2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm annişler nasılsınız bakimm

ya bebiklerin isimleri tamammı kızlarr

biz hala bi isim bulamadık çok kararsızım

mükemmel bi, doğum dolmuş...bizde böyle kolay doğumlar nasip olsun inş.

ben de nisanın başında düşünüyorum...ilk haftası..bütün duvarlar camlar halılar koltuklar siliecek..perdeler yıkanacak..öyle gözümde büyüyor ki anlatamam..
2 gün çağırmam lazım temizlikçiyi 1 günde bitmez..inşallah o zmana kadar doğurmazsam:1no2:
2 haftaya kadar da bebişimin eşyalarını hazırlamayı düşünüyorum..ütü hiç yapamıyorum ben annemi çağırırım artık..
gerçekten Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

ay zekilk canım çekti resmen ya imrendim o kadına şimdi darisı hepimizin başına inş, duam herşeyin iyi olmasına sevindim dr un banada normal dediği günleri görürürm inş, bebeğim bir dönsün hele umutlarım dahada artacak o zaman.

kızlar ben iki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum..dün söylemiştim sancılarım oldu..
bugün de felaket bi başdönmesi mide bulantısı var..daha yeni kalkabildim..biraz bişiler yedim..tam kendime gelicem derken midem başlıyor şimdi yine..
aç kalsam olmuyor yemek yiyorum mide dayanmıyor.nolcak bu halim..
bide bi halsizlik..eşim 5te yemek hazır olsun dedi..nasıl yapıcam benn:sinifsinif:

NE GÜZEL BİR DOĞUM O.......... herkese öyle kolay dopumlar olsun inşallah kızlarrr......

bu arada dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnn.biz değerliyizzz..
bende tam 30 haftalık oldummmm........kaldı tam 8 hafta......uykularım hep rüya ile geçiyor rüyalarımdada hep doğumm......

şubat bebişlerine baktım ne çabuk toparlanmışlar cicilerini giymişler.poz vermişler darısı bize kızlarr.........

Eflatun24 geçmiş olsun hamilelikla alakalı olmayabilir böyle bir halsizlik ishal kusma durumu var sanırım salgın halinde dikket et ılık bir duş belki iyi gelir geçmiş olsun gerçi artık 32. haftandasın bazı şeyler normal ben son haftalarda nefes alma problemi çok çektim hamileliklerimde ondan çok korkuyorum öyle zor bir şey ki nefes alamıyorsun birileri camı açsın istiyorsun yinede olmuyor çok sıkıntılı

ant cım bu kez gittiğinde ufak tefek fikir vermeye başlar canımm.....bir sorun yoksa hiçbir şey dememiştir erkendennn............

ANT bayağı ileri senin haftan ama henüz dönüp dönmediği belli olmaz 35lerden sonra en azından bir yorum yapabiliyorlar bir dahaki kontrolüne söyler artık hayırlısı

banada dr daha doğumla ilgili bişey söylemedi,
az önce sağlık ocağına gittim, 20 gunde hiç kılo almamışım, bebek aldımı acaba dr kontrolum haftaya
tansıyonum yuksek çıktı, akıntımda çok benim erken doğum belırtısı dıyo bazıları korkuyorum akıntısı benım gibi çok olan varmı arkadaşlar gunde 3 çamaşır değişiyorum :bbo:

Demek oyle. Tesekkur ederim, ben biraz daha arastirayim bu isi.

SEVDA senin akıntı durumu biraz fazla gibi geldi bana bence doktor bir kültür yapar mantar tarzı şeyler ya da enfeksiyon erken doğumu tetikliyor çünkü bizimde var ama normal sınırlarda ben seninle aynı haftadayım idrar falan istedi doktorum onlarda çıkmadı çok şükür idrardaki enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuş görüşsen iyi olur

selam arkadaslar herkeslerin gunu kutlu olsun moralim epey bozuk ne zamandir dusuk olan kan degerlerime sebep olarak hep doktorumdan demir hapi istedim hic vermedi ve 7.5 ayim halsizlik ile gecti ozelikle bu onmelrde bulanti halsizlik ve carpinti beni perisan ediyor bugun doktor esimi aramis biz yanildik demir hapi kullanmasi gerekiyor demis delirmid durumdayiz yabanci ellerde olmak ne zorrr aglamak geliyor icimden hamileligim boyunca kullanmam gerekn demir hapini yeni yaziyor :sinifsinif:

Telaşe etmene gerek yok benimde akıntım fazla, doktoruma söylediğimde normal olduğunu söyledi. Ama istersen yinede doktoruna söyle sen, Birde geçenlerde Dr. Kağan Kocatepe' nin videosunu izledim bu aylarda duş alırken çok sıcak su olamayacakmış ve küvete suyu doldurarak banyo edilmemesi gerektiğini söyledi guclubacismile

ANT bayağı ileri senin haftan ama henüz dönüp dönmediği belli olmaz 35lerden sonra en azından bir yorum yapabiliyorlar bir dahaki kontrolüne söyler artık hayırlısı

ama normal doğum olabilir denilen arkadaş benden daha küçük hafta olarak bana öyle bile bi fikir beyan etmedi şimdiye kadar..aslında 22. haftadan beri baş aşağı duuryo bebeğim ama belkide dönerse die demiyodur..bi belli olsada kendimi hazırlasam ona göre..gerçi her ikisinede hazırlıklı olmak lazım oda ayrı...

Canım bende kendim sordum doktora , o ultrasonla ilk bakar bakmaz bebeş baş aşagı pozisyonda demişti , ordan bi cesaret geldi de sordum dogum nasıl olur die ? şimdilik normal görünüyor dedi bana muhtemelende böyle devam eder dedi

ben geçen hafta dr.daydım bana hiç bişey demedi doğumla ilgili ne zaman söylerki bilmiyorumkismile
bir daha ki randevunda sen sor canım doktoruna.

Nefes darlıgı ile dün akşam tanıştım , gece hem başım çok agrıyordu hemde sanki birileri bogazıma çökmüş gibi nefes alamıyordum.Allah hepimize yardım etsin kızlar ,

Bu arada söylemeyi unuttum benim kan degerlerim o kadar ilaç kullanmama ragmen hala düşük ( 8,8 çıktı yine sonucum ) bu hafta bir dahiliye uzmanına görünmemi söyledi doktorum belki kansızlıgımın başka bir sebebi olabilirmiş.. hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…