foruma şöyle bi baktım eskilerden pek kimse kalmamış gamze falan nerde umarım iyidir[/QUOT
bi ara geri gelmişti ama kazen silmiş onu tekrardan sanırım selma ole söylemişti...
sarılık olmasın diye diyorlar da batıl bir inanç olarak yine referans vermeyeceğim ama mantıklı gelen bir yerde okumuştum böyle sarı yazmanın yanında bebeğin benziniin sararaıp sararmadığını anlamıyormuşsun o yüzden tavsiye etmiyorlar sarılık olursa ilerler fark edilmez diyetam gitmiştimki cicilerden geri döndüm..kızlar herkes sarı yazma yapıcakmı yaa..bu bebiş sarılık olmasın diemı düşünülmüş..bizde yokta böyle bişey merak ettim
selam hatun sen nerelerdeydin ya?slm kızlar
ayşe ben burdayımda malum yeni eve taşındık,bi yaandan sucu geliyo,bi yandan doğalgaz,bugun mobilylarım gelicek,onlara koşturuyorum
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıll
ben de geçen bir bebeğe bakmaya gittik kayınvalidemden duydum bir de sonra buralarda okudum valla kültürümüzü tanıyalım diye bile girilebilir kk'ya :enbuyukkk:ozaman yapmaya gerek yok zaten etrafımda da kimsede görmemiştim..
ben de geçen bir bebeğe bakmaya gittik kayınvalidemden duydum bir de sonra buralarda okudum valla kültürümüzü tanıyalım diye bile girilebilir kk'ya :enbuyukkk:
herşeyi iyi hoştur da batıl inancı çok kayınvalidemin umarım tutturmaz illa sarı yazma koyalım diye, misafirliğe gittiğimzi yerde bile tuturmuştu ama naniknanik
bulantilar geri dondu sanki ilk 3 aya geri dondum gerci son iki aydayim ama sabahlar felc geceler kabus ahh birde hemoroit derdi oldu bugun aylar sonra demir hapimi almaya basladim heralde o da bulanti yapiyor olabilir sakiz cignemekten telef oldum az da olsa bulantma iyi geliyor bugun tam 30 hafta oldu Allahim sanki dogdum dogali hamileyimkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.Dün drdaydık.1600gr olmuş.Başaşağı duruyodu.Ayakları yüzüne kapatmış.Yüzünü hiç göremedik kuzumun
canım çalışmamak için rapor alacaksan fotoğrafa gerek yok, ama çalışmaya devam diyorsan o zaman götüreceksin fotoyuuuu
biz şubatın 25 de gittik doktora baş yukarı duruyordu varis ve fıtık olduğu için sezeryan dedi
uzun zamandır net yoktu sonra geçn gün yapıldı bu sefer şifreyi falan unutmuşum anca bugün girebildim nasılsınız
bulantilar geri dondu sanki ilk 3 aya geri dondum gerci son iki aydayim ama sabahlar felc geceler kabus ahh birde hemoroit derdi oldu bugun aylar sonra demir hapimi almaya basladim heralde o da bulanti yapiyor olabilir sakiz cignemekten telef oldum az da olsa bulantma iyi geliyor bugun tam 30 hafta oldu Allahim sanki dogdum dogali hamileyimkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.Dün drdaydık.1600gr olmuş.Başaşağı duruyodu.Ayakları yüzüne kapatmış.Yüzünü hiç göremedik kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?