2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ant

Kismet olursa Adapazari'nda gorusuruz, bebislerimizi bulustururuz. Ben insallah Haziran sonu veya Temmuz basi gelmeyi dusunuyorum. Bebegin mevlutunden sonra hemen Karasu'ya gecmek planim.

Zekilk

Evet rahatlar gercekten. Buradaki sistemin hem avantajlari var hem de dezavantajlari, heryerin oldugu gibi. Insallah herseyi tam muayne ederler. Bazen burada ozele o kadar para veriyorsun, parana hic degmiyor. Ama sanirim sirf icim rahat etsin diye gidecem.

aa negüzell kısmet kimbilir belkide buluşuruz..bende temmuz 5 ten sonra gidicem inş. antalyaya...

huhuu kızlar nie kimse bişey yazmıyo yaa...ben bi soru sorayım bari..inş.kimsenin canı cekmez..beslenme olarak neler yiyosunuz..evdeyim ve bazen ne yemek yapıcamı bilemiyorum..balık yiyemiyorum öncelikle...bu hafta için olan et ve tavuğumu tükettim dünde yeşilli yemiştim..buün ne yapıcamı bilmiyorum...peynirli makarna yapsam oğluma bi yararı olurmu ki...tavsiyesi olanlar cvp bekliyorum...

kuru baklagillerden de yapalirsin tatlım ben makarnayı çok sevdiğim için tüketiyorum sürekli

Ben bugun corba yapmayi dusunuyorum. Yesil ve sari mercimek en yararlilariymis, icine domates sogan havuc sonra da blenderdan geciriyorum. Balik duzenli yiyordum ama gecen hafta sasti duzenim, carsamba pzar kuruluyor oradan taze alirim artik. Bugun evi temizleyim diyorum.

olur tabi canım neden olmasın sürekli et tavuk yiycez diye bişey yok bakliyat düşünebilirsin onlarda çok faydalı ben mesela mercimek çorbası ile öğleyi geçiştirip ikindi de meyveli bir kek yemeyi yeğliyorum genelde ama senin gibi geçenlerde acaip peynirli makarna çekmişti canım yapmıştım afiyet olsun sana ve oğluşuna

kızlar nasılsınız,ev temizlikleri nasıl gidiyor,doğum yapmadan önce bahar temizliği düşünüyormusunuz,ben mart sonu gibi tüm evi düşünüyorum temizlemeyi.daha sonra bebişimin eşyalarını yıkayıp ütülemeyi planlıyorum.temizlik yaparken tozlanmasınlar tekrar diye.ayrıca nisanda annem gelecek,yorulmamış olur.doktor safra kesesinde taş olduğunu ameliyat olması gerektiğini söylemiş.annemde beni düşünüp kzımın yanına gidemem diye erteletmiş.tansiyonuda var kalpte büyümede var.anne olmak böyle birşey galiba.insan kendini düşünmüyor yavrusunu düşünüyor.bebişime bir sürü şeyler almış gelirken getirecek.ay çok sevinçliyim düşünmesi bile yeter annemin.:teytey:

saolun kızlar...valla uzun zaman oldu makarna yemeyeli..onu yapayım bari..bende mercimek çok tüketiyorum ve nohut...bana kalsa abur cuburla geçiştiririm ama işte oğlumu düşünmek zorundayım...

herkes temizlik düşünüyo..ben ne yapsamki yaa evime baıyorumda ole aman aman yapılcak temizlik yok yeni evli oldumdan mıdır bilmem...bi perdeler birde camlar var onlarıda nisan girince yapıcam inş. bu arada bebişlerin eşyalarını yıkamayı çok geciktirmeyin arkadaşlar ben hafta sonu yaptım ve zorlandım ütü yaparken ne ayakta ne oturarak zor oldu dinlene dinlene yaptım

bence özele gideceksen artık gerek yok ultrasonda bebek görmeye
zaten bildiğim kadarıyla artık tam olarak göremiyorsun bebeği büyüdü diye öyle ilk zamanlarki gibi ay ugucuk burnu aman da elleri diyemiyoruz biz
eşi plasentası başının büyüklüğü iyi diyor doktor öyle şeyler için gidiliyor onlarda ebe muaynesinde anlaşılıyordur herhalde CADIARZU

Nasıl yani?Napıyodu ki bakıcı

selam kızlar

Firsday düşmüş , ilk onu okumuştum sabahleyin , geçmişin tamamını okumak nasip olmadı
cumartesi doktora gittik , kızımı görmeye , herşey normalmiş hatta normal doğum olur dedi doktor .

DUAM gözün aydın maşallah kızına inşallah bir avazda doğum yaparsın, şimdi bir arkadaşım aradı kız kardeşi sancıları gelmiş anlamamış 40 haftalıkmış gerçi bekliyorlarmış ama anlayamamış sırt ağrısı diye hastaneye gitmişler 8cm açıklık varmış doktor uzan demiş uzanana kadar ayakta bebek çıkıvermiş az daha düşüyormuş bebek inanamadım böyle kolay doğum olurmu dedim gerçi ikinci doğumu ama ilk doğumu da çok kolaymış darısı bütün normal doğum yapacakların başına

amin Allahım ne güzel bişey o

Ayyy maşallah , hakketen darısı hepimizin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…