2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarı örtü konusunda bende aynı şeyleri duydum ilk kızımda örttümmm.....faydası oluyormuş.ama karışmasın bu fizyolojik sarılıkta bebek sarılığında geçerli....

yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..[/QUOTE]

ant cım bizde zaten hep yapılırrr..ilk kızımda istememiştim inanmıyordum annem yapmış kızım sararmaya başlayınca korktum araştırdım doğruluk payı varmışş....kullandım hemen..sana kalmış yani çok zor birşey değil kuşumm bizde mutlaka yüz örtüsü yapılır bu sarı örtü ..benim ilk kızımdan varrr...ilk zamanlar gelen giden çok olunca yüz örtüsü kalı duurur bebişler falann.aman bazı insanlara gerekiyor biliyormusunuz..........o yüzden onlarda bahane oluyorr....

yani yaptırmalımıyız...anneme sordum bilmemki hiç duymadım dedi..

valla yöresel farklılık da gösteriyor olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çünkü ben karadenizliyim ve annemlerde bilmiyor böyle şeyleri izmitte doğdum büyüdüm orada da yok ama ege yöresinde çok fazla var CADIARZUCADIARZU[/QUOTE]

bende karadenizliyim ve hiç bilmiyoruz..

selam kızlar.... bende yeni kızımı gördüm geldim minik kızım büyümş 1585 g. olmuş doktor çok iyi diyince çok mutlu oldum ben kilo almamışım 500 gr. da ben almışım artık bundan sonra daha sık görüşücez dedi doktorum iki hafta sonra yine kontrolüm var. Allah'a şükürler olsun herşey gayet normal dedi.

bende karadenizliyim ve hiç bilmiyoruz..[/QUOTE]

aa öylemi nerelisin?

maşallah bebeğine...ben nie hala 3 haftada bir gidiyorum yaa...doğurup gidicem dr.un haberi olmıcak..nst yede sokmadı doğumu zaten hiiiçççç konuşmadık ne olcak bilmem...

selam maşallah kızına
iki gündür aramızdan bir çoğu bebekleriyle buluşmuş oldu :)

kara denizli arkadaşlarımmm yüz örtüsüde yapılmazmıı......
bu arada bende hiç sevmiyorum böyle şeyleri amaa........genelde yapılıyorr....ama kalkıyor yavaş yavaş . mesela doktora gidiyorsun diğer insanlar bebeğe dikkatli bakmasın diye yüz örtüsü kapanarak çıkarılırr..benim sonradan işime gelmişti.zaten çok sakınıyorsun hele o lohusalık döneminde...kimse bakmasın ellemsin itstiyordum ben ama şimdi ana kucklarının tentelerini bir kapadınmı pek gerek kalmıyorr..artık azaldı tabii........aklinialirimsmile

arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize opuyorumnanaktan , birde bazı arkadaşların karnında karıncalaşma olduğunu yazmış bende de oluyordu dr. sordum magnezyum kullanmamı söyledi çok önemli bişey değilmiş.

maşallah bebeğine...ben nie hala 3 haftada bir gidiyorum yaa...doğurup gidicem dr.un haberi olmıcak..nst yede sokmadı doğumu zaten hiiiçççç konuşmadık ne olcak bilmem...

ant cım sen bir daha 38. haftamda gideceğim demiştin dün yanılmıyorsam.bana çok geç gibi geldi arkadaşım 38 de genelde doğuyor bu bebişler.......sen doktorunu bir ara yoksa muayeneye değil direk doğuma gidebilirsinnn........kaydirigubbakcemile3

kızlar benim bebiş 29+4 te 1520 gramdı doktorumuz birede 2 gün önde gidiyor dedi normal dimi?birazcık iri bebek dedi doktor kafamı karıştırdı.
maşallah bebişine 2 günle bişey olmaz benim ki 2 hafta önde gidiyokaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım ya
gecmis olsun canim bende de ayni sorunlarr Rabbim yardimcimiz olsun ne diyeyim az kaldi diyoruz ama hergun kabuss:sinifsinif:
saol canım benim
benim göğüsler çatladı gitti , göbekte bişey yok bakalım kaşıntı da yok inş çatlamz
benimde göğüs altında ve bacak arasında başladı :kedi:
maşallah bebişine
yat dinlen canım aman dikkat et bu ara herkesin sıkıntıları başladı

bencede 32 de çık derim

bebeğini görenlerr maş. diyelim hepsine. hep böyle güzel haberler duyalım inş.

tubatuba hoşgeldin canım geçmiş olsun çok..

selna sana da geçmiş olsun canım o korkuyu yaşatmasın Allah bi daha.

benim doktorum da hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş. sinir oldum belki değiştirirm hastaneyi falan.özel muayene de ciddi paralar dönüyo perşembe gidicem bakalım ne kadar isticek. olmazsa eve yakın bi hastane vardı oraya devam etcem. son ay doktor değiştirmek de istemezdim ama hayırlısı.
evimizde de tadilat var boya badana yaptırdık. bu hafta köklü bi temizlik yapıcazz bebişimize hazırlıyoruz evimizi:)
mobilya siparişimizi de verdik.. geriye paşamızı beklemek kaldı:)

ant sen kontrolünü beklemeden dr. ara neden nts çektirmediğini sor maşallah sen bizden önde gidiyordun ben artık her gittiğimde nts ye giricem sen ara sor canım uyandır doktorunu aklinialirimsmile

maşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…