saol canım büyüdüler ya ,haftaya yerleri daralıyomuş inşallalh kaburgalarımı rahat bırakır :))
saol canım iim sen nasılsın işler yoğun izne ayrılıcam die de biraz toparşıyorum. nilüfer canım maşallahh bebişine
geçmiş olsun dinlen o zaman kendini yorma ters olduu için banada doktor kendine dikkat et yorme dedi uzanma sola yat bide dinlenirkenherkese merhaba;
Tuba çok geçmiş olsun canım
Dün sabah pembe akıntım ve çok hafif kanamam oldu,hemen hastaneye gittim,NST ye girdim ve açıklık muaynesi yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,Kızım makat posizyondaydı,normal pozisyona dönmüş oda benim rahmimi zorlamış,Ama doktorum her ihtimale karşı,3-4 gün yatacaksın dedi,Yaşadığım korkuyu anlatamam...
İnşallah birşey olmaz...
çokta heveslenme annesi..benim oğlan malum büyük herkesten artık hareketleri daha sert ve bi tekmeledim mi acayıp canımı yakıyo..hele kaburgamın yan kısmına totosunu yadamıyomu..yırtıp çıkcak karnımdan diyorum...
evet en iisi bencede kullan tatlım ben yazdırmıycam yıllık izin kullanıp 5 haftamı atıcam d. sonrasına inş. bir sorun olmazsaçok sağol esra :) bu arada ben de 32. haftada izine ayrılacağım, dr öyle önerdi, 22 martta iznim başlatılacak :))
sarılık olmasın diye diyorlar da batıl bir inanç olarak yine referans vermeyeceğim ama mantıklı gelen bir yerde okumuştum böyle sarı yazmanın yanında bebeğin benziniin sararaıp sararmadığını anlamıyormuşsun o yüzden tavsiye etmiyorlar sarılık olursa ilerler fark edilmez diye
bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
maallah bebeğine
özge seninde bebeğine maaşallahhh
41 kere maşallah canım bebişine ,
çok teşekkür ederim :)
maşallah bebişineinşallah arkadaşında sağlıkla bebeğini kucağına alır...
teşekkürler zemuszemus
[çok teşekkürler kızlar:asigim::asigim::1hug::1hug:
evet en iisi bencede kullan tatlım ben yazdırmıycam yıllık izin kullanıp 5 haftamı atıcam d. sonrasına inş. bir sorun olmazsa
bebekler sarılık olduğunda sarı florasan ışık veriliyor diye biliyorum o yüzden yüz örtüsü olarak kullanıldığı zaman bebek ya sarılık olmaz yada çok hafif geçirirmiş o yüzden ben pembe dışında bir de sarı yaptırdım ama ne kadar doğru yada etkilidir bilemiyorum açıkçası
41 kere maşşallah küçük efene:nazar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
[çok teşekkürler kızlar:asigim::asigim::1hug::1hug:
sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....
aayy hayırlısı olsun ipekcimmmm......az kaldı iyice ben paniklemeye başladım vallahiiii.........epidural gibi bir rahatlık var artık.usta ellerde olduğu sürece tabii....
bebekler sarılık olduğunda sarı florasan ışık veriliyor diye biliyorum o yüzden yüz örtüsü olarak kullanıldığı zaman bebek ya sarılık olmaz yada çok hafif geçirirmiş o yüzden ben pembe dışında bir de sarı yaptırdım ama ne kadar doğru yada etkilidir bilemiyorum açıkçası
ben henüz almadım ama alacağım bir tane sarı yazma, batıl inanç da olsa denemekte fayda var :)
41 kere maşşallah küçük efene:nazar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok teşekkür ederim, senin bebeğine de maşallah
kızlar bende resim yüklemek istiyorum ama imageshack yanıt vermiyor bunun dışında resim yüklediğiniz site var mı??
sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?