2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım büyüdüler ya ,haftaya yerleri daralıyomuş inşallalh kaburgalarımı rahat bırakır :))

çokta heveslenme annesi..benim oğlan malum büyük herkesten artık hareketleri daha sert ve bi tekmeledim mi acayıp canımı yakıyo..hele kaburgamın yan kısmına totosunu yadamıyomu..yırtıp çıkcak karnımdan diyorum...

saol canım iim sen nasılsın işler yoğun izne ayrılıcam die de biraz toparşıyorum. nilüfer canım maşallahh bebişine

çok sağol esra :) bu arada ben de 32. haftada izine ayrılacağım, dr öyle önerdi, 22 martta iznim başlatılacak :))

geçmiş olsun dinlen o zaman kendini yorma ters olduu için banada doktor kendine dikkat et yorme dedi uzanma sola yat bide dinlenirken

seninki delikanlı olmuş artık canım :)) ama ben kpss ye hazırlanıyom ve bu çocuk rahat vermiyo olmaz ki ya :))))))

aayy hayırlısı olsun ipekcimmmm......az kaldı iyice ben paniklemeye başladım vallahiiii.........epidural gibi bir rahatlık var artık.usta ellerde olduğu sürece tabii....

bebekler sarılık olduğunda sarı florasan ışık veriliyor diye biliyorum o yüzden yüz örtüsü olarak kullanıldığı zaman bebek ya sarılık olmaz yada çok hafif geçirirmiş o yüzden ben pembe dışında bir de sarı yaptırdım ama ne kadar doğru yada etkilidir bilemiyorum açıkçası

bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...

41 kere maşşallah küçük efene:nazar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

maallah bebeğine
özge seninde bebeğine maaşallahhh

evet en iisi bencede kullan tatlım ben yazdırmıycam yıllık izin kullanıp 5 haftamı atıcam d. sonrasına inş. bir sorun olmazsa

evet canım, zaten 37 ye kadar dayanamayacağıma eminim, arada çıkmak zorunda kalırsam da iznim yanarmış, riske atmayacağım o yüzden... benim de 30 gün yıllık iznim var onu doğum sonrası alacağım inşallah...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim;
inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve zamanında doğar,zaman yaklaştıkça problemlerde artıyor

kızlar bende resim yüklemek istiyorum ama imageshack yanıt vermiyor bunun dışında resim yüklediğiniz site var mı??

sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....[/QUOTE]

yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..

aayy hayırlısı olsun ipekcimmmm......az kaldı iyice ben paniklemeye başladım vallahiiii.........epidural gibi bir rahatlık var artık.usta ellerde olduğu sürece tabii....

sağol canım, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise öyle olur.

sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....

yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..[/QUOTE]

valla yöresel farklılık da gösteriyor olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çünkü ben karadenizliyim ve annemlerde bilmiyor böyle şeyleri izmitte doğdum büyüdüm orada da yok ama ege yöresinde çok fazla var CADIARZUCADIARZU

sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....

yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..[/QUOTE]

bana çevremdeki bir çok insan ya hastane çıkış kıyafetlerini sarı al ya da sarı yazma götür yanında dedi, kıyafeti daha önce almıştım ama sarı yazma alacağım bir tane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…