yok canım ben 6 aylığı bekleyemem heralde cinsiyeti öğreneyim durduramam ki kendimiama canım birde şu var son aylar zor olur diye düşünüyorum 5 aylıkken rahat rahat gezer alırız son aylarda yıkar ütüler bebişleri beklerizkızlar birşeyler almak için daha erken değilmi sizce ben 6-7 aylık olduktan sonra almaya başlarım herhalde dayanabilirsem tabee
ayy bende hevesleniyorum ama sonrada korkuyorum hep böyle çok hazırlık yapınca allah korusun kö tü bişey çıkar die düşünüyorum o yüzden tutayım kendimi diyorum bende ne biliiimmmyok canım ben 6 aylığı bekleyemem heralde cinsiyeti öğreneyim durduramam ki kendimiama canım birde şu var son aylar zor olur diye düşünüyorum 5 aylıkken rahat rahat gezer alırız son aylarda yıkar ütüler bebişleri bekleriz
maşallah
Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor
acaba hepsi mayıs annesimi ??
günaydın canım hoşgeldin ben 9 eylülde öğrendim hamiş olduğumu
saol canım benim son sat 4 ağs. tu ben 4 eylülde test yaptım pozitif çıktıı sositososito
7 ağustos son satım 5 eylülde öğrendim
buarada cinsiyeti ney kız mı erkek mi:asigim::asigim:
mutlu03cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin
kaç kişiyiz kimse konuşmuyor
Cansu0606, cdmtlv, colerko+, eceyas, kelebek01, mehlikaMERYEM, mutlu03, mutluyum1111+, NSA, Nurem+, SeSi, suleYukselNizam+, tugba
kızlar uyanınnnn
ayy bende hevesleniyorum ama sonrada korkuyorum hep böyle çok hazırlık yapınca allah korusun kö tü bişey çıkar die düşünüyorum o yüzden tutayım kendimi diyorum bende ne biliiimmm
doğumevi var oda bir dolmuşla doktorumdan memnunum yakınlarda özel vardmış ama araştırdım doktor erkek ne bilim bayan doktor istedim orayı seçtim hayırlısı bakalım
bende ondan korkuyorum benim ilk bebişim 6 haftalık düşmüştü ona çok heves edip bişiler almıştım şimdi pişmanım.ondan bunda en azında cinsiyete kadar beklicem.inşallah sağlıklı olur ve sonunu görürüm. eşyalar kolay.
canım hoşgeldin merak ettim ama iisin maşallahh. hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum senin ikili sonuçlarınııı ayy allahım inş. hayırlısıyla ii haberlerle gelirsinnselam kızlarrrrrrrrrrr. ayy çok heyecanlıyım öğleden sonra gidicem 2li için. colerko cnm beni merak etmişsin muck muck.
eceyazcnm son sat yaş kilo ve kese yada kalp atışlarını gördüysen bana yazarmısın listeye ekleyeyim
ne oldu canımselam kızlar geçmişi okuyodum
sohbet koyu ve güzel maşaallah
bu arada yeni gelenler olmuş aramıza
hoşgeldiniz hayırlı olsun a.s.
ben bugun biraz duygusalım kötü başladım güne biri bi laf etsede ağlasam diye bekliyorum:çok üzgünüm:
selam kızlarrrrrrrrrrr. ayy çok heyecanlıyım öğleden sonra gidicem 2li için. colerko cnm beni merak etmişsin muck muck.
eceyazcnm son sat yaş kilo ve kese yada kalp atışlarını gördüysen bana yazarmısın listeye ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?