benmde geceleri yatınca oluyo biraz ama pek önemsemedim doktora söylemedim kan ilacı da kullanıyom önemlimi acaba
nidahcım mobilyaları bebişi güle güle kullansın benimkini kayınvalidemler alıcak ama ne zaman allah bilir :)))))
bende ilk evde oturuken oldu sonra dışarda falandaolunca dr.uma sordum 3 gündür falan çarpıntım var dedim.oda hemen kardiyolojiye git önemli olabilir dedi..gittim kalpta bi sorun çıkmadı guatırdada bişey yok enson tansiyonum biraz düşükmüşondan alabilir dediler kendi dr.umda kan sayımı yaptırdı ilk başta 14 ken 10 a düşmüş ama bukadar çarpıntı yapmaz geçmezse tekar konuşuruz dedi...bende düşük tansiyondan olurmu ddedim olur ama düşük tansiyon beni korkutmaz yüksek tansiyon korkutur dedi...eğer seninde devamlı oluyosa bi danış dr.una bence...
oo maş. canım bizim kaynanagillerden ses yok. ama hafta sonu babam sağolsun biz alcaz dedi ben de beklemiyodum böle bi jestkaydirigubbakcemile3 yırttık oda masrafındansempatiksalakcinni anneme göre adetmiş kızın ilk çocuğunun eşyasını kız tarafı alırmış. erkek tarafı da izlicek heralde sadecealsanaalsanasmile
oo maş. canım bizim kaynanagillerden ses yok. ama hafta sonu babam sağolsun biz alcaz dedi ben de beklemiyodum böle bi jestkaydirigubbakcemile3 yırttık oda masrafındansempatiksalakcinni anneme göre adetmiş kızın ilk çocuğunun eşyasını kız tarafı alırmış. erkek tarafı da izlicek heralde sadecealsanaalsanasmile
biz hiç bişeyi adetine uygun yapmadık zaten :))) öyle alışkanlıklarımız yok, kayınvalidemlerim 4. torunu ama öncekilere aldıkları için benimkinede alıcaklar adalet duygusu yani :)) annemde saolsun pijamama kadar almış yollamış ben bebeğe hiç bişey almadım desem yeridir bi takım almıştım sadece
biz öyle masraflı bişiy aldırmıycaz ya bi şifonyer bi karyola yeter şimdilk , kendimde bi sepet alcam yatak odama koymaya ,yapcağımız masraf perde halı olur herhalde ama işte ne zaman alcaklar önemli olan o , offffffffffff çok iş var ya temizlikçi tutulcak falan herşey zamanında olur bi aksilik olmaz inş
al benden de o kadar :) benim de herşeyimi annem düşünüyor, odasını da ablam aldı, bir şey yapmalarına gerek kalmadı zaten...
aynen canım ben de oda takımından dolabı çıkardım oda çok büyükdeğil sadece karyola ve şifonyer olcak nasipse inş. hatta resim bulursam koyayım.
odamıza da sepet aldık. onu da almadık ablamın oğlundan yadigar:)
işlere gelince benim de gözümde büyüyo yaaaaa
bebişlerimiz sağ salim doğsunda başka bişeyin önemi yok eksik bitmez zaten hayatım , ben şimdi kafayı doğuma takmış durumdayım sancılardan korkmuyorum ama orası kesilcek falan onlar kafamı kurcalıyo çok dikiş mikiş napcaz ya
kızlar birazdan mobilyalarm geliyo,offf çok sıkıntılı bir geceydi,doğurcam sandım rüyamıydı gerçrkmiydi anlamadım,burnum kanıyo hafif hafif ve miğdemi aldırmak istiyorum
bu arada bebekler görülmüş,gözleriniz aydın iyimiş sağlıkları
ipek sende 32de çıkmaya karar vermişsin çok mantıklı bir karar olmuş
bence de, inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelsinler başka bir şey istemiyorum...
bugün benim doktorum sezeryan konusunda ışık yaktı gibi bana, içim biraz rahat etti çünkü ben de öyle istiyorum, hoş ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama neyse :))
kızlar birazdan mobilyalarm geliyo,offf çok sıkıntılı bir geceydi,doğurcam sandım rüyamıydı gerçrkmiydi anlamadım,burnum kanıyo hafif hafif ve miğdemi aldırmak istiyorum
bu arada bebekler görülmüş,gözleriniz aydın iyimiş sağlıkları
ipek sende 32de çıkmaya karar vermişsin çok mantıklı bir karar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?