ne oldu canım
ya benim birlikte çalıştı bi çocuk var normalde severim bugun nefret ediyorum tam bir anlama özürlü ben ona başka bişey soruyorum o bana başka cvp veriyo deli etti beni sabah sabah bende ağladım sinirden hala da çok sinirli ve üzgünüm çatıcak yer arıyorum
şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnndimpless hadi gözün aydın inş hayırlı haberle gelirsin 4 gözle bekliyorum senin sonucu bende yarın gidicem çok heycanlıyım
canım hormonlar etkiliyo bizi ben de bazen çok mutlu oluyorum bazen çok duygusal geçecek bu günler inşallahne oldu canım
ya benim birlikte çalıştı bi çocuk var normalde severim bugun nefret ediyorum tam bir anlama özürlü ben ona başka bişey soruyorum o bana başka cvp veriyo deli etti beni sabah sabah bende ağladım sinirden hala da çok sinirli ve üzgünüm çatıcak yer arıyorum
şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnndimpless hadi gözün aydın inş hayırlı haberle gelirsin 4 gözle bekliyorum senin sonucu bende yarın gidicem çok heycanlıyım
selam kızlar geçmişi okuyodum
sohbet koyu ve güzel maşaallah
bu arada yeni gelenler olmuş aramıza
hoşgeldiniz hayırlı olsun a.s.
ben bugun biraz duygusalım kötü başladım güne biri bi laf etsede ağlasam diye bekliyorum:çok üzgünüm:
:Saruboceq: inşallahhh öğrenirsin cinsiyetii tehtit et dr amcamızı kk den anneleri toplarım başına deee hemen söylesin cinsiyetini yavrumuzunn sengözlerimebaksanabcanım dimpless im lütfen heyecan falan yapma... bebeğide strese sokma emi.. ay inşallah cinsiyetini de görürsün..
kız heralde hala uyanamadın neyin hesabını soruyon kaydirigubbakcemile3şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnnklava:
kızlar 3 boyutlu ile renkli ultrason aynı şey mi?
canım hormonlar etkiliyo bizi ben de bazen çok mutlu oluyorum bazen çok duygusal geçecek bu günler inşallah
evet ya bazı gün çok neşeliyim bazı gün bomba gibiyim saçma sapan şeylere ağlıyorum sinirleniyorum ve aşırı elim ayağım titriyo artık sinirlenince şimdi şimdi ayıt edebiliyorum siniri ve üzüntüyü demekk ben önceden sinirlenmezmişim sadece üzülüyomuşum
normalde ben çok sakinimdir çünkü
şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnnklava:
yok canım o kadarda değilkaydirigubbakcemile3
bende çok sinirliyim biri bişey dese azarlıyıcam o derece yani kimse çıkmasa karşıma bari
aynen valla avını bekleyen kaplan gibiyim her an herkese çatabilirim
benimde sabah başdönmem oldu ama geçti şimdikızlar benim mide bulantılarım nerdeyse geçmişti
ama artık sinirlenince oluyo şu an dada çok bulanıyo
ve iki gündür başım dönüyo acayip bişey şu anda yaşıyorum sanki kafamın üstünde bi ağırlık var ve çevirirken o baskı yapıyo başıma bi ağrı saplanıyo çok tuhaf yaaaadelikafadulden
sorma canım sabah bi uyandım 7 de daha yatıyordu eşm ama şeytan kaldır diye çattı valla kaldırmadım amaa akşama sormam gerek hesabını hala sinirleniyorum yaaa aklıma geldikçee napiimmmkız heralde hala uyanamadın neyin hesabını soruyon kaydirigubbakcemile3
ayy evettt sende yarın dimi bide umutluyuz da yarın galiba. umarım hepmizin sonuçları çok güzel çıkar:Saruboceq:. suleee bide ben ultrason kağıdında bişe farkettim benimki yan yatıyordu geçen gittiğmizde hani sen sormuştun ya sırtüstü yatıyor demiştim. cık değil. yan yatıyor. bir kolunun üstüne yatmış elini yanağına koymuş öbür elinide öbür yanağına koymuş poz veriyor yaaaa. inanılmaz bişey. bakalım bugün ne durumda hala yan mı yatıyor. biraz çikolata yiyeceğim hareketlensinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?