iyide niye kimsecikler yok beimde bugün çenem düştü sohbet etmek istiyorum kaydirigubbakcemile3
sen anlat ben dinlerim, şimdilik buradayım :)
kızlar canım ailemi izliyormusunuz ? dizide bazen zeki müren şarkıları çıkıyor bayılıyorum dizi sayesinde zeki müreni sever oldum buyrunnnnnnnnn
kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar dilerim...opuyorumnanaktan
selam güzel hatunlar opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir en son bıraktıgım gibi
gecen gun yeni evlenen arkadasımın evine akşam oturmasına gittim.arkadasım kız kıza oturup laflayalım diye eşini de maça yolladı.
ben de kanepeye uzandım rahat ederim diye.hooop oturmamla çökmem bir oldu.hiç ergonomik olmayan koltuk takımı almıs arkadasım saolsun.
hani bazı koltuklar oturunca içine alır ya insanı.yardımsız kalkamazsın bile aynen öyle.neyse uzanınca once bişi anlamadım.sonra esi erken geldi.mecburen oturmak zorunda kaldım.o anda da bişi anlamadım yalnız gece yataga uzandıgım anda olan oldu.tüm yük sırta binmiş olmalı ki bel agrısından gece uyuyamadıgım gibi 2 gundur agrı cekiyordum.bugun hafifledi Allahtan! bu gidişle dogurana kadar evden dısarı cıkmıycam vallalmaz:
bir de dün tetanoz aşımın 2.ci dozunu oldum. sağ koluma yaptırdım, üstüne yatmadıgım için bu sefer daha az agrıdı sanki
kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar dilerim...opuyorumnanaktan
selam güzel hatunlar opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir en son bıraktıgım gibi
gecen gun yeni evlenen arkadasımın evine akşam oturmasına gittim.arkadasım kız kıza oturup laflayalım diye eşini de maça yolladı.
ben de kanepeye uzandım rahat ederim diye.hooop oturmamla çökmem bir oldu.hiç ergonomik olmayan koltuk takımı almıs arkadasım saolsun.
hani bazı koltuklar oturunca içine alır ya insanı.yardımsız kalkamazsın bile aynen öyle.neyse uzanınca once bişi anlamadım.sonra esi erken geldi.mecburen oturmak zorunda kaldım.o anda da bişi anlamadım yalnız gece yataga uzandıgım anda olan oldu.tüm yük sırta binmiş olmalı ki bel agrısından gece uyuyamadıgım gibi 2 gundur agrı cekiyordum.bugun hafifledi Allahtan! bu gidişle dogurana kadar evden dısarı cıkmıycam vallalmaz:
bir de dün tetanoz aşımın 2.ci dozunu oldum. sağ koluma yaptırdım, üstüne yatmadıgım için bu sefer daha az agrıdı sanki
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?insaAllah sagliklar keyifler iyidir...kabuslariniz basladimi sizindekotu ruyalar goruyorum,ozellikle dogumumla ilgili...Allah hepimize kolay,sorunsuz dogum ve hayirli saglikli bebisler nasipeylesin..insaAllah......buarada siz hastane cantalarinizi hazirladinizmi?epeydir giremiyorum gecmiside okuyamadim,varmi listeler yaptinizmi?
tam bir aile dizisi benim çok hoşuma gidiyor özellikle meliha'nın tiplemeleri çok süper
geçmiş olsun respi, beni aşı yaptırmadım dr. da gerek görmedi.
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?insaAllah sagliklar keyifler iyidir...kabuslariniz basladimi sizindekotu ruyalar goruyorum,ozellikle dogumumla ilgili...Allah hepimize kolay,sorunsuz dogum ve hayirli saglikli bebisler nasipeylesin..insaAllah......buarada siz hastane cantalarinizi hazirladinizmi?epeydir giremiyorum gecmiside okuyamadim,varmi listeler yaptinizmi?
ikinci dozlarda genelde az acı oluyo sanırım..benimde ikincisi ilki kadar ağrı yapmamıştı geçmiş olsun...
ben de en çok ferideye bayılıyorum.keşke öyle bir kzı kardesım olsaydı. bıcırık deli dolu kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?