2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maallah bebeğine
esracım naber canım epeydir görüşemedik

oh valla sonunda toplanmışsınız kızlar..tuğba ipeknil özgekrd maşallah bebeişlere..başka gören varmı bilmiyorumama umarım kaçırmamışımdır...

teşekkürler...

sağol :) hepimizinkine maşallah...
bu arada son bir haftadır falan sabah kalktığımda oluyor kaburgalarımda ağrı, kendileri sıkışınca bizi de sıkıştırıyorlar sanırım :)

amin hepimiz için hayırlısı olsun benimki de gözlerini açtı doktor çekti resmini hemen

maşallah bebeğine sende ticker yok kaç haftalıksın

çok sağol, hepimizinkine maşallah
aa tickerım silinmiş mi? ben 30+2 yim, aramızda 1 gün var sanırım...

tuba cım hoşgeldin ne zamandır yoktun merak ediyordum seni..çok geçmiş olsun tehlike atlatmışsın...bebişinde büyümüşş...........

benimkide büyüdü çok yaramaz teyzesii.şu kaburga olayını bizde yaşıyoruz çok seviyor onları tekmelemeyikaydirigubbakcemile3

ipekcim maaşallahhh...doğumu konuştun mu konuşacaktınn.....

bende yarın göreceğim kızımı....

düşünsene ayakları ne tatlıdır kimbilir ya ay canım ya opuyorumnanaktan

herkese merhaba;

Tuba çok geçmiş olsun canım
Dün sabah pembe akıntım ve çok hafif kanamam oldu,hemen hastaneye gittim,NST ye girdim ve açıklık muaynesi yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,Kızım makat posizyondaydı,normal pozisyona dönmüş oda benim rahmimi zorlamış,Ama doktorum her ihtimale karşı,3-4 gün yatacaksın dedi,Yaşadığım korkuyu anlatamam...
İnşallah birşey olmaz...

saol canım büyüdüler ya ,haftaya yerleri daralıyomuş inşallalh kaburgalarımı rahat bırakır :))

çok geçmiş olsun...sıkma canını herşey yoluna girer inş..büyüdükçe bizi korkutmaya başlıyolar

selna geçmiş olsun canımm...dikkat et kendineee....bende hafta sonu çok yürümüştüm sonra gece çatı bölgesinde müthiş ağrı oldu dinlenmek çok önemli.

çok sağol, senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
konuştum bugün, 30 yaş üstü hamilerde şartlar çok çok müsait değilse sezeryan taraftarıyım dedi ama daha sonra karar vereceğiz dedi, bence sezeryan diyecek bana...

maşallah canım bebişine:1hug:

sağol canım, hepimizinkine

çok çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, güzelce dinlen...

ay geçmiş olsun sana da yat kalkma sakın ben de yaşadım işte aynısını , sebebi idrar yollarımı üşütmüşüm öyle dediler, düzelir canım merak etme hem bebişler büyüdü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…