2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimples hayırlı haberlerını beklıyoruz hemen yaz gelınce neler oldugunu bızede

kıslar mide olayını sormayın ıkı hafta oncesıne kadar neguzel dıyodum hıc hamılelık belırtısı yok mıdem normal dıyodum kendı kendıme nazar degdırdım sımdı yemek yıyemıyorum sabah kahvaltım hala masamda duruyo azcık azcık tırtıklıyorum saatler sruyo bi öğünü bitirmem
midem almıyo

kızlar çoğunuzun benim gibi olmasına sevindim :)) bende acaba bendemi bir terslik var diye dert ediyordum.yengemin gelini resmen sürünüyor sürekli midesi bulanıyor.birde çoğu kişi sabah bulantıları yaşıyoruz diyince merak ettim.

yaaa bugun benim arıza verme günüm heralde
şimdi de kasıklarım çok ağrıyo adet sancısı gibi:çok üzgünüm:

dun aksamda benım oyle olmstu uzandım hıc kalkmadım
işyerinde keşke uzanabilme ihtimali olsayıd:1no2:
uzanmak işe yarıyo
sanırım bebek buyuyo yer acılması gerekıyo oturunce sıkıştırıyoruz onu o yuzden uzanınca rahatlıyo

canım inşallah çoook güzel haberlerle dönersin. Çikolatayı kontrolden nekadar zaman önce yiyosun, bende kontrole gitmeden yiyim bari. yerimseniben

doğru diyosun ondandır ama çoktandır olmuyodu
bide midem bulanıyo karnım aç ama canım hiç bişey istemiyo
bide ayaklarım donduuuu
hava çok soğukkkkkkkkkdelikafadulden

doğru diyosun ondandır ama çoktandır olmuyodu
bide midem bulanıyo karnım aç ama canım hiç bişey istemiyo
bide ayaklarım donduuuu
hava çok soğukkkkkkkkkdelikafadulden

ayakları üşüyenin oğlu olurmuss gamyoncuiremsu

canım gergin olduğun için de ağrımış olabilir biliyorsun bebişlerimiz bizim ruh halimizi yansıtıyor biz üzülünce gerilince onlar da geriliyor o yüzden hiçbirşeyi takma kafana canım rahat ol

canım seninki ne kadarlık ? dün gece banada öyle oldu acaip korktum bişi oluyor diye.sürekli iç çamaşırımı kontrol ettim bişi geliyormu diye.bugün birkaç kişi sordum normal diyolar.

bulantısı olmayan arkadaşlar hepinizi Alllah nazardan korusun vala yaaaa ben sadece yemek yerken bulantı duruyo sonra yine..:mymeka:

canım gergin olduğun için de ağrımış olabilir biliyorsun bebişlerimiz bizim ruh halimizi yansıtıyor biz üzülünce gerilince onlar da geriliyor o yüzden hiçbirşeyi takma kafana canım rahat ol

evet canım öyleymiş ama işte elde değilki üzlmicem dedikçe bişey çıkıyo seni üzücek

canım seninki ne kadarlık ? dün gece banada öyle oldu acaip korktum bişi oluyor diye.sürekli iç çamaşırımı kontrol ettim bişi geliyormu diye.bugün birkaç kişi sordum normal diyolar.

benim tickerıma göre yarın 12 haftalık olucak ama dr bi hafta önden götürüyo yani 13 haftalık oldum aslında:lepi:

canım adet günün yaklaşıncada ağrı olurmuş belki ondandır

evet onu bende okumuştum ama benim adetim düzensiz olduğundan kestiremiyorum

kızlar ben bu arada 3 ayımı bitirdim 4. ayın ilk haftasındayım şu an
ohhhh kıskandırayım sizi biraz dedimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…