2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok hoş olur, bence 05.05.10 da güzel olur tabi 1 mayısta çok güzel :)) bir de tarih beğeniyoruz baksana :))
5mayıs benim için çok erken,aslında 10mayıs bile erkende,kilosunda gelişiminde sorun yoksa neden doğmasın ki :)10mayısda 37+5oluyorum ben,sezeryan düşünürsem ve oğlum daha aceleci olmazsa ben bu tarihi çok sevdim :)

benimde beklenen doğum zamanım 11.05.2010 10.05.2010 olursa eğer bizim eşimle evlilik yıldönümümüz olacak 1 senemiz dolmuş olacak aklinialirimsmile oğluşumda bize yuldönümü hediyesi olacak inş.

ne güzel olur evlilik yıldönümünle oğlunun doğum tarihi aynı olsa, hem eşin asla evlilik yıldönümünü unutamaz öyle olursa :)

benimde beklenen doğum zamanım 11.05.2010 10.05.2010 olursa eğer bizim eşimle evlilik yıldönümümüz olacak 1 senemiz dolmuş olacak aklinialirimsmile oğluşumda bize yuldönümü hediyesi olacak inş.
sizin için daha anlamlı olur öyleyse,benim de doğum günüm 3mayıs ama o gün benim günüm :)oğluşum başka gün doğsun :)diğer 364 gün onun olsun hehehe bencil anne ben

selam hatunlarrrr
umarım herkesciklerr güzel ve ağrılardan uzak bir gün geçirir
biz bugün oğlumla tatile başladıkk doğum iznindeyim artık yanii allah kısmet ederse bi daha eylülde başlayacam göreve
oğlum o zaman abi olmuş olcekkkkkaydirigubbakcemile3

selam, ne güzel maşallah :) darısı başımıza inşallah ama benim daha 3-4 haftam var izne ayrılmak için...

maşallah canım eylüle kadar nasıl izin kullanıcaksın ücretsiz iznemi ayrılacaksın

yok canım, 32. haftada çalışabilir raporu alıp, 34-35. hafta gibi izine ayrılmayı düşünüyorum zor olacak ama deneyeceğim bakalım...
peki 34 haftada çıktığında rapor alacakmısın tatlım çünkü 34 de rapor alırsan 32 den başlatıyor dr. lar rapor alıcaksan eğer 37 ye kadar beklemen gerekmiyor mu

günaydın hanımlar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. saat 9 dr randevumuz vardı şmdi geldik.maşallah bebeğim iyi 1850 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi dr bir sıkıntı yok en son 2,5 hafta önce gitmiştik o zamandan beri hiç kilo almamışım aferini kaptım dr dan bebeğim almış sadece perşembeye kadar doğum iznimi açtırmaya gidicem devlet hastanesine 37 için tek sıkıntı oğlum hala makat üstü oturuyor.allahtan hayırlısı kısmetimizde ne varsa onu görçez ha bu arada oğlumun üç boyutlu fotolarından anladığımız kadarıyla tıpkı babası burnu çenesi aynı baba en azından gözleri bana benzeseydi yaaaa

yok canım, 32. haftada çalışabilir raporu alıp, 34-35. hafta gibi izine ayrılmayı düşünüyorum zor olacak ama deneyeceğim bakalım...

35e kadar mı yazdıracaksın raporunu yoksa 37ye yazdırıp da müdüründen izin alıp mı işe gitmeyeceksin?

maşallah tatlım oğlunaa nazar değmesin.. bizimkide babasına benziyor sanki ama gözleri kocaman tabi normal olarak ondan kendime benzettim gözlerini kaydirigubbakcemile3

maşallah canım eylüle kadar nasıl izin kullanıcaksın ücretsiz iznemi ayrılacaksın

yok cnm 32 de ayrılıyom yaa
40 da doğsamm 8 hafta daha varr
yaz tatili oluyo
öğretmen olduğum için izindeyim zatenn
bi dahaki ders yılana başlayacam işte

yok cnm 32 de ayrılıyom yaa
40 da doğsamm 8 hafta daha varr
yaz tatili oluyo
öğretmen olduğum için izindeyim zatenn
bi dahaki ders yılana başlayacam işte
doğruu okullar tatile giriyorr dimii ne kadar şanslısın maşallahh bakalım biz napıcaz

Colerko ve Shatzi, kusura bakmayın bu pcden çoklu alıntı yapamıyorum da :)

personel müdürlüğümüze sordum, 32 de çalışabilir raporu alsam ama 37. haftayı beklemesem diye, arada istediğin zaman doğum iznini başlatabilirsin dedi ama çok detaylı bilgi de almadım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…