çarpıntı, nefes darlığı kan değerlerin yüzünden olabilirHepinize selamlar arakadaslar sizleri cok ozledimmmm,
evimdeki internetim sorunlu oldugu icin,
firsat bulup uzun zamandir yazamamistim ama ara ara girip 2-3dk da olsun sizi takip etmeye calisiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir hersey yolundadir,hamdolsun bende iyi olmaya calisiyorum,ama iste benim saglik sorunlarim var,gecen haftalar surekli hastanedeydim,bugun yine var randevularim ...
Arkadaslar sizlerde hic TROMBOSIT sayisi dusuk cikan varmi?
kan sayimlarimda trombosit sayim dusuk cikiyor Allah korusun tehlikeli olabilir diye biraz telasliyim,
buarada cok fazla nefes darligi cekiyorum ve kalp carpintilarim var,sizlerdede boyle sorunlar yasayanlar varmi?
ben de nisanın 20sinde çıkıcam izneesen çıktın mı izne canım ben buğün müdürümle konuştum bakalım 32 haftada yazdırmıycam iznimi çalışabilir raporu alıcam 37 haftada başlatıcam 37 haftam da nisan 20 ye denk geliyor geçen seneden de birikmiş izinlerim var nisan 1 de yıllık izin kullanıcam 20 günlük raporumuda 37 de başlatmış olucam inş.
vauv çok az kalmış hakkaten ben bile heyecanlandım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsininanamıyorum oğlumla miadımıza 49 gün kalmış....ilk başlarda 30 lu haftalar nezaman gelicek çok var falan derken 33 olduk bileee...çok şükür yerimseniben
bakarız bakarız annelik içgüdüsüyle hepsi yapılıryaa böyle anlatılınca korkuyorum çok... inş. bakabilirz
merhabalarrr arkadaşlarrr....
izin konusu almış başını gidiyorrr.........bende hep oturuyorum yaa bazen çok rahatsız ediyor eve gidip uzanayım diye bakıyorum hepp.....
ant canım senin cidden çok az kalmış ilk sen doğuracaksın yani o 49 günden bir 10 günü at sen muhtemelen daha erken fgelirrr.tecrübelerini paylaş burada hemen bizimle.......
ayy kalbim çarpmaya başladı bi anda..ne yaşıcamı bilmedim için aslında çok tedirginim..arada bi zamanı gelsede normal mı sezeryan mı nasıl olcaksa kavuşsam oğluma diyorum bazende zaman geçmesin diyorum...
ayy kalbim çarpmaya başladı bi anda..ne yaşıcamı bilmedim için aslında çok tedirginim..arada bi zamanı gelsede normal mı sezeryan mı nasıl olcaksa kavuşsam oğluma diyorum bazende zaman geçmesin diyorum...
bende hep aynı duyguyu yaşıyorumm.........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimiz hakında hayırlısı.............
:)) karnımdaki hareketlerini görünce bende hiç bitmesin istiyorum çok özlicem karnımdaki bebeği :)) ama şu hareket sıkıntısı ve yorgunluk yokmu inan bende bi vaktimiz gelsede doğursam diyorum
evet öyle..yanlız bugün farkettim ben doğumdan kormaya başladım sanırım..
3 hafta sonra annem geliyor, 4 hafta sonra da izne ayriliyorum. Sansima ayrildigim zaman 2 hafta burada okullar tatil oluyor, o da bana yaradi :) Doguma da neredeyse 8 hafta kaldi bu arada !!!
Ben bebek 2 aylikken TRye gelip 1 ay kalmayi dusunuyorum - esim pek mutlu degil bu konuda ama ne yapabilirim !
Bu arada daha once bir soru sormustum ama kimse okumadi sanirim. Burada devlet bir 12 haftalikken bir de 20 haftalikken ultrasonla bakiyor. Ebe ayda bir muayne ediyor bir de. Ben ozele 26 haftalikken gitmistim daha sonradan. Simdi 31+4 oldum. Dogumdan once bir kere daha gitmek istiyorum. Sizce ne zaman gideyim?
3 hafta sonra annem geliyor, 4 hafta sonra da izne ayriliyorum. Sansima ayrildigim zaman 2 hafta burada okullar tatil oluyor, o da bana yaradi :) Doguma da neredeyse 8 hafta kaldi bu arada !!!
Ben bebek 2 aylikken TRye gelip 1 ay kalmayi dusunuyorum - esim pek mutlu degil bu konuda ama ne yapabilirim !
Bu arada daha once bir soru sormustum ama kimse okumadi sanirim. Burada devlet bir 12 haftalikken bir de 20 haftalikken ultrasonla bakiyor. Ebe ayda bir muayne ediyor bir de. Ben ozele 26 haftalikken gitmistim daha sonradan. Simdi 31+4 oldum. Dogumdan once bir kere daha gitmek istiyorum. Sizce ne zaman gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?