2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyimisin peki,nasıl oldu,düşmekten çok korkuyorum ben

yok yok normal düşünmeye devam son dk ya kadar canım vala zo tutuyom ben de kendimiguclubacismile

hiç aklımdan geçmiyordu,şimdi çocuk kilolu olsada sezeryana bahanem olsa felan diye düşünmeye başladım,kimi kandırcaksam bilmiyorum artık

Günaydın kızlar.31. haftaya girdik.Bugün bebişimi görücem kısmetse

sezenn kaıdnlar günümü bugün ehehh kutlu olsunn anneler günü de geliyooo ilk anneler günümüzzzzzzkaydirigubbakcemile2

aaa yukarda goldjel reklamı var,eşimin şirketi üretiyor bu ürünü,kapağını kutusunuda eşim hazırlıyor :)

Şimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee

geçmiş olsun canım varmı bir sorun gittinmi doktora

iyimisin peki,nasıl oldu,düşmekten çok korkuyorum ben

hiç aklımdan geçmiyordu,şimdi çocuk kilolu olsada sezeryana bahanem olsa felan diye düşünmeye başladım,kimi kandırcaksam bilmiyorum artık

yürürken ayağım kaydı canım...şükür iyiyiz sanırım anne karnı gerçekten de hava yastığı gibikaydirigubbakcemile3

ooo geçmiş olsun dikkat et tatlım yaa çok dikkat etmemiz lazım kendimize..

sen dinlenmeye çekil bence ilkgünkaydirigubbakcemile

Sağol canım...sen beni görsen, biyonik misin diyor arkadaşlar banaa...o gün okadar çok gezmişim kii tam evin önünde yağmurun da etkisiyle kaydımm...

geçmiş olsun

geçmiş olsun, çok şükür bir şey olmamış ikinize de...

ben kahvaltı yapayım kızlarr görüşürüzz

geçmiş olsun canım bişey olmamaıştır inş.

benimde beklenen doğum zamanım 11.05.2010 10.05.2010 olursa eğer bizim eşimle evlilik yıldönümümüz olacak 1 senemiz dolmuş olacak aklinialirimsmile oğluşumda bize yuldönümü hediyesi olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…