günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın değil aslında tünaydın
ben artık çok rahatsız olmaya başladım bel ağrılarım kasık ağrılarım çok
oluyo bugün resmen kıvranıyorum
yerimden zor kalktım
yeni kahvaltı yaptım
ama midem feci yanıyo kızlar
selam, geçmiş olsun canım, artık her tarafımızdan ayrı bir ses geliyor vallahi opuyorumnanaktan
evet vallahi daha 9 hafta var ozamana kadar yerimizden de kalkamayacağız:icecream:
kızlar şikayetler balşadı benimde gün içinde göbişimde çok şişkinlik oluyor patlıcakmış gibi çok rahatsız ediyor.sabah kalktığımda bu şişkinlik olmuyor sizdede varmı böyle bişi?
günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın değil aslında tünaydın
ben artık çok rahatsız olmaya başladım bel ağrılarım kasık ağrılarım çok
oluyo bugün resmen kıvranıyorum
yerimden zor kalktım
yeni kahvaltı yaptım
ama midem feci yanıyo kızlar
eşim gitti geldm yine:d
girmediğim zamanlarda iki kez rahatsızlandım bi gün kanamam oldu ve bi gece yattım hastaanede erken doğum falan dediler ama allahtan bi sorun olmadı şimdi iyiyim, ağrılarım oluyodu doktor magnezyumu ikiye çıkardı şimdi düzeldim ben de durumlar böyle yani
kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.
çok geçmiş olsun.erken doğum riskinin atlatmış olmana sevindim.
bu arada 14 kilo aldım :))))))))) bebek gününde gidiyo 25 haftalıkken 850 gr dı son gittiğimde telaştan gr söylemedi ( baya ağrım olmuştu ondan gittik)
iri olsun ya ben 3 buçuk üstü olsun istiyom bakalım inş olur
gecmis olsun erken dogum riskini atlatmana sevindim Allahim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
aynen ya niye oluyorki yapılması gereken bişi varmıki çok geriliyor böyle giderse deri 2 ay sonra ne hale gelicek çok merak ediyorum çok çatlamasak bari (sempatiksalakcinni
tubacım hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün gördüm kızımı poposu aşağıda elleri ağzında bağdaş kurmuş doktor dua et döner inş dedi dönmezse sezeryan bakalım inş döner kilosuda 1530 ormal dedi 3 kilo civarı doğar dedi resim verdi renkli babaya benziyo kuzum sağlıkla gelsin hepimizzinkieşim gitti geldm yine:d
girmediğim zamanlarda iki kez rahatsızlandım bi gün kanamam oldu ve bi gece yattım hastaanede erken doğum falan dediler ama allahtan bi sorun olmadı şimdi iyiyim, ağrılarım oluyodu doktor magnezyumu ikiye çıkardı şimdi düzeldim ben de durumlar böyle yani
:)) aslında bende öyle istiyorum, ama normal doğumda olsun istiyorum ve bunu düşününce birazcık tırsıyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?