2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana sezeryan daha sıcak geliyo ama keyfi olarak yaptırmak ters geliyo bakalım hayırlısaı, bu arada belim ağrıdı azcık uzanııcam grşrz

geçmiş olsun, iyi dinlenmeler...
benim sezeryan doktor kararıyla olacak sanırım, ben talep etmedim, o yaşımdan dolayı daha uygun olduğunu söyledi. benim de işime geldi valla :))

evin boyası tuttu galba ya başım ağrımaya başladı kızlar ben de dinleneyim biraz hadi görüşürüz..

geçmiş olsun, iyi dinlenmeler...
benim sezeryan doktor kararıyla olacak sanırım, ben talep etmedim, o yaşımdan dolayı daha uygun olduğunu söyledi. benim de işime geldi valla :))

ipekcim sen yaşını neden bu kadar takmış durumdasın ben 35 yaşındayım eğer ilk çocuğum normal olsa bu da olurdu doğumun yaşla alakası yok hayatım

ipekcim sen yaşını neden bu kadar takmış durumdasın ben 35 yaşındayım eğer ilk çocuğum normal olsa bu da olurdu doğumun yaşla alakası yok hayatım

bu dr.ların yaş muhabbetini anlayamıyorum valla bi tanıdığımda ilk bebeğini 37 yaşında doğurdu..dr.yaşın gereği riske atmayalım sezeryan olsun demiş ki olede oldu...ne gibi bi risk varki normal doğumla ilgili..annem beni 40 yaşında normal doğurmuş valla...

yok canım ben takmadım, hatta kendimi çok genç buluyorum ama doktorlar gebelikte sürekli bi şeyden bahsederken 30 yaş üstü gebelik, yok 35 yaş üstü falan diyorlar ya ondan, testlerde falan hep öyle bahsediyordu eski doktorumda...

aynen canım öyle doktorlarda işin kolayına kaçıyor uğraşmak istemiyorlar

bana da aynen öyle dedi doktorum, gerçi kesin değil diye de ekledi :))

riskli gebelikler sürekli kalıtsal rahatsızlıklar da ve tansiyon rahatsızlığı olan hastalarda oluyor. benim teyzem 44 yaşında doğum yaptı kaydirigubbakcemile3

riskli gebelikler sürekli kalıtsal rahatsızlıklar da ve tansiyon rahatsızlığı olan hastalarda oluyor. benim teyzem 44 yaşında doğum yaptı kaydirigubbakcemile3

Allaha şükür şimdilik bahsettiğin gibi bir problemim yok , daha önce de bahsettiğim gibi ben baya ufak tefek bir tipim belki yaş ve yapım birleşince doktor öyle demiştir, ama yine de çatı muayenesi yapacakmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…