2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birşeyler almak için daha erken değilmi sizce ben 6-7 aylık olduktan sonra almaya başlarım herhalde dayanabilirsem tabee
yok canım ben 6 aylığı bekleyemem heralde cinsiyeti öğreneyim durduramam ki kendimiama canım birde şu var son aylar zor olur diye düşünüyorum 5 aylıkken rahat rahat gezer alırız son aylarda yıkar ütüler bebişleri bekleriz

ayy bende hevesleniyorum ama sonrada korkuyorum hep böyle çok hazırlık yapınca allah korusun kö tü bişey çıkar die düşünüyorum o yüzden tutayım kendimi diyorum bende ne biliiimmm

Kızlar bende chicco'nun kataloğu var. Şimdi ona bakıyorum... Ay bebekleri görmelisiniz, bu kadar mı tatlı olunur, eriyorum bakarken yaa:))

bende çok fazla alışveriş yapamk istiyorum ama en azından cinsiyetini öğrenene kadar beklerim gibi geliyor.

maşallah
Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor
acaba hepsi mayıs annesimi ??

benimkisi 27 şubatta olacak inşallah

günaydın canım hoşgeldin ben 9 eylülde öğrendim hamiş olduğumu

hayırlı olsun tuğba

saol canım benim son sat 4 ağs. tu ben 4 eylülde test yaptım pozitif çıktıı sositososito

7 ağustos son satım 5 eylülde öğrendim
buarada cinsiyeti ney kız mı erkek mi:asigim::asigim:

hayırlı olsun tuğba, colerko, mutlu 1111 adaşım kaydirigubbakcemile3

ben 17 haftamda öğrendim oğlumun olacağını sizlerde acele etmeyin 4 ay bitsin sonra kafanız karışır garanti olsun tabi doktorum bazıları doğumda bile öğrenebiliyor demişti 20dk uğraş sonucu uyandırdı 3 kontrolümde ilk ikisinde uyanıktı tam cinsiyetini öğreneceğiz mış mışta beyfendi gamyoncuiremsu sonra dedi erkek ben gördüm eşim çok sevindi bu olaya stajyer öğrencileri zenci arnavut ve türk de şahit oldu aten o yüzden 20dk sürdü muaene onlarda görsün diye işte böyle

mutlu03cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin

17+3 günlükken öğrendim canım

kaç kişiyiz kimse konuşmuyor
Cansu0606, cdmtlv, colerko+, eceyas, kelebek01, mehlikaMERYEM, mutlu03, mutluyum1111+, NSA, Nurem+, SeSi, suleYukselNizam+, tugba
kızlar uyanınnnn

çooook yoğunum keşke uyusam ama işten bakamıyorum anca geçmişi okuyorum yetişemiyorum hızınıza

ayy bende hevesleniyorum ama sonrada korkuyorum hep böyle çok hazırlık yapınca allah korusun kö tü bişey çıkar die düşünüyorum o yüzden tutayım kendimi diyorum bende ne biliiimmm

bende ondan korkuyorum benim ilk bebişim 6 haftalık düşmüştü ona çok heves edip bişiler almıştım şimdi pişmanım.ondan bunda en azında cinsiyete kadar beklicem.inşallah sağlıklı olur ve sonunu görürüm. eşyalar kolay.

doğumevi var oda bir dolmuşla doktorumdan memnunum yakınlarda özel vardmış ama araştırdım doktor erkek ne bilim bayan doktor istedim orayı seçtim hayırlısı bakalım

doktorunu seviyorsan yapacak birşey yok evet
biraz sıkıntı çekeceksin ama olsun

kızlar selamlar bende burdayım 10 haftalık hamileyim.ben genelde yatıyorum sizler iyisiniz masallah.bende halsizlik var cok.birde kızım var 4 yasında tabi yatırmıyor ama neyse saglık olsun.gececek inşallahh

selam kızlar geçmişi okuyodum
sohbet koyu ve güzel maşaallah
bu arada yeni gelenler olmuş aramıza
hoşgeldiniz hayırlı olsun a.s.
ben bugun biraz duygusalım kötü başladım güne biri bi laf etsede ağlasam diye bekliyorum:çok üzgünüm:

ben de çok bişey almak istemiyorum çünkü çabuk büyüyolarmış doğumdan sonra da alırız hem daha iyiolur bence ama yinede bebişime dair bişeyler olsun istiyorum rabbim o günleri gössterir inşallah

a.s bende aynı fıkırdeyım ama aılem sureklı alıolar bısıler :ecrin_bebek:

canım hoşgeldin merak ettim ama iisin maşallahh. hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum senin ikili sonuçlarınııı ayy allahım inş. hayırlısıyla ii haberlerle gelirsinn

ne oldu canım

inşallah iyi haberler getirirsin canım büyümüşte ikili teste de girermiş yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…