2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar canım ailemi izliyormusunuz ? dizide bazen zeki müren şarkıları çıkıyor bayılıyorum dizi sayesinde zeki müreni sever oldum buyrunnnnnnnnn

ben zaten severim zeki müren şarkılarını, daha doğrusu sanat müziğini, dizide de güzel şarkılar seçiyorlar gerçekten...

selam güzel hatunlar opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir en son bıraktıgım gibi

gecen gun yeni evlenen arkadasımın evine akşam oturmasına gittim.arkadasım kız kıza oturup laflayalım diye eşini de maça yolladı.
ben de kanepeye uzandım rahat ederim diye.hooop oturmamla çökmem bir oldu.hiç ergonomik olmayan koltuk takımı almıs arkadasım saolsun.
hani bazı koltuklar oturunca içine alır ya insanı.yardımsız kalkamazsın bile aynen öyle.neyse uzanınca once bişi anlamadım.sonra esi erken geldi.mecburen oturmak zorunda kaldım.o anda da bişi anlamadım yalnız gece yataga uzandıgım anda olan oldu.tüm yük sırta binmiş olmalı ki bel agrısından gece uyuyamadıgım gibi 2 gundur agrı cekiyordum.bugun hafifledi Allahtan! bu gidişle dogurana kadar evden dısarı cıkmıycam valla lmaz:

bir de dün tetanoz aşımın 2.ci dozunu oldum. sağ koluma yaptırdım, üstüne yatmadıgım için bu sefer daha az agrıdı sanki

geçmiş olsun respi, beni aşı yaptırmadım dr. da gerek görmedi.

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?insaAllah sagliklar keyifler iyidir...kabuslariniz basladimi sizinde kotu ruyalar goruyorum,ozellikle dogumumla ilgili...Allah hepimize kolay,sorunsuz dogum ve hayirli saglikli bebisler nasipeylesin..insaAllah......buarada siz hastane cantalarinizi hazirladinizmi?epeydir giremiyorum gecmiside okuyamadim,varmi listeler yaptinizmi?

ikinci dozlarda genelde az acı oluyo sanırım..benimde ikincisi ilki kadar ağrı yapmamıştı geçmiş olsun...

ben oğlumun giyeceklerini ayırdım..kendiminkiler yıkanıcak daha...yarında onu yaparım sanırım..

geçmiş olsun respi, beni aşı yaptırmadım dr. da gerek görmedi.

tesekkur ederim canım.ben de bu konuda cahildim kızlardan duydum da doktora sordum.yoksa onun da söyleyecegı yoktu.olursan iyi olur diyince gittim ben de

selam canım.ben baya bi gec basladım ama listemi hazırlamıstım,almaya baslayınca tıkır tıkır devamı geldi.hazır sayılırım büyük parcalardan bi bebek arabası kaldı
ikinci dozlarda genelde az acı oluyo sanırım..benimde ikincisi ilki kadar ağrı yapmamıştı geçmiş olsun...

tesekkurler canım.evet belki de o yuzdendir.aman neyse bunu da atlattık.artık bekleme moduna gecicez hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…