iyimisin peki,nasıl oldu,düşmekten çok korkuyorum benŞimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee:sinifsinif:
yok yok normal düşünmeye devam son dk ya kadar canım vala zo tutuyom ben de kendimiguclubacismile
Günaydın kızlar.31. haftaya girdik.Bugün bebişimi görücem kısmetse
sezenn kaıdnlar günümü bugün ehehh kutlu olsunn anneler günü de geliyooo ilk anneler günümüzzzzzzkaydirigubbakcemile2
iyimisin peki,nasıl oldu,düşmekten çok korkuyorum ben
hiç aklımdan geçmiyordu,şimdi çocuk kilolu olsada sezeryana bahanem olsa felan diye düşünmeye başladım,kimi kandırcaksam bilmiyorum artık
ooo geçmiş olsun dikkat et tatlım yaa çok dikkat etmemiz lazım kendimize..
sen dinlenmeye çekil bence ilkgünkaydirigubbakcemile
yürürken ayağım kaydı canım...şükür iyiyiz sanırım anne karnı gerçekten de hava yastığı gibikaydirigubbakcemile3
Sağol canım...sen beni görsen, biyonik misin diyor arkadaşlar banaa...o gün okadar çok gezmişim kii tam evin önünde yağmurun da etkisiyle kaydımm...
Şimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee:sinifsinif:
geçmiş olsun canım bişey olmamaıştır inş.firstday kullanıcısından alıntı
Şimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee
bende 10 mayısda doğum yapmak istiyorum
doğum tarihi:10.05.10 olur ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?