2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu dönemde genital tüberkül ("tepe") adı verilen yapının ultrasonografideki duruşuna göre (erkek bebeklerde yukarı doğru, kız bebeklerde vücuda paralel) cinsiyet konusunda bir fikir edinilmesi mümkün olsa da çoğu doktor cinsiyeti net olarak görene kadar bilgi verme konusunda isteksizdir. Halk arasında "doktorların bebeğin kemik yapısına bakarak cinsiyeti görebildikleri" konusunda yanlış bir inanç mevcuttur. Kemik yapısı ile cinsiyet arasında bir bağlantı yoktur.

yok canım benim 1 hafta sonra yani haftaya cumartesi,,,umarım güzel haberlerle gelirsin canım ben de biran önce bebeğimi görmek isterdim çok özledim onu :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

dımples ikili taraman yapıldı heralde geçmişi ouyamadan yazdım
umarım herşey yolunda çıkar

yada yanlış sordum sabah bulantısı değilde gece bulantı yaşayan varmı.benim öyle oluyorda akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum.

yada yanlış sordum sabah bulantısı değilde gece bulantı yaşayan varmı.benim öyle oluyorda akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum.

canım,,benim bulantılarım da akşam yemeğinden sonra oluyor ama düne kadar çok azalmıştı bugün stresten olsa gerek arttı hem sabah bulantım hiç olmazdı bugün o da var canım

merhaba kızlar naılsınız bakim

bende bu aralaracayip miğde yanmaları yaşıyom yaa((((

çok kötü sanki ağzımdan ateş topu çıkıyo ((

Kızlar yaa seviniyodum ne güzel midem bulanmıyo diye. Ama yine başladı ya Napıcam ben böyle((

kızlar aranızda bulantısı çok az olan varmı?

valla benim hiç yok diyebilirim çok yiyince karnım şişiyo çıkarıyorum rahatlıyorum iğrenç bişey o yüzden azar azar sık yemek lazım ben 1 2 kere abarttım artık başıma gelcekleri biliyorum o yüzden çok yemememye çalışıyorum hareketlerde sınırlı zaten eritemiyorum

merhaba kızlar naılsınız bakim

bende bu aralaracayip miğde yanmaları yaşıyom yaa((((

çok kötü sanki ağzımdan ateş topu çıkıyo ((

iyice çiğneyerek yemeye çalış (ben yapamıyorum ama),baharatlı yağlı şeyler yememeye çalış bide yastığın yükselt bu günlerde mide asidin yukarı çıkmasın yanacağı varsa yanıyo yine de belki böyle azalır ,bide ballı süt falan iç soğuk olunca daha iyi geliyodu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…