2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde geceleri yatınca oluyo biraz ama pek önemsemedim doktora söylemedim kan ilacı da kullanıyom önemlimi acaba

bende ilk evde oturuken oldu sonra dışarda falandaolunca dr.uma sordum 3 gündür falan çarpıntım var dedim.oda hemen kardiyolojiye git önemli olabilir dedi..gittim kalpta bi sorun çıkmadı guatırdada bişey yok enson tansiyonum biraz düşükmüşondan alabilir dediler kendi dr.umda kan sayımı yaptırdı ilk başta 14 ken 10 a düşmüş ama bukadar çarpıntı yapmaz geçmezse tekar konuşuruz dedi...bende düşük tansiyondan olurmu ddedim olur ama düşük tansiyon beni korkutmaz yüksek tansiyon korkutur dedi...eğer seninde devamlı oluyosa bi danış dr.una bence...

nidahcım mobilyaları bebişi güle güle kullansın benimkini kayınvalidemler alıcak ama ne zaman allah bilir :)))))

oo maş. canım bizim kaynanagillerden ses yok. ama hafta sonu babam sağolsun biz alcaz dedi ben de beklemiyodum böle bi jestkaydirigubbakcemile3 yırttık oda masrafındansempatiksalakcinni anneme göre adetmiş kızın ilk çocuğunun eşyasını kız tarafı alırmış. erkek tarafı da izlicek heralde sadecealsanaalsanasmile

gün içinde olmuyo gece yatağa yatınca sanki içimde bi kuş var gibi bi his oluyo ama uzun sürmüyo geçiyo, neyse bi dahaki randevuya doktora söyliyim unutmazsam

ohaoldumsmileohaoldumsmile

bizde de ilkini kız tarafıo yapar..ama erkek tarafıda boş durmaz..fakat benimkiler baya bi rahat eksiklerinden bahsettiğim halde ilk torunları için kıllarını kıpırdatmıyolar..sinir bozucu bi durum...doğmadan önce hiç bişeye ellerini sğrmezler doğuncada sık sık yanlarına beklerler...

biz öyle masraflı bişiy aldırmıycaz ya bi şifonyer bi karyola yeter şimdilk , kendimde bi sepet alcam yatak odama koymaya ,yapcağımız masraf perde halı olur herhalde ama işte ne zaman alcaklar önemli olan o , offffffffffff çok iş var ya temizlikçi tutulcak falan herşey zamanında olur bi aksilik olmaz inş

biz hiç bişeyi adetine uygun yapmadık zaten :))) öyle alışkanlıklarımız yok, kayınvalidemlerim 4. torunu ama öncekilere aldıkları için benimkinede alıcaklar adalet duygusu yani :)) annemde saolsun pijamama kadar almış yollamış ben bebeğe hiç bişey almadım desem yeridir bi takım almıştım sadece

al benden de o kadar :) benim de herşeyimi annem düşünüyor, odasını da ablam aldı, bir şey yapmalarına gerek kalmadı zaten...

aynen canım ben de oda takımından dolabı çıkardım oda çok büyükdeğil sadece karyola ve şifonyer olcak nasipse inş. hatta resim bulursam koyayım.
odamıza da sepet aldık. onu da almadık ablamın oğlundan yadigar:)
işlere gelince benim de gözümde büyüyo yaaaaa

al benden de o kadar :) benim de herşeyimi annem düşünüyor, odasını da ablam aldı, bir şey yapmalarına gerek kalmadı zaten...

bebişlerimiz sağ salim doğsunda başka bişeyin önemi yok eksik bitmez zaten hayatım , ben şimdi kafayı doğuma takmış durumdayım sancılardan korkmuyorum ama orası kesilcek falan onlar kafamı kurcalıyo çok dikiş mikiş napcaz ya

odaları hazırlasakta koysak resimleri ama daha çok iş var valla

kızlar birazdan mobilyalarm geliyo,offf çok sıkıntılı bir geceydi,doğurcam sandım rüyamıydı gerçrkmiydi anlamadım,burnum kanıyo hafif hafif ve miğdemi aldırmak istiyorum
bu arada bebekler görülmüş,gözleriniz aydın iyimiş sağlıkları
ipek sende 32de çıkmaya karar vermişsin çok mantıklı bir karar olmuş

bence de, inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelsinler başka bir şey istemiyorum...
bugün benim doktorum sezeryan konusunda ışık yaktı gibi bana, içim biraz rahat etti çünkü ben de öyle istiyorum, hoş ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama neyse :))

çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine bu taşınma telaşında yorma sakın kendini. evet canım doktor 32 de ayrıl dedi zaten 37 bence de geç olacaktı...

kızla bizim odamız böyle olcak inş ama o gardrobu yaptırmaktan vazgeçtik. sadeceşifonyer ve karyola.

bana sezeryan daha sıcak geliyo ama keyfi olarak yaptırmak ters geliyo bakalım hayırlısaı, bu arada belim ağrıdı azcık uzanııcam grşrz

sıkma kendini tatlım yaa az kaldı arada bana da geliolar ama sabır diyorumm..olumunekankayizsmile

kızlar bende geldim sohbet koyulaşmış epey

ben daha oğluma hiç bişey almadım kısmetse 1-2 hafta sonra başlıyacağız sizler epey almışsını hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…