doğruu okullar tatile giriyorr dimii ne kadar şanslısın maşallahh bakalım biz napıcaz
tatlım raporu dr. lar ya 32 de yazıyor yada 37 de eğer rapor almak istemezsen doğumdan önce bebekte ve sende de bir problem yoksa hiç yazmıyor 1 hafta kala normla izin kullanıyorsun doğumdan sonraya 7 hafta olarak ekleniyormuşkızlar doğum iznine ya 9 hafta kala yada 3 hafta kala çıkılmıyo mu?
günaydın hanımlar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. saat 9 dr randevumuz vardı şmdi geldik.maşallah bebeğim iyi 1850 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi dr bir sıkıntı yok en son 2,5 hafta önce gitmiştik o zamandan beri hiç kilo almamışım aferini kaptım dr dan bebeğim almış sadece perşembeye kadar doğum iznimi açtırmaya gidicem devlet hastanesine 37 için tek sıkıntı oğlum hala makat üstü oturuyor.allahtan hayırlısı kısmetimizde ne varsa onu görçez ha bu arada oğlumun üç boyutlu fotolarından anladığımız kadarıyla tıpkı babası burnu çenesi aynı baba en azından gözleri bana benzeseydi yaaaa
evet başlatabilirsin tatalım ama 37 den önce başlatırsan eğer 32 den başlayıp yazıyor dr.lar boşu boşuna çalışmış olursun eğer işyerin çalıştığın günleri doğumdan sonrada kullanabilirsin derse bilemem tabi o işverene kalmış bişey ama bence güvenme raporun bitince çağırabilirler kendini sağlama al konuş benceColerko ve Shatzi, kusura bakmayın bu pcden çoklu alıntı yapamıyorum da :)
personel müdürlüğümüze sordum, 32 de çalışabilir raporu alsam ama 37. haftayı beklemesem diye, arada istediğin zaman doğum iznini başlatabilirsin dedi ama çok detaylı bilgi de almadım açıkçası..
günaydın hanımlar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. saat 9 dr randevumuz vardı şmdi geldik.maşallah bebeğim iyi 1850 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi dr bir sıkıntı yok en son 2,5 hafta önce gitmiştik o zamandan beri hiç kilo almamışım aferini kaptım dr dan bebeğim almış sadece perşembeye kadar doğum iznimi açtırmaya gidicem devlet hastanesine 37 için tek sıkıntı oğlum hala makat üstü oturuyor.allahtan hayırlısı kısmetimizde ne varsa onu görçez ha bu arada oğlumun üç boyutlu fotolarından anladığımız kadarıyla tıpkı babası burnu çenesi aynı baba en azından gözleri bana benzeseydi yaaaa
ay ne kadar güzel ya ben de yarın gideceğim dr.a ben bizim drumuzda hep 3 boyutlu bakıyor ama kızım yüzünü tam anlamıyla hiç göstermedi keşke bende görebilsem ya plesanta gölgeliyor ya eliyle yüzünü kapatmış oluyor inşallah yarın bende görürüm
ben de bugün gidecektim ama yarına ertelemek durumunda kaldım, inşallah bu sefer kızın yüzünü gösterir, kız ya yüz görümlüğü istiyordur belki :) benimki genelde gösteriyor...
:) belkide benimde bugündü ama yarına ertelemek durumunda kaldık yarın sabahı iple çekiyorum :)
Hepimizin bebişleri sağlıklı ve zamanında doğsun Allah'ın izniyle
tatlım raporu dr. lar ya 32 de yazıyor yada 37 de eğer rapor almak istemezsen doğumdan önce bebekte ve sende de bir problem yoksa hiç yazmıyor 1 hafta kala normla izin kullanıyorsun doğumdan sonraya 7 hafta olarak ekleniyormuş
tesadüfe bak, ben de öyle. seninle günümüzde aynıymış şimdi fark ettim, bakalım hangimizinki önce gelecek :) kızlar daha aceleci olur derler ama hayırlısı...
sağol cnm ama ben 3 hafta kala zorunlu olarak durumun ne kadar elverişli olsada çıkmak zorundasın diye biliyorum..nettede öle okudum
evet bende farkettim beraber şafak sayıyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
umarım doğru zamanda gelirler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: prensesinin ismi belli mi?
ben dr. la konuştum cumartesi gittiğimde bana bu şekilde anlattı yasal olarak haklarımız bunlarmış yaniçok saçma değil mi ya 32 de ya 37 de çıkmak? ben diyelimki sezeryan olacağım, 2 hafta kadar önce alınıyor ya bebek o zaman, 37 de çıksam 2 haftam yanmış olacak( 32 de çok erken olur, doğum sonrasına izin az kalır. keşke o arada istediğimiz zaman çıkabilseydik, kafam karıştı vallahi...
ben dr. la konuştum cumartesi gittiğimde bana bu şekilde anlattı yasal olarak haklarımız bunlarmış yani
Allah nasip ederse benim oğlum olacak canım, daha ismi belli değil, karar veremiyoruz bir türlü, benim istediğimi eşim istemiyor, onun istediğini ben :)) senin bebeğinin ismi belli mi ?
benimki doğmadan önce belliydi:) bizimkinin adı Duru babası seçti Derin yada Duru arasında tereddüt ediyorduk bizde erkek olsaydı Kayra yada Doruk olacaktı isim seçmek inanılmaz zor ömür boyu aynı isimle yaşayacak boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?