selam kızlarr
ozge hizliresim.com vardı.
hızlı resimden yükleyebilirsin
sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....
yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..
valla yöresel farklılık da gösteriyor olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çünkü ben karadenizliyim ve annemlerde bilmiyor böyle şeyleri izmitte doğdum büyüdüm orada da yok ama ege yöresinde çok fazla var CADIARZUCADIARZU
kaynanaya sipariş vereyim ozaman zaten hiç bişey almadı torununa bari iğne oyalı sarı yazma yapsın..
selam kızlar.... bende yeni kızımı gördüm geldim minik kızım büyümş 1585 g. olmuş doktor çok iyi diyince çok mutlu oldum ben kilo almamışım 500 gr. da ben almışım artık bundan sonra daha sık görüşücez dedi doktorum iki hafta sonra yine kontrolüm var. Allah'a şükürler olsun herşey gayet normal dedi.
selam kızlar.... bende yeni kızımı gördüm geldim minik kızım büyümş 1585 g. olmuş doktor çok iyi diyince çok mutlu oldum ben kilo almamışım 500 gr. da ben almışım artık bundan sonra daha sık görüşücez dedi doktorum iki hafta sonra yine kontrolüm var. Allah'a şükürler olsun herşey gayet normal dedi.
;D belki süpriz yapar bizimkiler aldıklarını daha vermedi kendi annemde kayınvalidemde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
maşallah bebeğine...ben nie hala 3 haftada bir gidiyorum yaa...doğurup gidicem dr.un haberi olmıcak..nst yede sokmadı doğumu zaten hiiiçççç konuşmadık ne olcak bilmem...
maşallah bebişine 2 günle bişey olmaz benim ki 2 hafta önde gidiyokaydirigubbakcemile3kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.
çok geçmiş olsun canım yaeşim gitti geldm yine:d
girmediğim zamanlarda iki kez rahatsızlandım bi gün kanamam oldu ve bi gece yattım hastaanede erken doğum falan dediler ama allahtan bi sorun olmadı şimdi iyiyim, ağrılarım oluyodu doktor magnezyumu ikiye çıkardı şimdi düzeldim ben de durumlar böyle yani
saol canım benimgecmis olsun canim bende de ayni sorunlarr Rabbim yardimcimiz olsun ne diyeyim az kaldi diyoruz ama hergun kabuss:sinifsinif:
benimde göğüs altında ve bacak arasında başladı :kedi:benim göğüsler çatladı gitti , göbekte bişey yok bakalım kaşıntı da yok inş çatlamz
maşallah bebişinemerhaba kızlar bende az önce doktordan geldim 1411 gr olmuş benim ufaklık ama yine yüzünü göstermedi eliyle kapattı bu arada çok yakın bir arkadaşımda gittiğim hastaneye geldi doğum için epidural olacak hatta belkide olmuştur ne büyük heyecan suni sancıdan korktuğu için epidurale karar vermişler
yat dinlen canım aman dikkat et bu ara herkesin sıkıntıları başladıherkese merhaba;
Tuba çok geçmiş olsun canım
Dün sabah pembe akıntım ve çok hafif kanamam oldu,hemen hastaneye gittim,NST ye girdim ve açıklık muaynesi yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,Kızım makat posizyondaydı,normal pozisyona dönmüş oda benim rahmimi zorlamış,Ama doktorum her ihtimale karşı,3-4 gün yatacaksın dedi,Yaşadığım korkuyu anlatamam...
İnşallah birşey olmaz...
evet canım, zaten 37 ye kadar dayanamayacağıma eminim, arada çıkmak zorunda kalırsam da iznim yanarmış, riske atmayacağım o yüzden... benim de 30 gün yıllık iznim var onu doğum sonrası alacağım inşallah...
maşallah bebeğine...ben nie hala 3 haftada bir gidiyorum yaa...doğurup gidicem dr.un haberi olmıcak..nst yede sokmadı doğumu zaten hiiiçççç konuşmadık ne olcak bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?