2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende duymuştum ama ben kendimi bildim bileli çok sıcak suyla yıkanırım..gerçi bu aralar biraz daha ılıklaştırdım ama bana göre ılık tabi...zaten küvetim yok ayakta duş alıyorum ama bazen 20 dk. kadar kalıyorum suyun altında

selam kızlar nasılsınız 2 haftadır ewdeyim izne ayrıldım ne rahatmış ev hanımlığı valla tekrar nasıl başlıycam bilmiyorum buğün bebişimin çamaşırlarını yıkadım 4 makina ya ufacık ufacık herşeyi şimdi kara kara düşünüyorum onlar nasıl ütülenecek sevdacım benimde akıntım çok yoğun ilk zamandan beri böle ve kokulu oluyor ama bildiğim kadarıyla normal hamilelikte

aynen canım bende sıcak suyla duş alırım soğuk su ile sanki temizlememişim gibi gelir. Ama napcez artık son iki ay idare edicez.sengözlerimebaksanab

canım üzülme bundan sonra depolarsın demiri bazan böyle doktorlara sen söyleyince ters tepki yapıyor kendileri daha iyi biliyormuş havasında gerek yok deyip geçiyorlar bundan sonra sıkıntıların olmaz umarım

canim cok tsk ederim inan o kadar uzuldum ki taa ki aklima koskoca alisveris merkezinde yere yigildigimda ki cektigim problemler aklima gelince simdi doktorumu bogasim var esim cok sinirlendi zaten kan degerim 8 neymis baska bir labaratuvar incelemis demir hapi kullanmam gerekiyormus gunaydin yani alsanaalsanasmile deliricem yahuu hani turkiyede olsan derdini anlat bunlara anlatamiyorsun ki insallah bundan sonra duzelir canincok tsk ederima.s.

birde yurtdışında daha ço ilgilenilir diyolar..gerçi annem derde oda almanyada yaşamış..her ay kanbe idrar tahlili yaptırıyolardı bana senin dr. nie yapmıyo diyip duruyo..gerçi şiayetlerime göre dr. hemen tahlil yazıyo...çok geçmiş olsun valla kalan zamanını sağlıklı geçirirsin inş.

aynen canım bende sıcak suyla duş alırım soğuk su ile sanki temizlememişim gibi gelir. Ama napcez artık son iki ay idare edicez.sengözlerimebaksanab

ama çok üşüyorum ılık suyla..antalya gibi bi yerde bile yazın sıcak suyla duş alırdım...şimdi ordan daha soğuk biyerde vekışın ılık suyla yıkanmak kabus gibi :çok üzgünüm:

ama çok üşüyorum ılık suyla..antalya gibi bi yerde bile yazın sıcak suyla duş alırdım...şimdi ordan daha soğuk biyerde vekışın ılık suyla yıkanmak kabus gibi :çok üzgünüm:

ay daha neler canım ya daha dur sen benim dr. her gün ılık duş almamı söyledi ama ne yalan söyleyim ben hergün bu soğukta duş alamıyorum
:umursamaz:

sagol canim tsk edeim evet surekli tahlil yapiliyor bende hayret ettim yaa bende ki sansmidir nedir anlamadimm insallah duzelirim bundan sonraa.s.

sagol canim tsk edeim evet surekli tahlil yapiliyor bende hayret ettim yaa bende ki sansmidir nedir anlamadimm insallah duzelirim bundan sonraa.s.

geçmiş olsun canım, düzelirsin merak etme bebek için problem olacağını sanmıyorum. zararın bu zaman kadar senin çektiğin bundan sonraki kullanımında da zaten takviye olur. Benim ilk hamlileliğimde sürekli halsizlik ve baş dönmesi oluyordu bende hiç kullanmamıştım sezryanlı doğumuma rağmen şükür sıkıntım olma sende sıkma sakın canını tekrar geçmiş olsun

kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki

tekrar tsk ederim tatlim..Rabbim hepimizin sag selamet kucagina almayi nasip etsin bebeklerimizi bende yarin 30 haftama giriyorum ... Allahin izni ile sabir sadece a.s.

kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki

canim ben almaya devam ediyorum vitamini ne guzel iste demek ki gayet yolunda hersey ben cok kisiden duydum burda belli zamandan sonra vitamini almayan cok var bence dert etme gayet normal kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar tekrardan
bende hala vitamin alıyorum elevit içiyorum doktorum doğum sonrasıda içmemi söylüyor

maşallah canım demekki bebeğinin gelişimi gayet iyi benim dr. ben çok fazla kırmızı et tüketmediğim için hatta dozu artırdıda diyebilirim bakalım yarın benimde kontrol var ne olacak
guclubacismile

canım çok irileşip normal doğum olmaz diyedirr....
benim ilk kızımda hergün 1 lt içiyordum doktorum sütü kes çok kilo alıyor normal yapamıcan diyordu ben devam ediyorum....kızım iki hafta önce doğu 3.5 bekleseydi 4 olacaktı yani...birde biz iri bir çift değiliz yanii......ohaoldumsmile

Kızlarrr şimdi geldi benim sıkıntıma, benim yaklaşık bir haftadır mide altı bebişimin durduğu yer tepemde zaten müthiş acı var özellikle hareket ettiği esnada elimi dokundurduğum zaman elektrik çarpması gibi diyebilirim acı oluyor ve geceleri sol tarafıma yatamıyorum ağrı vee acı oluyor bu sıkıntıları yaşayanınız varmıı ? ohaoldumsmile

bende devam ediyorum vitaminlerime doktoruma kala kesebilirdi ama normalde bile vitamin kullanılmsını düşünenlerdenim yediğim besinlere güvenemiyorum kendi vucudumuda yıpratmamak için içiyorumm........ilk kızımdada lohusalıktada devam etmiştim.şu kilo alınıp ta vitamin kesen doktorları da anlamıyorummm...vitamin tek başına kilo aldırma ama iştah açabilir o dengeyi kurmamız söylenmeli bence........

teşekkür ederim kızlar saolun bende tereddütte kaldım dr. uma çok güveniyorum ama acaba alsam mı diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…