2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kasım anneleri topik açmış.Biz nekadar eskilerde kaldık.Zaman nasıl da çabuk geçiyo

evet gerçekten isim seçmek çok zor, benim istediğim isimlerden biri de Doruk ama eşim istemiyor. bence sizinki iyi bir seçim olmuş Duru çok güzel bir isim...

Benim bebişimin de adı yok hala.Erkek olsaydı Doruk ya da Poyraz koyardım herhalde.Doruk çok güzel bence

maşallah

bende kızım olsayudı asel koyacaktım ama ikinciye kısmet olur inş..

inşallah 2. çocuğun kız olur sen de koyarsın Asel adını canım...
ben de kızım olsaydı İris koymak istiyordum ama hevesim kursağımda kalacak çünkü ben yaşım itibariyle 2. düşünmüyorum ama hayırlısı tabi...

bizde hep kız isimleri düşündük cinsiyeti öğrenene kadar ama hevesimiz kursağımızda kaldı,ama işin ilginç tarafı cinsiyeti bilmiyorkende kız istememe rağmen hep oğlum diye sevdim ve rüyamda felan hep erkek gördüm

çok ilginç valla ben Doruk istiyorum, eşim Poyraz istiyor, ikisi de senin seçtiğin isimler :)

İlginç olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile3 İkisi de çok güzel bence.Bence ikisini birlikte koyun.Hem güzel isimleri olsun hem ikinizin istediği de olsun

senin içine doğmuş demek ki, ben aksine hep kız hissettim ve rüyalarım da öyleydi... oğluş sürpriz oldu bana :)

günaydın sevgili annişler, sabah sabah Elazığ depremi ile uyandık çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ölenlere, göçük altındakiler de kurtarılsın inşallah ıstanbul da yaşamak bu açıdan da çok ürkütücü geliyo her deprem haberi duyduğumuzda acaba tetiklermi, ne zaman olacak kabus gibi Allahın dediği olur yapacak bir şey yok, bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun, kadınlar daha güçlü olsun, kızlarımızı daha güzel bir dünya beklesin
AŞKIN BAHAR TOMURCUĞU 41 kere maşallah bebeğine süper bakmışsın annesi darısı bize inşallah

izinler konuşulmaya başlamış ben 37. haftaya kadar çalılşmaya çalışacak bir anne adayı olarak kıskanıyorum inşallah hayırlısı ile o günlere de geliriz, bebişlerimiz sabırlı davranır bu arada dün maaile şekerlerimizi hazırladık, sıcak slikonla yana yana yapıştırdık çok güzel oldu, hastane için ekstra bir kapı süsü yaptık doğaçlama ama süper oldu mavi beyaz balonlarla da süslersek tam olacak ama en önemlisi sağsalim doğuma girsek çıksak o en çirkin odalar bile bize saray olacak

büyüdükleri için yerleri daralıyormuş b yüzden de mesela 32. haftadan sonra daha az hissedecekmişiz oynadıklarını

Sinem, maşallah canım oğluna, kocaman oldu artık hepsi :)) sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...
sağol canım amin inşallah

Gökçenim kuşum nasılsın???
Kızlar ben de yarın 32 hafta çalışabilir izni alıcam...doğurana kadar işe gelmeyi düşünüyorum
:smiley-cool:
hayırlı olsun canım evde beklemek zor olur gerçekten işin çok yormuyorsa bu da güzel

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
herkes dikkat etsin karın büyüdükçe denge merkezi değiştiğinden artık daha zor denge sağlıyoruz ve refleksler de zayıfladı iki kat dikkat lazım

hayırlı olsun canım, darısı başımızaaaaaa

görkemcim kızlar biraz aceleci oluyorlarmış ama sağlıkla gelsinlerde doğum tarihleri nasıl olursa olsunn
ben de tam tersii duymuştum kızlar annelerinden ayrılmak istemezler erkekler daha erken doğar diye

İlginç olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile3 İkisi de çok güzel bence.Bence ikisini birlikte koyun.Hem güzel isimleri olsun hem ikinizin istediği de olsun

aslında evet, biz hep tek isim diyorduka ama 2 isim de olabilir. akşam söyleyeyim eşime, yoksa ikimiz de inat etsek çocuğum isimsiz kalacak :)

bizim isim sorunumuz çok olmadı, ben kayınvaldesini çok seven gelinlerdenim gerçekten çok kıymetli benim için eşini eşim 19 aylıkken kaybetmiş hatırasına hep sadık kalmış ben de ona istermisin Mustafa ismini yani kayınpederimin ismini koyalım dedim çok sevindi, eşim de ikinci bir ismi olsun Arda ekleyelim dedi Mustafa Arda olcak ismimiz inşallah vatanına bize hayırlı evlatlar olurlar isimleri sevdiren karakterler nasıl olsa

ne güzel, kayınvaliden de çok sevinmiştir tabi, Mustafa Arda hoş olmuş yanyana. evet hayırlı uğurlu evlatlar olsun inşallah hepimizin bebekleri...

ay çok güzel olmuş maşallah mustafa ismini çok severim benim de büyükbabamın ve kardeşimin ismi, benim oğlumun adı da mehmet toprak olacak mehmet benim de kayınpederimin ismi, toprak'ı ben koydum ikincisini de babaya bıraktım o da babasının ismini koyunca bişey diyemedim
ismin karakteri de yansıttığını düşünyorum
çok rahat bir insan dünya yansa bi saman çöpü yanmayanlardan tanıdığım bir kaç mehmet daha öyle rahat insanlar çocuğum da rahat olur dedim,
yoksa ben de mustafa koymak isterdim, bir erkeğe en çok yakışacak isim bu bence, hayatımın erkekleri diye düşünyordum şimdi çeşitlilik olacak olumunekankayizsmile

Hepinize selamlar arakadaslar sizleri cok ozledimmmm,
evimdeki internetim sorunlu oldugu icin,
firsat bulup uzun zamandir yazamamistim ama ara ara girip 2-3dk da olsun sizi takip etmeye calisiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir,hamdolsun bende iyi olmaya calisiyorum,ama iste benim saglik sorunlarim var,gecen haftalar surekli hastanedeydim,bugun yine var randevularim ...
Arkadaslar sizlerde hic TROMBOSIT sayisi dusuk cikan varmi?
kan sayimlarimda trombosit sayim dusuk cikiyor Allah korusun tehlikeli olabilir diye biraz telasliyim,
buarada cok fazla nefes darligi cekiyorum ve kalp carpintilarim var,sizlerdede boyle sorunlar yasayanlar varmi?

kızlar hepinize teşekkürler sabahtan beri devlet hastanesinden rand. almaya çalışıyorum olmuyor.bilg. alınmıyor. yarın yada öbürgün gitmem gerek hastaneye.

çok geçmiş olsun, inşallah sağlık sorunların bir an önce düzelir. trombosit hakkında bir fikrim yok ama aramızda nefes darlığı ve çarpıntı yaşayanlar var, bugün hastaneye gittiğinde doktoruna sor bence, belki kan değerlerinle falan ilgili olabilir...

ne güzel olmuş,kayınvalidenle iyi anlaşmanda büyük şans :)ben adını duyunca irkiliyorum,benim eşimde babasını 14yaşında kaybetmiş ve tek çocuk,bende önerdim babanın adını koyalım dedim,abdülvehap babasının ismi,ama eşim olmaz o isim dedi,beni istemeye gelen amcası bizim nikahdan 2hafta önce vefat etti,onun adını koyalım dedim,kendi çocukları koysun dedi,bende karışmadım,zaten ismini de eşim koydu(kız olursa ben,erkek olursa o koycakdı),adıyla bin yaşasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…