2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam gitmiştimki cicilerden geri döndüm..kızlar herkes sarı yazma yapıcakmı yaa..bu bebiş sarılık olmasın diemı düşünülmüş..bizde yokta böyle bişey merak ettim
sarılık olmasın diye diyorlar da batıl bir inanç olarak yine referans vermeyeceğim ama mantıklı gelen bir yerde okumuştum böyle sarı yazmanın yanında bebeğin benziniin sararaıp sararmadığını anlamıyormuşsun o yüzden tavsiye etmiyorlar sarılık olursa ilerler fark edilmez diye

selam hatun sen nerelerdeydin ya?

ayşe ben burdayımda malum yeni eve taşındık,bi yaandan sucu geliyo,bi yandan doğalgaz,bugun mobilylarım gelicek,onlara koşturuyorum

canım Allah kolaylık versin ben de göya bu ay tadilatımı yaptıracaktım ama mart kapıdan baktırdı sağolsun, bebekten sonra yap diyor herkes ben de oğlumu şöyle güzle bir evde karşılamak isityorumvereliniortak

ozaman yapmaya gerek yok zaten etrafımda da kimsede görmemiştim..
ben de geçen bir bebeğe bakmaya gittik kayınvalidemden duydum bir de sonra buralarda okudum valla kültürümüzü tanıyalım diye bile girilebilir kk'ya :enbuyukkk:
herşeyi iyi hoştur da batıl inancı çok kayınvalidemin umarım tutturmaz illa sarı yazma koyalım diye, misafirliğe gittiğimzi yerde bile tuturmuştu ama naniknanik

herkese selamlarrrr......
kızlar sarı örtü konusunda bende hep böyle şeylerin batıl gereksiz olduğunu düşünürüm.ama ilk bebeğimde araştırdım.bebekler ilk on gün fizyolojik sarılık olabiliyor.eğer olursada flöresan gibi sarı bir ışıkla kalıp öyle iyileşiyor o yüzden sarı örtü koyarak oluşacak fizyolojik sarılığın önüne geçilebiliyor çok şiddetli olmadığı sürece........ben çocuk doktoruna sorduğumda böyle anlatmıştı biraz tıbbı terimlerde vardı amaa üzerinden geçti şimdi bende size anladığım gibi bizim anlayacağımız gibi anlattımm......kafamçokkarıştı

allah kolaylık versin ayse o zaman sanaaa aklinialirimsmile

bulantilar geri dondu sanki ilk 3 aya geri dondum gerci son iki aydayim ama sabahlar felc geceler kabus ahh birde hemoroit derdi oldu bugun aylar sonra demir hapimi almaya basladim heralde o da bulanti yapiyor olabilir sakiz cignemekten telef oldum az da olsa bulantma iyi geliyor bugun tam 30 hafta oldu Allahim sanki dogdum dogali hamileyimkaydirigubbakcemile3

yemek yedikten sonra zaman zaman bende de oluyo bulantı..bi ara bulantılarım geri dönücek die korktum ama çok şükür arada oluyo ve geçiyo..az kaldı zaten dayanucaz mecbur..

merhaba kızlar
zaman daraldıkça siteye girenlerde azalıyo galiba
ilk aylarda daha çok anne vardı burda önümüzdeki ay kimse olmicak galiba burda

Günaydın kızlar.Dün drdaydık.1600gr olmuş.Başaşağı duruyodu.Ayakları yüzüne kapatmış.Yüzünü hiç göremedik kuzumun

maşallah kızına artık hepsi kocaman oldu, sağlıkla doğdukları günleri de görürüz inşallah...

canım çalışmamak için rapor alacaksan fotoğrafa gerek yok, ama çalışmaya devam diyorsan o zaman götüreceksin fotoyuuuu

teşekkür ederim, evet 32 de ayrılacağım sanırım, bugün doktordaydım o da izne ayrılmamı tavsiye etti zaten..
biz şubatın 25 de gittik doktora baş yukarı duruyordu varis ve fıtık olduğu için sezeryan dedi

hayırlısı olsun , uzun zamandır görünmedin, iyi olmana sevindim...

uzun zamandır net yoktu sonra geçn gün yapıldı bu sefer şifreyi falan unutmuşum anca bugün girebildim nasılsınız

hoşgeldin a.s. merak etmiştim seni..

geçmiş olsun, artık sıkıntılar iyice çoğaldı hepimizde, ben de senin gibi hissediyorum sanki yıllardır hamileyim :CüvCüv:

günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın değil aslında tünaydın
ben artık çok rahatsız olmaya başladım bel ağrılarım kasık ağrılarım çok
oluyo bugün resmen kıvranıyorum
yerimden zor kalktım
yeni kahvaltı yaptım
ama midem feci yanıyo kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…