2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hiç yaşamadım tatlım bence bir doktoruna sor......

benimde kasığımda ellediğim zaman çok tuvaletim gelip tutmuşum gibi bi his oluyor ama ağrılarım yok şükür dr. bir söyle istersen ama normaldir artık doğuma hazırlanıyor vücüdümüz

teşekkür ederim kızlar saolun bende tereddütte kaldım dr. uma çok güveniyorum ama acaba alsam mı diye düşünmedim değil

canım banada doktorum kilo alınca kes falan dedi hep hayati değiller diyorlar falan ama içimizde bir canlı oluşuyor bu son aylardada gelişimleri hızlı kıkırdaklar tamamen kemikleşiyor bizden çekiliyor bebek bir şekilde hallediyor ama bizim vücutta önemli daha çok genciz ......sararıp solup saçlarımın dökülmesini istemem...ayrıca omega 3 son üç ay öszellikle öneriyorlar hatta emziklilikte de beyin gelişimine sinir sistemine çok faydası var 2 günde bir kullanabilirsin bence bende öyle yapıyorum elevitide her gün olmasada gün aşırı kullan bence........
zararı yok bunlarınnn....sadece vitamin......bizede katkısı var..........

teşekkür ederim kızlar saolun bende tereddütte kaldım dr. uma çok güveniyorum ama acaba alsam mı diye düşünmedim değil

Esra, ben ilk yaşlı çok tecrübeli bir doktora gidiyordum ama özel muayenehane olduğu ve sevkli gidemediğim için ondan vazgeçmek durumunda kalmıştım. o bana ' genç doktorlar pek vitamin taraftarı olmaz, eğer başka doktora geçersen ve vitamini keserse sen yine de devam et çünkü artık herşey hormonlu gerekli vitaminleri gıdayla alamayabilirsin ' demişti. hatta gökkuşağın bahsettiği gibi doğumdan sonra da devam et demişti. gerçekten şimdiki doktor gerek yok dedi ama ben devam ediyorum valla :) istersen tekrar bir sor doktoruna...

a.s. kullanılmalı kesinlikle aldığımız gıdalarda gerektiği kadar vitaminler olmayabiliyor........

öyleyse bende alayım gerçi benim dr. umda genç değil pek. ben birde çok balık yiyemediğim i,çin hapını kullanayım mı die sordum hayır dedi glişimi ii gayet extradan ilaç almanın bir anlamı yok dedi

valla benim dr da hiç vermedi,sorduğumdada gerek yok zaten kilo problemin var,iyice kilo alma dedi,dr elinden gelse rejim yaptırcak bana

bende günde 2.5 bardak süt içiyorum birazdaha mı arttırsam ki...en azından 3 kilo olsa oğlum yaaa..

en son kaç kiloydu kii........... canım ya sütünü aarttır yada mutlaka iki kase yoğurt ekle.....bu haftalarda kalsiyum önemli......

en son kaç kiloydu kii........... canım ya sütünü aarttır yada mutlaka iki kase yoğurt ekle.....bu haftalarda kalsiyum önemli......

geçen hafta gittim 1887 diydi. dr.um en fazla 3 kilo olur zaten sizde minyonsunuz dedi..benim kaç kilo doğduğumu sordu 2800 dedim..tamam ozaman normal o civarlarda olucak bebekte dedi...

geçen hafta gittim 1887 diydi. dr.um en fazla 3 kilo olur zaten sizde minyonsunuz dedi..benim kaç kilo doğduğumu sordu 2800 dedim..tamam ozaman normal o civarlarda olucak bebekte dedi...

anladım canım evet genetik yatkınlık çok oluyormuşşş....bence arttır sen sütünü sanada faydası olurrr.......

bu arada kilosuda gayet iyi bence belki geçebilir de......3 ü yoğurt süte dayan sen bolca meyve muz ye canımmm

bir süredir burayada gelmiyordu..bi ara bebeğiyle ilgili konu açmıştı ama onuda bulamadım..inş. bişey yoktur kendiside bebeğide iyidir...

ben de çok merak ediyorum, hatta özel mesaj da yollamıştım ama cevap alamadım, inşallah herşey yolundadır. sen de haber aılırsan bize de söylersen seviniriz...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar , haber alabilirsem sizlere yazarım...hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…