, normaldir sanırım maşallah

kilosu boyu süper Esracıımm, 41 kere maşallah oğluşuna gerçekten... ben de bugün gidecektim ama yarına erteledim bakalım benimki ne kadar olmuş :)

amin, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…