2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30+3 tüm cumartesi dr. a gittiğimizde tatlım 10 gün sonra gel raporunu başlatalım dedi. çalışmak istemiyorsan eğer

kilosu boyu süper Esracıımm, 41 kere maşallah oğluşuna gerçekten... ben de bugün gidecektim ama yarına erteledim bakalım benimki ne kadar olmuş :)

amin, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
teşekkür ederim nilüfer.. inş. doğana kadar böyle gider vitamini kesti sadece kan hapımı günde 2 kereye çıkarttı.. inş. seninde güzel haberlerini alırız dombili olmuştur inş. seninkide :)

Günaydın kızlarrr...
Esra çok sevindimm demek tombiş olcak oğluşunnn

maşallah canım çok iyi ozman Allah nazardan saklasın benimde kısmetse oğlum olucak bizde şuan tam 30 haftalığız benim kontrolum 15 gün sonra bende hem rapor için gidicem hemde muayene olucam en son 24 şubatta gitmiştim 28+5 günlükken ozman kilosu 1150 falandı doktorum normal demişti canım

maşallah canım senin oğluşuna da allahım hepsini nazardan korusun

günaydınnnnnn
esracım maş. ne kadar büyümüşlerr oyy yerim ben onlarıı yarın ben de öğrencem inş Allah ım korusun bebişlerimizi

günaydınnnn
günaydıınnn :))
günaydınnnn
günaydın kızlarr son haftama girmiş bulunmaktayım çok mutluyum:))
günaydınnnn

az kaldı desene
günaydıınnnnnn
günaydınnnn
günaydınnnn

arada bizimkide öyle ama doktoruna danış istersen
günaydınnnn maşallah oğlunaaaaaaaaaa
Günaydın kızlarrr...
Esra çok sevindimm demek tombiş olcak oğluşunnn
günaydınnnn
günaydınnnnn kızlar
esra gözün aydın,maşallah

günaydınnnn:teytey::teytey::teytey:

Gökçenim kuşum nasılsın???
Kızlar ben de yarın 32 hafta çalışabilir izni alıcam...doğurana kadar işe gelmeyi düşünüyorum
:smiley-cool:

Gökçenim kuşum nasılsın???
Kızlar ben de yarın 32 hafta çalışabilir izni alıcam...doğurana kadar işe gelmeyi düşünüyorum
:smiley-cool:

iyiyim tatlımm sen nasılsın??

kız maşş doğurana kadar çalışcan demek sonrasında mı kullanıcan iznini?

Allah kolaylık versin canımmkaydirigubbakcemile5

saol canımmm çok korkuyordum ya büyümediyse ya besleyemediysem diee... ama akıllı oğlum benim ne yediysem kapmış maşallah
canım ben çıkdım tartıya geçen ayla aynı çıkınca eyvah dedim inşallah oğluş almışdır kilo,682gr dı bir öncekinde dr 1300 gr diyince gözlerim açıldı,valla onlar güzel besleniyorlar :)hiç kaygım yok artık kilosuna dair

kızlar doğum yaklaşdıkça yavaş yavaş sezeryan düşünmeye başladım,tırsıyorum sanırım

iyiyim tatlımm sen nasılsın??

kız maşş doğurana kadar çalışcan demek sonrasında mı kullanıcan iznini?

Allah kolaylık versin canımmkaydirigubbakcemile5

Şimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee:sinifsinif:

ooo geçmiş olsun dikkat et tatlım yaa çok dikkat etmemiz lazım kendimize..

sen dinlenmeye çekil bence ilkgünkaydirigubbakcemile

kızlar aynen doğumdan sanırım herkes korkuyor ama Allah yardım eder kendinizi şartlamayın ve hiç düşünmeyin sezeyanıda en son ihtimal düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…