2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ;
farkettimki hamile kaldıktan sonra izledigim haberlerden çok etkileniyorum , dün konyada kaza geçiren üniversite ögrencileri ile ilgili bir haber izledim , kızcagız kafasını çarpmış ve kaşlarını kaybetmiş , bütün gece rüyamda o kızcagızla ugraştım durdum ..

evet bende seyrettim , insan daha bir etkileniyor..ama işte aslında bizlerin bu tür haberleri hiç seyretmemiz lazım..

herkes ağırlşmaya başladı galiba kızlar şu izin konusuyla ilgili dün iş yeri hekimimiz söledi ne kadar doğru blmyrm ama 8 haftadan sonraki süreçte dr rapor yazdığı zaman her an çıkılabiliyomuş yani 5 hafta kalada 4 hafta kalada çıkalabilirmiş.sonraki haftaya yansıyomuş yine izin

sen de dikkat et kendine canım..burnun neden kanıyor
hiç bilmiyorum canım, kaloriferi yakınca evin iç kuruyor herhalde ben de tavanda su izleri var diye nemlendirici koymak istemiyorum ama o burun damarlarımı çatlatıyor olabliir ya da iki gündür kan hapımı düzenli içiyorum jet etki göstermiş olabilirkötükedihüso hiç bilimyorum tekrarlarsa doktoruma soracağım öyle damardan kan alırlarken faln bakarım ben öyle değil de daha sulu bir haldeydi kılcal damar diyedir de ben ayy dedim doğurcaz böyle giderse kan hakkaten iyice kansız kalır anne

saçlarımı kestirdim, çok ama çok pişmanım...(
neden fıstık?alışmadın diye öyle diyosundur hem rahatlık olur hem değişiklik eminim çok güzel olmuştur
günaydın kızlarr...nasılsınız...hayırıdr nie bukadar az kişiyiz...sanki haftasonu..

herkes ya işi bitiriyim de izne çıkıyım diye uğraşıyor ya da diğer topiklerde bilgi topluyor ben öyle yaptım bugün bebek mevlüdü faln okudum

bence de en doğrusu bu diğer yaklaşım yorum yanlışlığından iş yerlerinin işlerine geldiği gibi yorumlamalarından geliyor bence 32. haftadan sonra böyle bir hakkın doğuyor 37. haftadan sonra da artık çalışman bebek için de iyi olmayacaından devlet sana bırakmadan doğmamış vatandaşının hakkını koruyor ve ben bu halde çalıştırılmasına izin vermiyorum diyor arada kalan haftalarda da aman 32. haftada çıksaydın iyiyim dedim şimdiden sonra kötü olamazsın denemez ben okuduğumda farklı şekilde yorumlanabilecek bişey göremedimturkbayragi

tam gitmiştimki cicilerden geri döndüm..kızlar herkes sarı yazma yapıcakmı yaa..bu bebiş sarılık olmasın diemı düşünülmüş..bizde yokta böyle bişey merak ettim

uzun zamandır net yoktu sonra geçn gün yapıldı bu sefer şifreyi falan unutmuşum anca bugün girebildim nasılsınız

ayşe ben burdayımda malum yeni eve taşındık,bi yaandan sucu geliyo,bi yandan doğalgaz,bugun mobilylarım gelicek,onlara koşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…