saol canım o gece o kadar ağladım ki çok küçüktü yaşamazdı, ağlamaktan tansiyonum fırlamış doktor iyi diyince düzeldim allah kimseye yaşatmasın
kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.
tubacım hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün gördüm kızımı poposu aşağıda elleri ağzında bağdaş kurmuş doktor dua et döner inş dedi dönmezse sezeryan bakalım inş döner kilosuda 1530 ormal dedi 3 kilo civarı doğar dedi resim verdi renkli babaya benziyo kuzum sağlıkla gelsin hepimizzinki
kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.
eşim gitti geldm yine:d
girmediğim zamanlarda iki kez rahatsızlandım bi gün kanamam oldu ve bi gece yattım hastaanede erken doğum falan dediler ama allahtan bi sorun olmadı şimdi iyiyim, ağrılarım oluyodu doktor magnezyumu ikiye çıkardı şimdi düzeldim ben de durumlar böyle yani
:)) aslında bende öyle istiyorum, ama normal doğumda olsun istiyorum ve bunu düşününce birazcık tırsıyorum eyvahedigeldismile
kayınvalidem çok kolaylaştırıyor hayatı sağolsun o kadar kusur kadı kızında da olur diyip geçicen nolcak, arada burda insanların sinirlenip anlattıkları şeyleri yaşıyoruz ama bakış açısı çok önemli bence yaallah kolaylık versin ayse o zaman sanaaa aklinialirimsmile
sağol canımmaşallah bebişine
ayse sinem geçmiş olsun
ben de çatlamaktan korkuyorum, ama tembellikten daha 1 haftadır falan düzenli kremlenmeye başladım :) evet 2 ay sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum, ben bir de kısa ufak tefek bir tipim topiş gibi olacağım sanırım
maşallah bebeğine
çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana çok sevindim , Allah korusun ben de erken doğumdan çok korkuyorum...
bana bugün doktor 30 yaş üstü hamilerde herşey çok çok iyi değilse sezeryan taraftarıyız dedi, ama doğum şeklinize daha sonra karar vereceğiz dedi, bence bana sezeryan diyecek...
tubacım hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün gördüm kızımı poposu aşağıda elleri ağzında bağdaş kurmuş doktor dua et döner inş dedi dönmezse sezeryan bakalım inş döner kilosuda 1530 ormal dedi 3 kilo civarı doğar dedi resim verdi renkli babaya benziyo kuzum sağlıkla gelsin hepimizzinki
Tubatubatuba hemen son sayfayı okudum zor günler geçirmişsin, çok geçmiş olsun, Rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim zamanında kavuştursun inşallah.
bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
İpeknil maşallah bebeğine de sana da canım.
Kızlar bu arada özellikle akşamları sağ kaburga kemiğim çok ağrıyor, dokununca da sanki biri vurmuş gibi acıyor, bebeğimi de yukarıda nadiren hissediyorum ama oğluşum mu sıkıştırıyor acaba? Size de oluyor mu?
amin hepimiz için hayırlısı olsun benimki de gözlerini açtı doktor çekti resmini hemenay canım yerim onu, benimki baştan beri baş aşağı duruyo geçen yüzünü gördük yanaklar tombiş gözler açık bakıyodu allahım sanki herşeyi biliyo haylaz , inş döner seninki canım hayırlısı neyse o olsun bazen normal doğum çok zor oluyo allah herkese hayırlı doğum nasip etsin
maşallah bebeğinebu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
tubatuba.. canım çok geçmiş olsun..İnş bundan sonra bir sorun sıkıntı yaşamazsın..
bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
bana da oluyo sanki iki ayağını kaburgalarıma dayıyo gibi üstelik o bölgede karıncalanma oluyo bi rahat vermiyo yani :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?