Hayırlı Sabahlar...buyrunnnnnnnnn
Günaydın kızlar...
Bir arkadaşımız 32 hafta çalışılabilir iznini sormuş...ben bu hafta alıyorum, öğrendiklerimi paylaşayım.
iznin yazılacağı güne ait vizite kağıdı, 3 vesikalık fotoğraf istedi hastanem benden SSK lı olduğum için.
32+0 olduğun gün için yazılıyor izin ve sen bunu sadece işyerine veriyorsun. Bu kadar....
canım böyle şeyleri takma kafana sen ki iki çocuğu olan biri olarak bunları tahmin ediyor olmalısın pislenecek, yemekler gecikecek biriyle ilgilenirken ütü fişte unutulacak vs vs bir sürü şey önemli olan senin ve kızlarının sağlığı, mutluluğuben ayağa kalkıp gelene kadar herkes kaçmış..
yarın görüşmek üzere kızlar..
bu arada ben depresyona girmek üzereyim..iş yapamıyorum..
ev kirleniyor dağılıyor..bakakalıyorum..moralim sıfır..
herkese günaydıınnnn a.s.
Hayırlı Sabahlar...buyrunnnnnnnnn
günaydın,,,,
Günaydın kızlar...
Bir arkadaşımız 32 hafta çalışılabilir iznini sormuş...ben bu hafta alıyorum, öğrendiklerimi paylaşayım.
iznin yazılacağı güne ait vizite kağıdı, 3 vesikalık fotoğraf istedi hastanem benden SSK lı olduğum için.
32+0 olduğun gün için yazılıyor izin ve sen bunu sadece işyerine veriyorsun. Bu kadar....
canım çalışmamak için rapor alacaksan fotoğrafa gerek yok, ama çalışmaya devam diyorsan o zaman götüreceksin fotoyuuuugünaydın, ben 37 ye kadar dayanmayı düşünüyordum ama sanırım dayanamayacağım ve 32. haftada izin alacağım, fotoğrafı söylediğin iyi oldu, hiç bilmiyordum bunu...
Günaydın kızlar.Dün drdaydık.1600gr olmuş.Başaşağı duruyodu.Ayakları yüzüne kapatmış.Yüzünü hiç göremedik kuzumun
canım böyle şeyleri takma kafana sen ki iki çocuğu olan biri olarak bunları tahmin ediyor olmalısın pislenecek, yemekler gecikecek biriyle ilgilenirken ütü fişte unutulacak vs vs bir sürü şey önemli olan senin ve kızlarının sağlığı, mutluluğu
boşverrrrr şimdiye kadar temizlediklerinde kirlendi bak dert etmeye değecek bişey değil bebeğini kucağına al hayırlısıyla sonra her iş hallolur şimdilik birikmiş yıllık iznine çıktığını düşün kaydirigubbakcemile2
peki canım saol bi de öyle düşünmeyi deniyeyim..
günaydııınnnn annelerrrrrr
ben gece pek uyyuyamadım sabah da burnum kanıyordu pek enerjik değilim bugün ama kendimi kandırmaya çalışıyorum süpreim hiperimm oooo diye oysa içim mesai bitse de gitsem yatsam bi yerde diyor:asigim:
biz şubatın 25 de gittik doktora baş yukarı duruyordu varis ve fıtık olduğu için sezeryan dedi
biz şubatın 25 de gittik doktora baş yukarı duruyordu varis ve fıtık olduğu için sezeryan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?