2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbul hem kapalı hemde çok serin sabahları işe kalkıp gelmesi çok zor oluyor. hayırlısıyla iznim başlasa

32 de mi çıkacaksın sen de? öyleyse az kaldı çok şükür...
ben de artık hiç işe gelmek istemiyorum, sabah çok zor kalkıyorum vallahi...

32 de mi çıkacaksın sen de? öyleyse az kaldı çok şükür...
ben de artık hiç işe gelmek istemiyorum, sabah çok zor kalkıyorum vallahi...

ben 35. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum benim burada kimsem yok yanlızım evde vakit geçirememmi diye tereddütlerim var. dünde dr. um çalışmamda bir sıkıntı olmayacğını söyledi artık durum ne gösterir bilemiyorum ama şuan ki düşüncem 35. haftaya kadar çalışmak

aslında ben de en azından 34-35 e kadar çalışmayı düşünüyordum ama izin 32 den hesaplanıyormuş ya öyle de olsa, o yüzden vazgeçtim, zaten dr da 32 de çık dedi...

aslında ben de en azından 34-35 e kadar çalışmayı düşünüyordum ama izin 32 den hesaplanıyormuş ya öyle de olsa, o yüzden vazgeçtim, zaten dr da 32 de çık dedi...

İpek'cim ben doğumdan sonra en az bir sene çalışmayı düşünmüyorum tabi sen devlet memurusun bence en iyi şekilde değerlendir izinlerini.

günaydın canlar
aynen duygularımı tercüme etmişsiniz bu kapalı havalarda işe gelmek, kalkmak çok zor geliyo bahar gelse bebişlerimizin kıyafetlerini, kendi hazırlıklarımızı yapsak artık içimden yıkayıp ütülemek yerlelştirmek de gelmiyorgüneşi görmeden

SELNA çok geçmiş olsun en korktuğum şey her tuvalette pembemsi bişeyler görürmüyüm diye ödüm patlıyo sanırım bu haftalardan sonra bu tarz sıkıntılar olsa bile riskli olmuyo ama nasıl panik olduğunu tahmin edebiliyorum

selam kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın umarım herkes iidir
biz pazartesi günü dra gittik bebeğim çok iyidi maşalahh 31+3 1900 mış dr iri bi bebk olcek dedi allahın izniyle
ama bende tansiyon çıktı dr ölçtüğünde 16 ya 9 çıktı çok korktuk hemen idrar testi istedi ve proteine baktı idrarda protein çıkınca gebelik zehirlenmesi olduğu kesinleştii ama daha başlangıcıymış hemen tansiyon hapın abaşladım günde iki kere ilaç kullanıyorum 1 hafta kontrol altında tutcazz eğer düşüerse doğuma kadar bu ilaçları kullancam düşmezse hastanede kontrol altında tutalacakmışım ne olur bana dua edin kızlar çok üzgünüm her aklıma geldiğinde ağlıyorum
llahtan daha başlangıcında farkedildiği için bebeğe bi zararı dokunmamış tansiyonumun bundan sonrada dokunmazmış ilaçlar önlermiş

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bende iyiyim çok şükür benimde sağ bacağımda kas tutulması tarzı bişey oluyor eğilip kalkarken sıkıntı veriyor dün yoktum izinliydim kızlık soyadımı kimlikte kullanmak istiyordum nezamandır değiştirecektim önce eşimin sayesinde kimliğim değişti. doğum raporu alıcağım için yeni soyadımla almam lazımdı dün tam sıkışıklığı geldi ama hepsi oldu çok şükür önce ssk dan soyadı değişikliğimi yaptırdım prim ödemeleri için sonra işyerime gelip bilgi. güncellemesi yaptırdım vizite kağıdı aldım sonrada doğru devlet hastanesine raporumu almaya karından yapılan usg ile 32 haftalığım onaylandı raporum düzenlenip sonra işyerime teslim ettim çok şükür hiç bir aksaklık olmadan işlerimi hallettim 5 haftalık uzatma sürem başladı şimdi nisan 12 13 gibi gidip doğum iznimi başlatıcam kısmetse.darısı sizlerin başına.

çok geçmiş olsun Nilay canını sıkma eğer kötü bişey olsa seni hastaneye alırdı doktor hem maşallah bebeğininde gelişimi gayet güzel üzülüp ağlayıp bebişinide üzme tatlım.

sağol tatlım alıştım şimdi işte tek sorun 37.haftada alabiliyolarmış bebeği onuda drum normal dedi bi bakıyosun 36 normal sancıyla normal doğum yapıyo kadınlar hemde çok sağlıklı bebişler oluyo dedi rahatlatı benı

çok çok geçmiş olsun, inşallah tansiyonun kontrol altına alınır ve hiç bir sorun yaşamadan bebeğine kavuşurusun... ama üzme kendini, bak farkedilmiş, tedavine başlanmış, hem bebeğine de zarar vermemiş Allaha şükür...
bebeğine de 41 kere maşallah, kocaman adam olmuş :)

nilay canım benimde en korktuğum şey gebelik zehirlenmesi allahtan dr un uyanıkmış benimde her gittiğimde tansiyonuma bakılıyor. çok dikkatli ol sakın tuzlu yeme. sakın üzülme daha fazla yükselmesin tansiyonun sakin bir ruh halinde olman gerekiyor, hayırlısıyla kucağına al yusufunu. dualarım seninle

günaydın bizlerde iyiyiz çok şükür sen kesin gününü almışın ne mutlu ben hala gün konusunda tereddütlüyüm inşallah darısı başıma diyeyim.

evet drum uyanık davrandı allahtan gitgide her şeye alışıyo insan ilkgün çok fenaydımm
ağzıma lokma girmedi şimdi eskiye dönüyom yavaş yavaş
evet ne olur dualarınızı eksik etmeyin
ve mutlaka devamlı tansiyon ölçümü yaptırın ne olur ne olmaz

canım geçmiş olsun üzülme ben her iki hamileliğimi 38 de bitirdim 3 kilo doğdular ikiside önemli olan bu problemi erkenden farketmiş olmanız doğrusu daha önce duymamıştım ama çaresi olması iyi bebeğin süper kilo almış bu hepsinden iyi doğumla birlikte tansiyonun da normale dönecek nasılsa bazan tansiyon kontrolünü önemsemiyoruz oysaki ne kadar önemliymiş

günaydın kızlar
nilay çok geçmiş olsun
bebişine de maşallah seninkine iri dedilerse benimkine obez diyecekler

kesinlkikle gebelikte çok önemli tansiyon
çok dikkat etmek gerekiyomuş
ben bebeği düşünüyom drda bana kızıyo sen kendini düşün zehirlenen sensin die
bebeğe bu saatten sonra bi şey olmaz şimdi alsak bile yaşar hemde sağlıklı olur dedi
tek şansım erken farkedilmiş olması ve geç 32 hafta gibi geç bi zamanda ortaya çıkması

ne güzel darısı başımıza problemsiz olarak inşallah bu soyadı konusunda ben de çok muzdaribim ama ilk başta olsaydı çok kolaydı yıllarca eşimin başının etini yedim biz evlendiğimizde yeni çıkmıştı ilk yaptıranlardan olacaktık nedense eşim çevrenin baskısına aldırış etti ben de tek bir isteğim vardı olmadı diye yıllarca onu mahvettimi şimdi birlikte gidelim ne olur al soyadını deyip duruyo ben de artık istemiyorum geçti diyorum çok sevindim senin almana bence herkes alsın feminist tarafım hep vardır onun için mutlu oluyorum böyle şeylerden:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…