günaydın kızlar ;
farkettimki hamile kaldıktan sonra izledigim haberlerden çok etkileniyorum , dün konyada kaza geçiren üniversite ögrencileri ile ilgili bir haber izledim , kızcagız kafasını çarpmış ve kaşlarını kaybetmiş , bütün gece rüyamda o kızcagızla ugraştım durdum ..
saçlarımı kestirdim, çok ama çok pişmanım...(
hiç bilmiyorum canım, kaloriferi yakınca evin iç kuruyor herhalde ben de tavanda su izleri var diye nemlendirici koymak istemiyorum ama o burun damarlarımı çatlatıyor olabliir ya da iki gündür kan hapımı düzenli içiyorum jet etki göstermiş olabilirkötükedihüso hiç bilimyorum tekrarlarsa doktoruma soracağım öyle damardan kan alırlarken faln bakarım ben öyle değil de daha sulu bir haldeydi kılcal damar diyedir de ben ayy dedim doğurcaz böyle giderse kan hakkaten iyice kansız kalır annesen de dikkat et kendine canım..burnun neden kanıyor
neden fıstık?alışmadın diye öyle diyosundur hem rahatlık olur hem değişiklik eminim çok güzel olmuştursaçlarımı kestirdim, çok ama çok pişmanım...(
günaydın kızlarr...nasılsınız...hayırıdr nie bukadar az kişiyiz...sanki haftasonu..
herkes ağırlşmaya başladı galiba kızlar şu izin konusuyla ilgili dün iş yeri hekimimiz söledi ne kadar doğru blmyrm ama 8 haftadan sonraki süreçte dr rapor yazdığı zaman her an çıkılabiliyomuş yani 5 hafta kalada 4 hafta kalada çıkalabilirmiş.sonraki haftaya yansıyomuş yine izin
bende biraz gezeyim bari...
slm kızlar
slmmmm. çok uzun zamandır görmüyordum seni..nasılsın bebeğin nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?