süperrr tam bir aile dizisi kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende kaçıyorum iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın......
bende çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar zemuszemus
benim de sol kaburgam ağrıyor sürekli ama akşamı sabahı yok ama tekme gibi değil sürekliİpeknil maşallah bebeğine de sana da canım.
Kızlar bu arada özellikle akşamları sağ kaburga kemiğim çok ağrıyor, dokununca da sanki biri vurmuş gibi acıyor, bebeğimi de yukarıda nadiren hissediyorum ama oğluşum mu sıkıştırıyor acaba? Size de oluyor mu?
maşallah canımbu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
geçimş olsun canım dikkat et korkma bu saatten sonra da artık bebeklermiiz bizsiz de hayatlarını sürdürebilecek kadar büyüdüler tabii ki vakitlerini beklerlerse çok daha iyi ama aceleleri varsa da bize düşen onları en iyi şekilde karşılamak olurherkese merhaba;
Tuba çok geçmiş olsun canım
Dün sabah pembe akıntım ve çok hafif kanamam oldu,hemen hastaneye gittim,NST ye girdim ve açıklık muaynesi yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,Kızım makat posizyondaydı,normal pozisyona dönmüş oda benim rahmimi zorlamış,Ama doktorum her ihtimale karşı,3-4 gün yatacaksın dedi,Yaşadığım korkuyu anlatamam...
İnşallah birşey olmaz...
bebekler sarılık olduğunda sarı florasan ışık veriliyor diye biliyorum o yüzden yüz örtüsü olarak kullanıldığı zaman bebek ya sarılık olmaz yada çok hafif geçirirmiş o yüzden ben pembe dışında bir de sarı yaptırdım ama ne kadar doğru yada etkilidir bilemiyorum açıkçası
41 kere maşşallah küçük efene:nazar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gökkuşak da aynı şeyi söyledi ben duymamıştım daha önce böyle bişey ama doktora sorun isterseniz
[çok teşekkürler kızlar:asigim::asigim::1hug::1hug:
hayırlı olsun canımgeçmiş olsun, iyi dinlenmeler...
benim sezeryan doktor kararıyla olacak sanırım, ben talep etmedim, o yaşımdan dolayı daha uygun olduğunu söyledi. benim de işime geldi valla :))
salm kızlar nasılsınız bayadır sohpetinize katılamadım artık evimdeyim sıksık gelicem tuba ve selna çok geçmiş olsun şikayetler başlamış kızlar benim de belim çok fena artuık hergün ağırıyor özellikle yattımmı veya oturdummu kalkınca ayağımın üzerine basamıyorum birde acayip kasık ağrım oluyo hayırlısıyla şu günleri atlatuıp sağlıcakla bebişlermizi alsak kucağımıza yaklaştıkça panik olmaya başladım daha doğru düzgünd bişey almadım yine kızımın var bişelei ama benim hiç yok acil bişey olsa ne iç çamaşırım var ne gecelik zaten erken gelecek gibi bi his var içimde oğlumda bu aylarda böle sancılaım olmazdı kalp çarpıntımda çok var dr kardiyolağa gönderdi ama ben hala gitmedim bu ay gitmem lazım birde benim dr vitamini 4. ayımda bıraktırdı magnezyum ve kalsiyumu birer kutu kullan bırak dedi kan şurubunu sürekli alıyorum birde ben balık yiyemiyorum balık yağını sormuştum 4. ayımda son aylarda veriyoruz demişti ama çok üstüne durmadı sölemedi de bidaha bende sormak istemiyorum eczaneye danıştım sormadan kullansammı diye kullan dedi buay kullanacam inş birde kızlar sizde böle sıkıntı bunaltı keyifsizlik habire ağlama oluyomu
bende çok sık oluyo bu ay kafayı yiycem ne yapmalıyım ya dr gidince sorcam ay çok sıkıntılı oluyo hiç bişey istemiyorum neyse çok uzun yazdım ama baya dertliyim ben çıkayım yarın görüşürüz hepinize iyi geceler bebişlerinizde uyusun büyüsün
hu huuu :) bugün yine sessiz olacağız anlaşılan :))
hımmm :uhm:
eee İpek Muğla'da havalar nasıl? İstanbul serin ve yağışlı :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?