2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süperrr tam bir aile dizisi kaydirigubbakcemile3

eşimle ilk bölümlerinden beri izlemeyi sevdiğimiz tek diziydi.ordaki gibi kıvırcık saçlı oğlumuz olsun isterdik koca yanaklı.gerci şimdi buyudu kazık kadar adam olmus
annemlerdeyken izleyemiyorum maalesef artık.onların dizileriyle çakışıyor ben de ses çıkarmıyorum
arkadaşlar bende kaçıyorum iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın......

iyi akşamlar canım kaydirigubbakcemile2

benim de sol kaburgam ağrıyor sürekli ama akşamı sabahı yok ama tekme gibi değil sürekli

bu arada benim oğlum da bugün itibariyle 42 cm, 1700 gram olmuş, doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler...
maşallah canım

geçimş olsun canım dikkat et korkma bu saatten sonra da artık bebeklermiiz bizsiz de hayatlarını sürdürebilecek kadar büyüdüler tabii ki vakitlerini beklerlerse çok daha iyi ama aceleleri varsa da bize düşen onları en iyi şekilde karşılamak olur

salm kızlar nasılsınız bayadır sohpetinize katılamadım artık evimdeyim sıksık gelicem tuba ve selna çok geçmiş olsun şikayetler başlamış kızlar benim de belim çok fena artuık hergün ağırıyor özellikle yattımmı veya oturdummu kalkınca ayağımın üzerine basamıyorum birde acayip kasık ağrım oluyo hayırlısıyla şu günleri atlatuıp sağlıcakla bebişlermizi alsak kucağımıza yaklaştıkça panik olmaya başladım daha doğru düzgünd bişey almadım yine kızımın var bişelei ama benim hiç yok acil bişey olsa ne iç çamaşırım var ne gecelik zaten erken gelecek gibi bi his var içimde oğlumda bu aylarda böle sancılaım olmazdı kalp çarpıntımda çok var dr kardiyolağa gönderdi ama ben hala gitmedim bu ay gitmem lazım birde benim dr vitamini 4. ayımda bıraktırdı magnezyum ve kalsiyumu birer kutu kullan bırak dedi kan şurubunu sürekli alıyorum birde ben balık yiyemiyorum balık yağını sormuştum 4. ayımda son aylarda veriyoruz demişti ama çok üstüne durmadı sölemedi de bidaha bende sormak istemiyorum eczaneye danıştım sormadan kullansammı diye kullan dedi buay kullanacam inş birde kızlar sizde böle sıkıntı bunaltı keyifsizlik habire ağlama oluyomu
bende çok sık oluyo bu ay kafayı yiycem ne yapmalıyım ya dr gidince sorcam ay çok sıkıntılı oluyo hiç bişey istemiyorum neyse çok uzun yazdım ama baya dertliyim ben çıkayım yarın görüşürüz hepinize iyi geceler bebişlerinizde uyusun büyüsün

geçmiş olsun, kardiyolog işini ihmal etme bence, bir görün için rahatlasın en azından... ben vitamini 3. aydan beri sürekli kullanıyorum, omega 3ü de öyle. balık yemiyorsan omega 3 alsan iyi olur bence de, hatta her balıkta omega 3 yokmuş, yense bile alınması iyi olurmuş. bende de keyifsizlik ve sıkıntı var, başka arkadaşlarda da vardı demek ki hamile depresyonu diye bir şey var gerçekten... kendine iyi bak, canını sıkma hiç bir şeye...

günaydın kızlar :) yaz gelse , güneş çıksa , kemiklerimiz ısınsa , sabah yataktan kalkerken ufff ne bogucu bir hava yerine , ne güzel bir gün desek , bebişlerimiz kucagımızda olsa :):)

istanbul hem kapalı hemde çok serin sabahları işe kalkıp gelmesi çok zor oluyor. hayırlısıyla iznim başlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…