nerdesiniz kızlar sus geldi yine
cnmm valla öylee kaydirigubbakcemile2 yok bee inanmıyorum ben bunlara. eğlence amaçlı hepsi. :hulya:
afiyet olsun canımkızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüzzz
kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüzzz
ayy evettt sende yarın dimi bide umutluyuz da yarın galiba. umarım hepmizin sonuçları çok güzel çıkar:Saruboceq:. suleee bide ben ultrason kağıdında bişe farkettim benimki yan yatıyordu geçen gittiğmizde hani sen sormuştun ya sırtüstü yatıyor demiştim. cık değil. yan yatıyor. bir kolunun üstüne yatmış elini yanağına koymuş öbür elinide öbür yanağına koymuş poz veriyor yaaaa. inanılmaz bişey. bakalım bugün ne durumda hala yan mı yatıyor. biraz çikolata yiyeceğim hareketlensinopuyorumnanaktan
nerdesiniz kızlar sus geldi yine
kızlar aranızda bulantısı çok az olan varmı?
yada yanlış sordum sabah bulantısı değilde gece bulantı yaşayan varmı.benim öyle oluyorda akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum.
yada yanlış sordum sabah bulantısı değilde gece bulantı yaşayan varmı.benim öyle oluyorda akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum.
bnim kokuya gelemiyorum bir de çok yiyince çok bulanıyo zaten doktorlar azar azar çok öğün yemeyi öneriyolarmışkızlar aranızda bulantısı çok az olan varmı?
yediklerine dikkat et canımmerhaba kızlar naılsınız bakim
bende bu aralaracayip miğde yanmaları yaşıyom yaa((((
çok kötü sanki ağzımdan ateş topu çıkıyo((
kızlar aranızda bulantısı çok az olan varmı?
merhaba kızlar naılsınız bakim
bende bu aralaracayip miğde yanmaları yaşıyom yaa((((
çok kötü sanki ağzımdan ateş topu çıkıyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?