çok geçmiş olsun, inşallah sağlık sorunların bir an önce düzelir. trombosit hakkında bir fikrim yok ama aramızda nefes darlığı ve çarpıntı yaşayanlar var, bugün hastaneye gittiğinde doktoruna sor bence, belki kan değerlerinle falan ilgili olabilir...
canım öncelikle çok geçmiş olsunsagolasin ipeknilcim sordum gecen hafta hep onun tetkikleri yapildi,once dedilerki akcigerlerdinde kan pihtilasmasi olabilir iste radyasyon iceren bir film cekiceklerdi yani bir cesit ciger filmi istemedim...carpintilarim ve nefes darligim icin teshis koyamiyorlar zaten buradaki doktorlara guvenemiyorum atlayip gelicem Trye ama sanirim artik cok gec nasil olur bilemiyorum bu saatte 4saat ucak yoluclugu?bilemiyorummm
sagolasin ipeknilcim sordum gecen hafta hep onun tetkikleri yapildi,once dedilerki akcigerlerdinde kan pihtilasmasi olabilir iste radyasyon iceren bir film cekiceklerdi yani bir cesit ciger filmi istemedim...carpintilarim ve nefes darligim icin teshis koyamiyorlar zaten buradaki doktorlara guvenemiyorum atlayip gelicem Trye ama sanirim artik cok gec nasil olur bilemiyorum bu saatte 4saat ucak yoluclugu?bilemiyorummm
Hepinize selamlar arakadaslar sizleri cok ozledimmmm,
evimdeki internetim sorunlu oldugu icin,
firsat bulup uzun zamandir yazamamistim ama ara ara girip 2-3dk da olsun sizi takip etmeye calisiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir,hamdolsun bende iyi olmaya calisiyorum,ama iste benim saglik sorunlarim var,gecen haftalar surekli hastanedeydim,bugun yine var randevularim ...
Arkadaslar sizlerde hic TROMBOSIT sayisi dusuk cikan varmi?
kan sayimlarimda trombosit sayim dusuk cikiyor Allah korusun tehlikeli olabilir diye biraz telasliyim,
buarada cok fazla nefes darligi cekiyorum ve kalp carpintilarim var,sizlerdede boyle sorunlar yasayanlar varmi?
sen çıktın mı izne canım ben buğün müdürümle konuştum bakalım 32 haftada yazdırmıycam iznimi çalışabilir raporu alıcam 37 haftada başlatıcam 37 haftam da nisan 20 ye denk geliyor geçen seneden de birikmiş izinlerim var nisan 1 de yıllık izin kullanıcam 20 günlük raporumuda 37 de başlatmış olucam inş.tünaydın kızlarr...önce bi geçmişi okuyayım dedim...bebeklerini görenlerin kuzularına maş....inş. hep böyle büyürler..görücek olanlarda güzzel haberlerle gelirler inş...valla arkadaşlar izne çıkma için çek heveslisiniz ama insan evde daha bi daralıyo..gerçi hepinizin arkadaşı akrabası falan vardır yanında sıkılmazsınız belki ama ben çoğu zaman keşke çalışıyo olsaydım diyorum..sabahtan akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum...
seni çok iyi anlıyorum,ben hamileliğimin 3.ayına kadar hep çalışan bir insandım,ankaraya gelince o halde hem beni kimse işe almazdı,hemde dönüp dönmeyeceğimiz kesin değildi,kaldım evde.şimdide doğumdan sonra hemen başlamak istiyorum ama eşim hiç istemiyor,maaşı felanda yükseldi bayağa kavga ediceğiz sanırım iş konusundatünaydın kızlarr...önce bi geçmişi okuyayım dedim...bebeklerini görenlerin kuzularına maş....inş. hep böyle büyürler..görücek olanlarda güzzel haberlerle gelirler inş...valla arkadaşlar izne çıkma için çek heveslisiniz ama insan evde daha bi daralıyo..gerçi hepinizin arkadaşı akrabası falan vardır yanında sıkılmazsınız belki ama ben çoğu zaman keşke çalışıyo olsaydım diyorum..sabahtan akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum...
selam hatunlarrrr
umarım herkesciklerr güzel ve ağrılardan uzak bir gün geçirir
biz bugün oğlumla tatile başladıkk doğum iznindeyim artık yanii allah kısmet ederse bi daha eylülde başlayacam göreve
oğlum o zaman abi olmuş olcekkkkkaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlarr...önce bi geçmişi okuyayım dedim...bebeklerini görenlerin kuzularına maş....inş. hep böyle büyürler..görücek olanlarda güzzel haberlerle gelirler inş...valla arkadaşlar izne çıkma için çek heveslisiniz ama insan evde daha bi daralıyo..gerçi hepinizin arkadaşı akrabası falan vardır yanında sıkılmazsınız belki ama ben çoğu zaman keşke çalışıyo olsaydım diyorum..sabahtan akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum...
sen çıktın mı izne canım ben buğün müdürümle konuştum bakalım 32 haftada yazdırmıycam iznimi çalışabilir raporu alıcam 37 haftada başlatıcam 37 haftam da nisan 20 ye denk geliyor geçen seneden de birikmiş izinlerim var nisan 1 de yıllık izin kullanıcam 20 günlük raporumuda 37 de başlatmış olucam inş.
amin canım allahım yardım etsin herkezehaklısın evde oturmak da çok sıkıcıdır mutlaka ama bizim de dinlenmeye hiç fırsatımız olmuyor, hafta içi iş, hafta sonu ev işi vs.. hep yorgunum ben. zaten uzun zamandır gece uykusu yok denecek aztabi bünyeye de bağlıdır belki ama ben artık gerçekten işe gelirken çok zorlanıyorum, bütün gün sandalyede aynı şekilde oturmaktan ve çalışmaktan öğleden sonra pilim bitiyor ve baya ağrım oluyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
seni çok iyi anlıyorum,ben hamileliğimin 3.ayına kadar hep çalışan bir insandım,ankaraya gelince o halde hem beni kimse işe almazdı,hemde dönüp dönmeyeceğimiz kesin değildi,kaldım evde.şimdide doğumdan sonra hemen başlamak istiyorum ama eşim hiç istemiyor,maaşı felanda yükseldi bayağa kavga ediceğiz sanırım iş konusunda
ablam işden geliyor,büyük oğlanın ödevleri,yemek,bulaşık,bebekle ilgilen gece 12 yat uyu,hafta sonu temizlik,bebek,çocugu kursa götür,getir,iş yerinde dinleniyorum diyor,ev daha çok yoruyor,birde bebeğin uyku saatlerine göre yapıyorsun diğer işleri,çok zor çokhaklısın evde oturmak da çok sıkıcıdır mutlaka ama bizim de dinlenmeye hiç fırsatımız olmuyor, hafta içi iş, hafta sonu ev işi vs.. hep yorgunum ben. zaten uzun zamandır gece uykusu yok denecek aztabi bünyeye de bağlıdır belki ama ben artık gerçekten işe gelirken çok zorlanıyorum, bütün gün sandalyede aynı şekilde oturmaktan ve çalışmaktan öğleden sonra pilim bitiyor ve baya ağrım oluyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben doğumdan sonrada enaz 2 yıl belemek zorundayım çalışmak için..oğlumu kreşe gönül rahatlığıyla verebilmek için..annem antalya da eşimde hayatta bakıcıya vermem diyo..bakalım nasıll ıolucak gerçi çocuk olunca can sıkılmasına vakit bile kalmıcakmış ole diyolar..
yaa böyle anlatılınca korkuyorum çok... inş. bakabilirzablam işden geliyor,büyük oğlanın ödevleri,yemek,bulaşık,bebekle ilgilen gece 12 yat uyu,hafta sonu temizlik,bebek,çocugu kursa götür,getir,iş yerinde dinleniyorum diyor,ev daha çok yoruyor,birde bebeğin uyku saatlerine göre yapıyorsun diğer işleri,çok zor çok
allah yardımcınız olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?