Ant
Kismet olursa Adapazari'nda gorusuruz, bebislerimizi bulustururuz. Ben insallah Haziran sonu veya Temmuz basi gelmeyi dusunuyorum. Bebegin mevlutunden sonra hemen Karasu'ya gecmek planim.
Zekilk
Evet rahatlar gercekten. Buradaki sistemin hem avantajlari var hem de dezavantajlari, heryerin oldugu gibi. Insallah herseyi tam muayne ederler. Bazen burada ozele o kadar para veriyorsun, parana hic degmiyor. Ama sanirim sirf icim rahat etsin diye gidecem.
kuru baklagillerden de yapalirsin tatlım ben makarnayı çok sevdiğim için tüketiyorum süreklihuhuu kızlar nie kimse bişey yazmıyo yaa...ben bi soru sorayım bari..inş.kimsenin canı cekmez..beslenme olarak neler yiyosunuz..evdeyim ve bazen ne yemek yapıcamı bilemiyorum..balık yiyemiyorum öncelikle...bu hafta için olan et ve tavuğumu tükettim dünde yeşilli yemiştim..buün ne yapıcamı bilmiyorum...peynirli makarna yapsam oğluma bi yararı olurmu ki...tavsiyesi olanlar cvp bekliyorum...
huhuu kızlar nie kimse bişey yazmıyo yaa...ben bi soru sorayım bari..inş.kimsenin canı cekmez..beslenme olarak neler yiyosunuz..evdeyim ve bazen ne yemek yapıcamı bilemiyorum..balık yiyemiyorum öncelikle...bu hafta için olan et ve tavuğumu tükettim dünde yeşilli yemiştim..buün ne yapıcamı bilmiyorum...peynirli makarna yapsam oğluma bi yararı olurmu ki...tavsiyesi olanlar cvp bekliyorum...
kızlar nasılsınız,ev temizlikleri nasıl gidiyor,doğum yapmadan önce bahar temizliği düşünüyormusunuz,ben mart sonu gibi tüm evi düşünüyorum temizlemeyi.daha sonra bebişimin eşyalarını yıkayıp ütülemeyi planlıyorum.temizlik yaparken tozlanmasınlar tekrar diye.ayrıca nisanda annem gelecek,yorulmamış olur.doktor safra kesesinde taş olduğunu ameliyat olması gerektiğini söylemiş.annemde beni düşünüp kzımın yanına gidemem diye erteletmiş.tansiyonuda var kalpte büyümede var.anne olmak böyle birşey galiba.insan kendini düşünmüyor yavrusunu düşünüyor.bebişime bir sürü şeyler almış gelirken getirecek.ay çok sevinçliyim düşünmesi bile yeter annemin.:teytey:
Ben cikiyorum artik. Kendinize iyi bakin.
3 hafta sonra annem geliyor, 4 hafta sonra da izne ayriliyorum. Sansima ayrildigim zaman 2 hafta burada okullar tatil oluyor, o da bana yaradi :) Doguma da neredeyse 8 hafta kaldi bu arada !!!
Ben bebek 2 aylikken TRye gelip 1 ay kalmayi dusunuyorum - esim pek mutlu degil bu konuda ama ne yapabilirim !
Bu arada daha once bir soru sormustum ama kimse okumadi sanirim. Burada devlet bir 12 haftalikken bir de 20 haftalikken ultrasonla bakiyor. Ebe ayda bir muayne ediyor bir de. Ben ozele 26 haftalikken gitmistim daha sonradan. Simdi 31+4 oldum. Dogumdan once bir kere daha gitmek istiyorum. Sizce ne zaman gideyim?
aynen ben de kreş yaşına kadar getirip öyle iş hayatına geri dönmek istiyorum. bu devirde bakıcı olayı çok büyük nasip işi benim yeğenim 5 tane bakıcı değişmişti evin heryeri kamera olmasına rağmen bakıcı yapacağını yapıyodu..
amin Allahım ne güzel bişey oDUAM gözün aydın maşallah kızına inşallah bir avazda doğum yaparsın, şimdi bir arkadaşım aradı kız kardeşi sancıları gelmiş anlamamış 40 haftalıkmış gerçi bekliyorlarmış ama anlayamamış sırt ağrısı diye hastaneye gitmişler 8cm açıklık varmış doktor uzan demiş uzanana kadar ayakta bebek çıkıvermiş az daha düşüyormuş bebek inanamadım böyle kolay doğum olurmu dedim gerçi ikinci doğumu ama ilk doğumu da çok kolaymış darısı bütün normal doğum yapacakların başına
DUAM gözün aydın maşallah kızına inşallah bir avazda doğum yaparsın, şimdi bir arkadaşım aradı kız kardeşi sancıları gelmiş anlamamış 40 haftalıkmış gerçi bekliyorlarmış ama anlayamamış sırt ağrısı diye hastaneye gitmişler 8cm açıklık varmış doktor uzan demiş uzanana kadar ayakta bebek çıkıvermiş az daha düşüyormuş bebek inanamadım böyle kolay doğum olurmu dedim gerçi ikinci doğumu ama ilk doğumu da çok kolaymış darısı bütün normal doğum yapacakların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?