Kızlarrr şimdi geldi benim sıkıntıma, benim yaklaşık bir haftadır mide altı bebişimin durduğu yer tepemde zaten müthiş acı var özellikle hareket ettiği esnada elimi dokundurduğum zaman elektrik çarpması gibi diyebilirim acı oluyor ve geceleri sol tarafıma yatamıyorum ağrı vee acı oluyor bu sıkıntıları yaşayanınız varmıı ? ohaoldumsmile
benimde kasığımda ellediğim zaman çok tuvaletim gelip tutmuşum gibi bi his oluyor ama ağrılarım yok şükür dr. bir söyle istersen ama normaldir artık doğuma hazırlanıyor vücüdümüzKızlarrr şimdi geldi benim sıkıntıma, benim yaklaşık bir haftadır mide altı bebişimin durduğu yer tepemde zaten müthiş acı var özellikle hareket ettiği esnada elimi dokundurduğum zaman elektrik çarpması gibi diyebilirim acı oluyor ve geceleri sol tarafıma yatamıyorum ağrı vee acı oluyor bu sıkıntıları yaşayanınız varmıı ? ohaoldumsmile
teşekkür ederim kızlar saolun bende tereddütte kaldım dr. uma çok güveniyorum ama acaba alsam mı diye düşünmedim değil
teşekkür ederim kızlar saolun bende tereddütte kaldım dr. uma çok güveniyorum ama acaba alsam mı diye düşünmedim değil
Esra, ben ilk yaşlı çok tecrübeli bir doktora gidiyordum ama özel muayenehane olduğu ve sevkli gidemediğim için ondan vazgeçmek durumunda kalmıştım. o bana ' genç doktorlar pek vitamin taraftarı olmaz, eğer başka doktora geçersen ve vitamini keserse sen yine de devam et çünkü artık herşey hormonlu gerekli vitaminleri gıdayla alamayabilirsin ' demişti. hatta gökkuşağın bahsettiği gibi doğumdan sonra da devam et demişti. gerçekten şimdiki doktor gerek yok dedi ama ben devam ediyorum valla :) istersen tekrar bir sor doktoruna...
öyleyse bende alayım gerçi benim dr. umda genç değil pek. ben birde çok balık yiyemediğim i,çin hapını kullanayım mı die sordum hayır dedi glişimi ii gayet extradan ilaç almanın bir anlamı yok dediEsra, ben ilk yaşlı çok tecrübeli bir doktora gidiyordum ama özel muayenehane olduğu ve sevkli gidemediğim için ondan vazgeçmek durumunda kalmıştım. o bana ' genç doktorlar pek vitamin taraftarı olmaz, eğer başka doktora geçersen ve vitamini keserse sen yine de devam et çünkü artık herşey hormonlu gerekli vitaminleri gıdayla alamayabilirsin ' demişti. hatta gökkuşağın bahsettiği gibi doğumdan sonra da devam et demişti. gerçekten şimdiki doktor gerek yok dedi ama ben devam ediyorum valla :) istersen tekrar bir sor doktoruna...
bende günde 2.5 bardak süt içiyorum birazdaha mı arttırsam ki...en azından 3 kilo olsa oğlum yaaa..
en son kaç kiloydu kii........... canım ya sütünü aarttır yada mutlaka iki kase yoğurt ekle.....bu haftalarda kalsiyum önemli......
geçen hafta gittim 1887 diydi. dr.um en fazla 3 kilo olur zaten sizde minyonsunuz dedi..benim kaç kilo doğduğumu sordu 2800 dedim..tamam ozaman normal o civarlarda olucak bebekte dedi...
bu arada kilosuda gayet iyi bence belki geçebilir de......3 ü yoğurt süte dayan sen bolca meyve muz ye canımmm
bir süredir burayada gelmiyordu..bi ara bebeğiyle ilgili konu açmıştı ama onuda bulamadım..inş. bişey yoktur kendiside bebeğide iyidir...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar , haber alabilirsem sizlere yazarım...hoşçakalın...ben de çok merak ediyorum, hatta özel mesaj da yollamıştım ama cevap alamadım, inşallah herşey yolundadır. sen de haber aılırsan bize de söylersen seviniriz...
selma' cım hoşgeldin nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?