2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende son aylara kadar bişe alamam gibi geliyo, ama şuanda daha kendimi tam hamile gibi hissetmediğim için olabilir, ilerleyen haftalarda belki fikrim değişir.

dimpless hadi gözün aydın inş hayırlı haberle gelirsin 4 gözle bekliyorum senin sonucu bende yarın gidicem çok heycanlıyım

dimpless hadi gözün aydın inş hayırlı haberle gelirsin 4 gözle bekliyorum senin sonucu bende yarın gidicem çok heycanlıyım
şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnn klava:

şulecim bende akşam eşmi rüyamda kızlarla gördüm hemde 15 16 tane kız hepsi manken gibiydii valllaa benim karnım burnumda eşim bana hiç bakmıoyordu bileee sabah ona hırsla kalktım akşama sorucam ama hesabını bununnn klava:

canım dimpless im lütfen heyecan falan yapma... bebeğide strese sokma emi.. ay inşallah cinsiyetini de görürsün..

bende çok sinirliyim biri bişey dese azarlıyıcam o derece yani kimse çıkmasa karşıma bari

kızlar benim mide bulantılarım nerdeyse geçmişti
ama artık sinirlenince oluyo şu an dada çok bulanıyo
ve iki gündür başım dönüyo acayip bişey şu anda yaşıyorum sanki kafamın üstünde bi ağırlık var ve çevirirken o baskı yapıyo başıma bi ağrı saplanıyo çok tuhaf yaaaadelikafadulden

canım dimpless im lütfen heyecan falan yapma... bebeğide strese sokma emi.. ay inşallah cinsiyetini de görürsün..
:Saruboceq: inşallahhh öğrenirsin cinsiyetii tehtit et dr amcamızı kk den anneleri toplarım başına deee hemen söylesin cinsiyetini yavrumuzunn sengözlerimebaksanab

kız heralde hala uyanamadın neyin hesabını soruyon kaydirigubbakcemile3

kızlar 3 boyutlu ile renkli ultrason aynı şey mi?

yok değilmiş farklılarmış ama görmedim him 3 boyurtu adı üstünde kollarını bacaklarını falan burnunu gözünü falan çok net seçebiliyomuşsun yanında gibi yani renkliyi bilmiyom nasıl bişey

benimde sabah başdönmem oldu ama geçti şimdi

kız heralde hala uyanamadın neyin hesabını soruyon kaydirigubbakcemile3
sorma canım sabah bi uyandım 7 de daha yatıyordu eşm ama şeytan kaldır diye çattı valla kaldırmadım amaa akşama sormam gerek hesabını hala sinirleniyorum yaaa aklıma geldikçee napiimmm

oo seninki şimdiden başlamış
cimcime diyesm geldi birdenkaydirigubbakcemile3
bebeklerin yatışına göre cinsiyet belli olurmuş eğer gözükücek pozisyonda yatarsa erkek
göstermicek şekilde yatarsa kız olurmuş tabi kesin değil ama genelleme işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…