2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siteye girerken dedim ki , selma yok diye artık eskisi kadar çok muhabbet etmiyor kızlar bi baktım selma gelmiş , hoşgelmiş :)

geldim geldim akşamı zor ediyom zaten ama az kaldı biraz daha sabredeyimde p tesi sonra evden rahat rahat girerim:))

amanın trafik yogunlaşmış ,selma ne çabuk gidisun ya :S

nesra hoşgeldin sende

hoşbulduk canım.. bişi sorucam.. 32.hafta çalışabilr raporunu doktordan alıp sadece şirkete vermek yeterli oluyor değil mi..yoksa başka bişiler dahamı yapmak gerekiyor.. biliyomusun acaba..yada bilen alan yapan var mı:))

Canım bildigim kadarı ile hastaneden aldıgın evrakı , şirketin muhasebe birimine vermen yeterli oluyor.

arkadaşlar ya benim oğlumu sık sık hıçkırık tutuyo böyle olan varmıııı

- hıçkırık ise bu ; ewet benimde kızım çok hıçkırıyor , hatta eşim dalga geçiyor benimle çok sakız çignedigim için çok hava yuttugumu bunun ceremesini de kızımızın çektigini söylüyor

normal tekmeler dışında bi hareketlilik ve enaz 4-5 dk. devam ediyo..dr.um hıçkırık olduğunu söyledi...ben hıçkırık tututnca çok sinir olurum üzülüyorum kuzucuğumada..

ben kaçıyorum arkadaşlar... sabahtan beri pc başındayım...tekrar uğrarıom gerçi ama kimse olurmu bilmiyorum..kendinize ve bebişler çok iyi bakın..

normal tekmeler dışında bi hareketlilik ve enaz 4-5 dk. devam ediyo..dr.um hıçkırık olduğunu söyledi...ben hıçkırık tututnca çok sinir olurum üzülüyorum kuzucuğumada..

bende az önce gebelik orgta bebegin 32 hafta da anne karnında aldıgı şekle baktım , bebeklerimiz bu haftalarda resmen sıkışmış küçücük bir yeri kalmış; birden kendimi suçlu hissettim ; ben gayet geniş bir ortamda midemden , kansızlıgımdan , mideme dogru gelen tekmelerden şikayet ederken kızcemin kıpırdayacak yeri yok nerdeyse ..( sanırım anne olmak böyle birşey )

canım ben 32 haftada değilim ama rahatsızlığımdan dolayı erken aldım rapor ,evrakları muhasebeye verdim muhasebe evrakları işledi daha sorna ordan raporların asıllarını aldım sgk ya gittim
ordaki memur raporu sgk sitesindee bi yere işledi
bu işlenme olayı olmadığı zaman paran hemen yatmıo

işlendikten 10 gün sora paranı alabiliyosun..

Son düzenleme:
bol bol su iç eğer plasentayla ilgili bişey varsa onu sonradan yerine koyamıyormuşuz ama bol su içerek azalmasını engelleyebiliyormuşuz

Demek oyle. Tesekkur ederim, ben biraz daha arastirayim bu isi.
araştır canım benimki sadece kendi düşüncem belki farklı sadece uzman doktorun bilebileceği şeyler de vardır
canım bozma moralini, am hakkını ara bi şekilde dava mı açıcan bi yere mi şikayet edicen et yap yanlarına bırakma bence

4 makina mı ne aldın bebişe öyle o kadr çok?

kızlar dr. unuz vitamini kestimi benim gerek yok kullanma artık dedi hafta sonu gittiğimde neden acabaa normal mi ki
öyle tosun gibi yaparsan bebeği doktor da yeme içme dememek için bari hapı lama demiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…