2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam, geçmiş olsun canım, artık her tarafımızdan ayrı bir ses geliyor vallahi opuyorumnanaktan

evet vallahi daha 9 hafta var ozamana kadar yerimizden de kalkamayacağız:icecream:

bence de öyle olacak gibi, çevremdeki hamileleri hiç anlamamışım şimdiye kadar, kimsenin bu kadar sıkıntısı olduğunu farketmemiştim, demek ki başa gelmeden anlaşılmıyormuş :CüvCüv: Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

kızlar şikayetler balşadı benimde gün içinde göbişimde çok şişkinlik oluyor patlıcakmış gibi çok rahatsız ediyor.sabah kalktığımda bu şişkinlik olmuyor sizdede varmı böyle bişi?

kızlar şikayetler balşadı benimde gün içinde göbişimde çok şişkinlik oluyor patlıcakmış gibi çok rahatsız ediyor.sabah kalktığımda bu şişkinlik olmuyor sizdede varmı böyle bişi?

bende de oluyor, sabah daha inik karnım ama öğlen bir başlıyor şişmeye gece yatana kadar davula dönüyor :)

aynen ya niye oluyorki yapılması gereken bişi varmıki çok geriliyor böyle giderse deri 2 ay sonra ne hale gelicek çok merak ediyorum çok çatlamasak bari (sempatiksalakcinni

kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.

eşim gitti geldm yine:d
girmediğim zamanlarda iki kez rahatsızlandım bi gün kanamam oldu ve bi gece yattım hastaanede erken doğum falan dediler ama allahtan bi sorun olmadı şimdi iyiyim, ağrılarım oluyodu doktor magnezyumu ikiye çıkardı şimdi düzeldim ben de durumlar böyle yani

bu arada 14 kilo aldım :))))))))) bebek gününde gidiyo 25 haftalıkken 850 gr dı son gittiğimde telaştan gr söylemedi ( baya ağrım olmuştu ondan gittik)

gecmis olsun canim bende de ayni sorunlarr Rabbim yardimcimiz olsun ne diyeyim az kaldi diyoruz ama hergun kabuss:sinifsinif:

çok geçmiş olsun.erken doğum riskinin atlatmış olmana sevindim.

aynen ya niye oluyorki yapılması gereken bişi varmıki çok geriliyor böyle giderse deri 2 ay sonra ne hale gelicek çok merak ediyorum çok çatlamasak bari (sempatiksalakcinni

ben de çatlamaktan korkuyorum, ama tembellikten daha 1 haftadır falan düzenli kremlenmeye başladım :) evet 2 ay sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum, ben bir de kısa ufak tefek bir tipim topiş gibi olacağım sanırım

tubacım hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün gördüm kızımı poposu aşağıda elleri ağzında bağdaş kurmuş doktor dua et döner inş dedi dönmezse sezeryan bakalım inş döner kilosuda 1530 ormal dedi 3 kilo civarı doğar dedi resim verdi renkli babaya benziyo kuzum sağlıkla gelsin hepimizzinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…