bebeğini görenlerr maş. diyelim hepsine. hep böyle güzel haberler duyalım inş.
tubatuba hoşgeldin canım geçmiş olsun çok..
selna sana da geçmiş olsun canım o korkuyu yaşatmasın Allah bi daha.
benim doktorum da hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş. sinir oldum belki değiştirirm hastaneyi falan.özel muayene de ciddi paralar dönüyo perşembe gidicem bakalım ne kadar isticek. olmazsa eve yakın bi hastane vardı oraya devam etcem. son ay doktor değiştirmek de istemezdim ama hayırlısı.
evimizde de tadilat var boya badana yaptırdık. bu hafta köklü bi temizlik yapıcazz bebişimize hazırlıyoruz evimizi:)
mobilya siparişimizi de verdik.. geriye paşamızı beklemek kaldı:)
hayırlı olsun canımm..sağlıkla gelsin paşanız.........
ant cım sen bir daha 38. haftamda gideceğim demiştin dün yanılmıyorsam.bana çok geç gibi geldi arkadaşım 38 de genelde doğuyor bu bebişler.......sen doktorunu bir ara yoksa muayeneye değil direk doğuma gidebilirsinnn........kaydirigubbakcemile3
ant sen kontrolünü beklemeden dr. ara neden nts çektirmediğini sor maşallah sen bizden önde gidiyordun ben artık her gittiğimde nts ye giricem sen ara sor canım uyandır doktorunu aklinialirimsmile
ya farkında değil aklı başka yerdeydi desem çalışıyomusun dedi hayır dedim ona göre rapor vericektimde falan dedi...hatta doğumu biz 40 hafta sayıyoruz ve son 8 haftan demişti..ama nasıl bi yol izlicek bilmiyorum..
ya farkında değil aklı başka yerdeydi desem çalışıyomusun dedi hayır dedim ona göre rapor vericektimde falan dedi...hatta doğumu biz 40 hafta sayıyoruz ve son 8 haftan demişti..ama nasıl bi yol izlicek bilmiyorum..
boşver hayatım kafaya takma benim doktorda seninki gibi biraz gamsız :))
bebeğini görenlerr maş. diyelim hepsine. hep böyle güzel haberler duyalım inş.
tubatuba hoşgeldin canım geçmiş olsun çok..
selna sana da geçmiş olsun canım o korkuyu yaşatmasın Allah bi daha.
benim doktorum da hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş. sinir oldum belki değiştirirm hastaneyi falan.özel muayene de ciddi paralar dönüyo perşembe gidicem bakalım ne kadar isticek. olmazsa eve yakın bi hastane vardı oraya devam etcem. son ay doktor değiştirmek de istemezdim ama hayırlısı.
evimizde de tadilat var boya badana yaptırdık. bu hafta köklü bi temizlik yapıcazz bebişimize hazırlıyoruz evimizi:)
mobilya siparişimizi de verdik.. geriye paşamızı beklemek kaldı:)
kontrole gidiyoruz die direk doğuma almasınlarda bu gamsızlık yüzünden...25 marttaki kontrolde mutlaka bi bilgi isticem..
kontrole gidiyoruz die direk doğuma almasınlarda bu gamsızlık yüzünden...25 marttaki kontrolde mutlaka bi bilgi isticem..
isimler niye yok alttaa ya da ben göremiyorum
hayırlısı olsun inşallah, ne güzel siz işleri hafiflemişsiniz, bizde de boya badana ve bahar temizliği olcak gözümde büyüyor.
mobilyalarınız da hayırlı olsun, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah...
çok sağol tatlım. boya badanayı geciktirmeyin sizde izne ayrılmıyomusun artık yavaş yavaş başlayın canım fazla ağırlaşmadan işleri bitirsek iyi olacak. temizliğe bi kadın tutcaz başında da annem olcak ben de öle gözlemci olaraktan artık beklicem:) artık fazla iş de yapamıyoruz malum.. Allah hepimize kolaylık versin inş..
off yaa benim kalp çarpıntım hala devam ediyo..kanım biraz düşük çıkmıştı ilacım değişti ama ilaca başlıyalı 1 hafta oluyo hala düzelme yok..dr. geçmezse tekrar konuşuruz demişti...deliricem yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?