2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canımm..sağlıkla gelsin paşanız.........

önce 35+3 te gidicem sonrakide 38+3 denk gelir sanırım...bazen kafama takılıyo yaa..,nsan en azından hazırlık gel çatı muaynesi yapcam yada doğumu kararlaştırcaz falan der ama demedi de napıcamı bilmiyorum..

ant sen kontrolünü beklemeden dr. ara neden nts çektirmediğini sor maşallah sen bizden önde gidiyordun ben artık her gittiğimde nts ye giricem sen ara sor canım uyandır doktorunu aklinialirimsmile

ya farkında değil aklı başka yerdeydi desem çalışıyomusun dedi hayır dedim ona göre rapor vericektimde falan dedi...hatta doğumu biz 40 hafta sayıyoruz ve son 8 haftan demişti..ama nasıl bi yol izlicek bilmiyorum..

ant bir sorun yok tur canım 35 iyi bgibi geldi ama...belki sonrasında sıklaştırır.......

boşver hayatım kafaya takma benim doktorda seninki gibi biraz gamsız :))

kafaya takılıcak bişey değil , sıkıntı olmadığı için gerek görmemiştir. belki bu gitmenden sonra daha yakın bir tarih vericektir. boshayallersmile

hayırlısı olsun inşallah, ne güzel siz işleri hafiflemişsiniz, bizde de boya badana ve bahar temizliği olcak gözümde büyüyor.
mobilyalarınız da hayırlı olsun, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah...

isimler niye yok alttaa ya da ben göremiyorum

kontrole gidiyoruz die direk doğuma almasınlarda bu gamsızlık yüzünden...25 marttaki kontrolde mutlaka bi bilgi isticem..

evet bencede sen zor canım kafama çok takılıyor falan dee...benimkinede ben soruyorum hep belki benim heyecanımdan onu bilmiyorumda..........

çok sağol tatlım. boya badanayı geciktirmeyin sizde izne ayrılmıyomusun artık yavaş yavaş başlayın canım fazla ağırlaşmadan işleri bitirsek iyi olacak. temizliğe bi kadın tutcaz başında da annem olcak ben de öle gözlemci olaraktan artık beklicem:) artık fazla iş de yapamıyoruz malum.. Allah hepimize kolaylık versin inş..

nidahcım mobilyaları bebişi güle güle kullansın benimkini kayınvalidemler alıcak ama ne zaman allah bilir :)))))

off yaa benim kalp çarpıntım hala devam ediyo..kanım biraz düşük çıkmıştı ilacım değişti ama ilaca başlıyalı 1 hafta oluyo hala düzelme yok..dr. geçmezse tekrar konuşuruz demişti...deliricem yaa...

amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
22 martta ayrılacağım izne, bu ay bitmeden biz de hallederiz inşallah badana ve temizlik işini, benim ev küçük annem ben temizlerim dedi sağolsun...

benmde geceleri yatınca oluyo biraz ama pek önemsemedim doktora söylemedim kan ilacı da kullanıyom önemlimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…