2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım o gece o kadar ağladım ki çok küçüktü yaşamazdı, ağlamaktan tansiyonum fırlamış doktor iyi diyince düzeldim allah kimseye yaşatmasın

Amin canım inşallah hepimiz zamanında sağlıklı doğumlar yaparız.sende artık düşünme o günü atlatmışsın şükürki şimdi iyisin.

kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.

tatlim telas etme benim bebegimde 29 haftasinda 1 kilo 750 gr doktor gayet normal dedi tahminlerce 3 kilo 400 gr dogarmis masallah diyelim senin de oyle olur ki bu da cok normal

ay canım yerim onu, benimki baştan beri baş aşağı duruyo geçen yüzünü gördük yanaklar tombiş gözler açık bakıyodu allahım sanki herşeyi biliyo haylaz , inş döner seninki canım hayırlısı neyse o olsun bazen normal doğum çok zor oluyo allah herkese hayırlı doğum nasip etsin

kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.

maşallah bebeğine

çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana çok sevindim , Allah korusun ben de erken doğumdan çok korkuyorum...

:)) aslında bende öyle istiyorum, ama normal doğumda olsun istiyorum ve bunu düşününce birazcık tırsıyorum eyvahedigeldismile

bana bugün doktor 30 yaş üstü hamilerde herşey çok çok iyi değilse sezeryan taraftarıyız dedi, ama doğum şeklinize daha sonra karar vereceğiz dedi, bence bana sezeryan diyecek...

allah kolaylık versin ayse o zaman sanaaa aklinialirimsmile
kayınvalidem çok kolaylaştırıyor hayatı sağolsun o kadar kusur kadı kızında da olur diyip geçicen nolcak, arada burda insanların sinirlenip anlattıkları şeyleri yaşıyoruz ama bakış açısı çok önemli bence ya
sinirlenmiyorum ben ona
iyi niyetli bir kadın
kötü niyetinden yaptığı bişey yok bir de çok yardımsever, herşeyi ben yapıyım herkes rahat olsun isitiyor, çok çalışıyor falan
sadece farklı insanlarız öyle olunca da düşüncelerimiz farklı oluyor

maşallah bebişine
ayse sinem geçmiş olsun
sağol canım
yemekten beri çiğnediğim gavisconun haddi hesabı yok şimdi de midem ekşimekten duramıyor öyle dokunabilecek bişey de yemedim dünden bei ama dün ağarmadığının acısını çıkartıyor herhalde

benim göğüsler çatladı gitti , göbekte bişey yok bakalım kaşıntı da yok inş çatlamz

çok saol canım

maşallah kızına sağlıklı olsunlar o yeter bize, kilo çok olmasa da olur...
benimki bugün ultrason esnasında bile döndü, daha doğrusu dönmüş ben anlamadım dr öyle söyledi :)

Tubatubatuba hemen son sayfayı okudum zor günler geçirmişsin, çok geçmiş olsun, Rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim zamanında kavuştursun inşallah.

bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...

ıpeknil maşallah bebeğine de sana da canım.
Kızlar bu arada özellikle akşamları sağ kaburga kemiğim çok ağrıyor, dokununca da sanki biri vurmuş gibi acıyor, bebeğimi de yukarıda nadiren hissediyorum ama oğluşum mu sıkıştırıyor acaba? Size de oluyor mu?

bana da oluyo sanki iki ayağını kaburgalarıma dayıyo gibi üstelik o bölgede karıncalanma oluyo bi rahat vermiyo yani :)))))))))))

amin hepimiz için hayırlısı olsun benimki de gözlerini açtı doktor çekti resmini hemen
bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
maşallah bebeğine sende ticker yok kaç haftalıksın

tubatuba.. canım çok geçmiş olsun..İnş bundan sonra bir sorun sıkıntı yaşamazsın..

tubacı geçmiş olsun tatlımm çokkk.. hayırlısıyla doğum nasip etsin allahım hepimizee herkeze slnm kızlarrr

41 kere maşallah canım bebişine ,

bana da oluyo sanki iki ayağını kaburgalarıma dayıyo gibi üstelik o bölgede karıncalanma oluyo bi rahat vermiyo yani :)))))))))))

sana da çok geçmiş olsun , düşük tehlikesi atlatmışsın daha önceki sayfada okudum .Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın

garipseyeceksiniz ama , şu ayaklarını kaburgamızda hissediyoruz ya , bütün hamileligim boyunca bana en çok zevk veren , anne olacagımı hissettiren tek şey sanırım bu .o kaburgalarımı tekmeledikçe ben ahh uhh diyorum ama çok hoşuma gidiyor :):)

merhaba kızlar bende az önce doktordan geldim 1411 gr olmuş benim ufaklık ama yine yüzünü göstermedi eliyle kapattı bu arada çok yakın bir arkadaşımda gittiğim hastaneye geldi doğum için epidural olacak hatta belkide olmuştur ne büyük heyecan suni sancıdan korktuğu için epidurale karar vermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…