evet gerçekten isim seçmek çok zor, benim istediğim isimlerden biri de Doruk ama eşim istemiyor. bence sizinki iyi bir seçim olmuş Duru çok güzel bir isim...
günaydın hanımlar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. saat 9 dr randevumuz vardı şmdi geldik.maşallah bebeğim iyi 1850 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi dr bir sıkıntı yok en son 2,5 hafta önce gitmiştik o zamandan beri hiç kilo almamışım aferini kaptım dr dan bebeğim almış sadece perşembeye kadar doğum iznimi açtırmaya gidicem devlet hastanesine 37 için tek sıkıntı oğlum hala makat üstü oturuyor.allahtan hayırlısı kısmetimizde ne varsa onu görçez ha bu arada oğlumun üç boyutlu fotolarından anladığımız kadarıyla tıpkı babası burnu çenesi aynı baba en azından gözleri bana benzeseydi yaaaa
Benim bebişimin de adı yok hala.Erkek olsaydı Doruk ya da Poyraz koyardım herhalde.Doruk çok güzel bence
bende kızım olsayudı asel koyacaktım ama ikinciye kısmet olur inş..
bizde hep kız isimleri düşündük cinsiyeti öğrenene kadar ama hevesimiz kursağımızda kaldı,ama işin ilginç tarafı cinsiyeti bilmiyorkende kız istememe rağmen hep oğlum diye sevdim ve rüyamda felan hep erkek gördüminşallah 2. çocuğun kız olur sen de koyarsın Asel adını canım...
ben de kızım olsaydı İris koymak istiyordum ama hevesim kursağımda kalacak çünkü ben yaşım itibariyle 2. düşünmüyorum ama hayırlısı tabi...
çok ilginç valla ben Doruk istiyorum, eşim Poyraz istiyor, ikisi de senin seçtiğin isimler :)
bizde hep kız isimleri düşündük cinsiyeti öğrenene kadar ama hevesimiz kursağımızda kaldı,ama işin ilginç tarafı cinsiyeti bilmiyorkende kız istememe rağmen hep oğlum diye sevdim ve rüyamda felan hep erkek gördüm
büyüdükleri için yerleri daralıyormuş b yüzden de mesela 32. haftadan sonra daha az hissedecekmişiz oynadıklarınıGünaydın kızlar iyi haftalar görüşmeyeli nasılsınız ?
bende hafta sonu bol bol dinlendim bugünde erkenden kalkıp işe geldim malum ist.trafi ve hava yine buz gibi oldu dondum gelene kadar.
Size bir sorum olucak bebeiğinizin hareketleri nasıl benim oğlum geçen hafta maşallah sanki maç yapıyordu ama 2-3 gündür çok hareketli değil hafif hafif seğermeler var normalmi sizce?
sağol canım amin inşallahSinem, maşallah canım oğluna, kocaman oldu artık hepsi :)) sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...
hayırlı olsun canım evde beklemek zor olur gerçekten işin çok yormuyorsa bu da güzelGökçenim kuşum nasılsın???
Kızlar ben de yarın 32 hafta çalışabilir izni alıcam...doğurana kadar işe gelmeyi düşünüyorum :smiley-cool:
geçmiş olsun canım dikkat et kendineŞimdilik öyle planladım canım...Olmazsa 2-3 hafta daha gelip sonra rica edip gelmeyebilirim işe bilmiyorum...
Sormayın kızlar cumartesi günü yolda yürürken düştüm ben karnımın üstüneee:sinifsinif:
hayırlı olsun canım, darısı başımızaaaaaaselam hatunlarrrr
umarım herkesciklerr güzel ve ağrılardan uzak bir gün geçirir
biz bugün oğlumla tatile başladıkk doğum iznindeyim artık yanii allah kısmet ederse bi daha eylülde başlayacam göreve
oğlum o zaman abi olmuş olcekkkkkaydirigubbakcemile3
ben de tam tersii duymuştum kızlar annelerinden ayrılmak istemezler erkekler daha erken doğar diyegörkemcim kızlar biraz aceleci oluyorlarmış ama sağlıkla gelsinlerde doğum tarihleri nasıl olursa olsunn
İlginç olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile3 İkisi de çok güzel bence.Bence ikisini birlikte koyun.Hem güzel isimleri olsun hem ikinizin istediği de olsun
bizim isim sorunumuz çok olmadı, ben kayınvaldesini çok seven gelinlerdenim gerçekten çok kıymetli benim için eşini eşim 19 aylıkken kaybetmiş hatırasına hep sadık kalmış ben de ona istermisin Mustafa ismini yani kayınpederimin ismini koyalım dedim çok sevindi, eşim de ikinci bir ismi olsun Arda ekleyelim dedi Mustafa Arda olcak ismimiz inşallah vatanına bize hayırlı evlatlar olurlar isimleri sevdiren karakterler nasıl olsa
bizim isim sorunumuz çok olmadı, ben kayınvaldesini çok seven gelinlerdenim gerçekten çok kıymetli benim için eşini eşim 19 aylıkken kaybetmiş hatırasına hep sadık kalmış ben de ona istermisin Mustafa ismini yani kayınpederimin ismini koyalım dedim çok sevindi, eşim de ikinci bir ismi olsun Arda ekleyelim dedi Mustafa Arda olcak ismimiz inşallah vatanına bize hayırlı evlatlar olurlar isimleri sevdiren karakterler nasıl olsa
Hepinize selamlar arakadaslar sizleri cok ozledimmmm,
evimdeki internetim sorunlu oldugu icin,
firsat bulup uzun zamandir yazamamistim ama ara ara girip 2-3dk da olsun sizi takip etmeye calisiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir,hamdolsun bende iyi olmaya calisiyorum,ama iste benim saglik sorunlarim var,gecen haftalar surekli hastanedeydim,bugun yine var randevularim ...
Arkadaslar sizlerde hic TROMBOSIT sayisi dusuk cikan varmi?
kan sayimlarimda trombosit sayim dusuk cikiyor Allah korusun tehlikeli olabilir diye biraz telasliyim,
buarada cok fazla nefes darligi cekiyorum ve kalp carpintilarim var,sizlerdede boyle sorunlar yasayanlar varmi?
günaydın kızlarr son haftama girmiş bulunmaktayım çok mutluyum:))
ne güzel olmuş,kayınvalidenle iyi anlaşmanda büyük şans :)ben adını duyunca irkiliyorum,benim eşimde babasını 14yaşında kaybetmiş ve tek çocuk,bende önerdim babanın adını koyalım dedim,abdülvehap babasının ismi,ama eşim olmaz o isim dedi,beni istemeye gelen amcası bizim nikahdan 2hafta önce vefat etti,onun adını koyalım dedim,kendi çocukları koysun dedi,bende karışmadım,zaten ismini de eşim koydu(kız olursa ben,erkek olursa o koycakdı),adıyla bin yaşasınlarbizim isim sorunumuz çok olmadı, ben kayınvaldesini çok seven gelinlerdenim gerçekten çok kıymetli benim için eşini eşim 19 aylıkken kaybetmiş hatırasına hep sadık kalmış ben de ona istermisin Mustafa ismini yani kayınpederimin ismini koyalım dedim çok sevindi, eşim de ikinci bir ismi olsun Arda ekleyelim dedi Mustafa Arda olcak ismimiz inşallah vatanına bize hayırlı evlatlar olurlar isimleri sevdiren karakterler nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?