Telaşe etmene gerek yok benimde akıntım fazla, doktoruma söylediğimde normal olduğunu söyledi. Ama istersen yinede doktoruna söyle sen, Birde geçenlerde Dr. Kağan Kocatepe' nin videosunu izledim bu aylarda duş alırken çok sıcak su olamayacakmış ve küvete suyu doldurarak banyo edilmemesi gerektiğini söyledi guclubacismile
bende duymuştum ama ben kendimi bildim bileli çok sıcak suyla yıkanırım..gerçi bu aralar biraz daha ılıklaştırdım ama bana göre ılık tabi...zaten küvetim yok ayakta duş alıyorum ama bazen 20 dk. kadar kalıyorum suyun altında
selam arkadaslar herkeslerin gunu kutlu olsun moralim epey bozuk ne zamandir dusuk olan kan degerlerime sebep olarak hep doktorumdan demir hapi istedim hic vermedi ve 7.5 ayim halsizlik ile gecti ozelikle bu onmelrde bulanti halsizlik ve carpinti beni perisan ediyor bugun doktor esimi aramis biz yanildik demir hapi kullanmasi gerekiyor demis delirmid durumdayiz yabanci ellerde olmak ne zorrr aglamak geliyor icimden hamileligim boyunca kullanmam gerekn demir hapini yeni yaziyor :sinifsinif:
canım üzülme bundan sonra depolarsın demiri bazan böyle doktorlara sen söyleyince ters tepki yapıyor kendileri daha iyi biliyormuş havasında gerek yok deyip geçiyorlar bundan sonra sıkıntıların olmaz umarım
canim cok tsk ederim inan o kadar uzuldum ki taa ki aklima koskoca alisveris merkezinde yere yigildigimda ki cektigim problemler aklima gelince simdi doktorumu bogasim var esim cok sinirlendi zaten kan degerim 8 neymis baska bir labaratuvar incelemis demir hapi kullanmam gerekiyormus gunaydin yani alsanaalsanasmile deliricem yahuu hani turkiyede olsan derdini anlat bunlara anlatamiyorsun ki insallah bundan sonra duzelir canincok tsk ederima.s.
aynen canım bende sıcak suyla duş alırım soğuk su ile sanki temizlememişim gibi gelir. Ama napcez artık son iki ay idare edicez.sengözlerimebaksanab
ama çok üşüyorum ılık suyla..antalya gibi bi yerde bile yazın sıcak suyla duş alırdım...şimdi ordan daha soğuk biyerde vekışın ılık suyla yıkanmak kabus gibi :çok üzgünüm:
birde yurtdışında daha ço ilgilenilir diyolar..gerçi annem derde oda almanyada yaşamış..her ay kanbe idrar tahlili yaptırıyolardı bana senin dr. nie yapmıyo diyip duruyo..gerçi şiayetlerime göre dr. hemen tahlil yazıyo...çok geçmiş olsun valla kalan zamanını sağlıklı geçirirsin inş.
sagol canim tsk edeim evet surekli tahlil yapiliyor bende hayret ettim yaa bende ki sansmidir nedir anlamadimm insallah duzelirim bundan sonraa.s.
geçmiş olsun canım, düzelirsin merak etme bebek için problem olacağını sanmıyorum. zararın bu zaman kadar senin çektiğin bundan sonraki kullanımında da zaten takviye olur. Benim ilk hamlileliğimde sürekli halsizlik ve baş dönmesi oluyordu bende hiç kullanmamıştım sezryanlı doğumuma rağmen şükür sıkıntım olma sende sıkma sakın canını tekrar geçmiş olsun
kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki
kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?