30+3 tüm cumartesi dr. a gittiğimizde tatlım 10 gün sonra gel raporunu başlatalım dedi. çalışmak istemiyorsan eğerkızlarr günaydınnnn hemen yazayım sonra geçmişe bakıcam cumartesi dr. amcamıza gittik oğluşum 1kilo 860 gr olmuş boyuda 42 cm nasıl sizceee ayy gülüyordu ult. çok tatlıydıı yanakları dolmuş :) allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşallah. amin
maşallah canım Allah tamamını erdirsin kaç haftalıksın, normaldir sanırım maşallah
teşekkür ederim nilüfer.. inş. doğana kadar böyle gider vitamini kesti sadece kan hapımı günde 2 kereye çıkarttı.. inş. seninde güzel haberlerini alırız dombili olmuştur inş. seninkide :)kilosu boyu süper Esracıımm, 41 kere maşallah oğluşuna gerçekten... ben de bugün gidecektim ama yarına erteledim bakalım benimki ne kadar olmuş :)
amin, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
teşekkür ederim ilkgüncüm opuyorumnanaktan inşallah öyle olurrGünaydın kızlarrr...
Esra çok sevindimm demek tombiş olcak oğluşunnn
maşallah canım senin oğluşuna da allahım hepsini nazardan korusunmaşallah canım çok iyi ozman Allah nazardan saklasın benimde kısmetse oğlum olucak bizde şuan tam 30 haftalığız benim kontrolum 15 gün sonra bende hem rapor için gidicem hemde muayene olucam en son 24 şubatta gitmiştim 28+5 günlükken ozman kilosu 1150 falandı doktorum normal demişti canım
saol canımmm çok korkuyordum ya büyümediyse ya besleyemediysem diee... ama akıllı oğlum benim ne yediysem kapmış maşallahgünaydınnnnn kızlar
esra gözün aydın,maşallah
günaydınnnngünaydınnnn
günaydınnnngünaydıınnn :))
günaydınnnngünaydın kızlarr son haftama girmiş bulunmaktayım çok mutluyum:))
günaydınnnngünaydıınnnnnn
günaydınnnnGünaydın kızlar iyi haftalar görüşmeyeli nasılsınız ?
bende hafta sonu bol bol dinlendim bugünde erkenden kalkıp işe geldim malum ist.trafi ve hava yine buz gibi oldu dondum gelene kadar.
Size bir sorum olucak bebeiğinizin hareketleri nasıl benim oğlum geçen hafta maşallah sanki maç yapıyordu ama 2-3 gündür çok hareketli değil hafif hafif seğermeler var normalmi sizce?
günaydınnnn maşallah oğlunaaaaaaaaaakızlarr günaydınnnn hemen yazayım sonra geçmişe bakıcam cumartesi dr. amcamıza gittik oğluşum 1kilo 860 gr olmuş boyuda 42 cm nasıl sizceee ayy gülüyordu ult. çok tatlıydıı yanakları dolmuş :) allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşallah. amin
günaydınnnnGünaydın kızlarrr...
Esra çok sevindimm demek tombiş olcak oğluşunnn
günaydınnnnn kızlar
esra gözün aydın,maşallah
günaydınnnnnn
esracım maş. ne kadar büyümüşlerr oyy yerim ben onlarıı yarın ben de öğrencem inş Allah ım korusun bebişlerimizi
Gökçenim kuşum nasılsın???
Kızlar ben de yarın 32 hafta çalışabilir izni alıcam...doğurana kadar işe gelmeyi düşünüyorum :smiley-cool:
canım ben çıkdım tartıya geçen ayla aynı çıkınca eyvah dedim inşallah oğluş almışdır kilo,682gr dı bir öncekinde dr 1300 gr diyince gözlerim açıldı,valla onlar güzel besleniyorlar :)hiç kaygım yok artık kilosuna dairsaol canımmm çok korkuyordum ya büyümediyse ya besleyemediysem diee... ama akıllı oğlum benim ne yediysem kapmış maşallah
iyiyim tatlımm sen nasılsın??
kız maşş doğurana kadar çalışcan demek sonrasında mı kullanıcan iznini?
Allah kolaylık versin canımmkaydirigubbakcemile5
kızlar doğum yaklaşdıkça yavaş yavaş sezeryan düşünmeye başladım,tırsıyorum sanırım
kızlar doğum yaklaşdıkça yavaş yavaş sezeryan düşünmeye başladım,tırsıyorum sanırım
Şimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?