Nerdesİnİz kızlar yaaaa
selma ben burdayım yarın ssk ya gitcem ben iznimi açtırmaya
siteye girerken dedim ki , selma yok diye artık eskisi kadar çok muhabbet etmiyor kızlar bi baktım selma gelmiş , hoşgelmiş :)
selammmmmmmm
son haftam ya tatlım hızlı bi şekilde bütün işleri kıza öğretmem gerekiyo o yüzden gelemiyom
ayy kolay gelsin sana ne gıcık bir durum iş öğretmek :mymeka:
amanın trafik yogunlaşmış ,selma ne çabuk gidisun ya :S
nesra hoşgeldin sende
hoşbulduk canım.. bişi sorucam.. 32.hafta çalışabilr raporunu doktordan alıp sadece şirkete vermek yeterli oluyor değil mi..yoksa başka bişiler dahamı yapmak gerekiyor.. biliyomusun acaba..yada bilen alan yapan var mı:))
arkadaşlar ya benim oğlumu sık sık hıçkırık tutuyo böyle olan varmıııı
normal tekmeler dışında bi hareketlilik ve enaz 4-5 dk. devam ediyo..dr.um hıçkırık olduğunu söyledi...ben hıçkırık tututnca çok sinir olurum üzülüyorum kuzucuğumada..
hoşbulduk canım.. bişi sorucam.. 32.hafta çalışabilr raporunu doktordan alıp sadece şirkete vermek yeterli oluyor değil mi..yoksa başka bişiler dahamı yapmak gerekiyor.. biliyomusun acaba..yada bilen alan yapan var mı:))
bol bol su iç eğer plasentayla ilgili bişey varsa onu sonradan yerine koyamıyormuşuz ama bol su içerek azalmasını engelleyebiliyormuşuzbanada dr daha doğumla ilgili bişey söylemedi,
az önce sağlık ocağına gittim, 20 gunde hiç kılo almamışım, bebek aldımı acaba dr kontrolum haftaya
tansıyonum yuksek çıktı, akıntımda çok benim erken doğum belırtısı dıyo bazıları korkuyorum akıntısı benım gibi çok olan varmı arkadaşlar gunde 3 çamaşır değişiyorum :bbo:
araştır canım benimki sadece kendi düşüncem belki farklı sadece uzman doktorun bilebileceği şeyler de vardırDemek oyle. Tesekkur ederim, ben biraz daha arastirayim bu isi.
canım bozma moralini, am hakkını ara bi şekilde dava mı açıcan bi yere mi şikayet edicen et yap yanlarına bırakma benceselam arkadaslar herkeslerin gunu kutlu olsun moralim epey bozuk ne zamandir dusuk olan kan degerlerime sebep olarak hep doktorumdan demir hapi istedim hic vermedi ve 7.5 ayim halsizlik ile gecti ozelikle bu onmelrde bulanti halsizlik ve carpinti beni perisan ediyor bugun doktor esimi aramis biz yanildik demir hapi kullanmasi gerekiyor demis delirmid durumdayiz yabanci ellerde olmak ne zorrr aglamak geliyor icimden hamileligim boyunca kullanmam gerekn demir hapini yeni yaziyor :sinifsinif:
4 makina mı ne aldın bebişe öyle o kadr çok?selam kızlar nasılsınız 2 haftadır ewdeyim izne ayrıldım ne rahatmış ev hanımlığı valla tekrar nasıl başlıycam bilmiyorum buğün bebişimin çamaşırlarını yıkadım 4 makina ya ufacık ufacık herşeyi şimdi kara kara düşünüyorum onlar nasıl ütüleneceksevdacım benimde akıntım çok yoğun ilk zamandan beri böle ve kokulu oluyor ama bildiğim kadarıyla normal hamilelikte
öyle tosun gibi yaparsan bebeği doktor da yeme içme dememek için bari hapı lama demiş :)kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?