2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zekilk benimde kayınpederim üzülür alınır diye evlenirken yaptırmadım eşim tek erkek diye sonra düğünden biray falan sonra sohbet ederken lafı açıldı ben öyle şeylere takılmam dedi adam ben şok tüh dedim benim aklıma ve geçenlerde kendi babam demezmi kzkardeşine kendi soyadını kullandırıcam sen yapmadım o yapsın diye ikinci soku yaşadım zaten kayınpederin lafından sonra bende yapalım diye söylüyordum eşime babamın demesiyle iyice costüm eşimde geçen gün formunu getirdi doldurup eski bil. başvuruyorsun hemen oluyor.ben kayınpeder derken kendi babam alınmış meğer çok şaşırmıştım. neyse evellki akşam kimliğimi gösterdim babama hoşuna gitti tabi. dünde benim işlemlerim için oda geldi benimle yalnız gitmemeyiyim diye.sağolsun.

ya takılmamak lazım tabi artık çok doğal ama ilk başlarda herkes çocuklarımıza da kendi soyadımızı vereceğimizi düşünüyordu çok sevindim senin adına beni de coşturdun

herkese merhabalarrr...........

nilaycım geçmiş olsun allahtan geç bir xzamanda oluşmuş ve hemen anlaşılmış sıkma canını kontrol altına almış doktorunn.....hayırlısıyla gelsin bebişin.........

kızsezennn!!!!kaç kilo senin bebişşş iki hafta önden gidiyor diyordunn...

Ben de nüfus kağıdım değişirken unutmuşum.Sonradan da eşim baştan problem çıkardı benim soyadımı beğenmiyo musun falan diye.Neyse ikna ettim.Kendi soyadımı da almaya ama öylece kaldı.Nüfusa gidip de dilekçe almak lazım.Bi türlü gidip de halletmedim onu.Nerdeyse 2 sene olucak

29+5 1700 dü

kızlar ayaklarınızda kramp hissettiğiniz zaman sadece bir maden suyu için minareller tamamlanınca kramplar geçermiş.

maaşallah canımmm...tombiş tombiş olsun inşallahhh..........

yalancı doğum sancısıdır canım ama dinlen yorma çok kendinii..........

bu aralar iyi değilinm hep rahatsızım
oğlumun da maşallahı var bi vuruyo tam vuruyo yani
uyku yok uyuyamıyorum
düşünün gece kalktım halının üstünde yattım yatak bana batıyo resmen rahat geniş yer daha rahat geldi san ki

ay kıyamam sana bennn benim daha uykum çok bölünmüyor allahtan gündüz yoruluyorum çok bide seriliyorum ytabi gecee........erken gelir belkide....hayırlısı canımm...

görkem düğün tarihlerimiz yakın seninle demekki mayıs geliniyim bende aynen benimde öyle oldu ama olsun geç oldu ama oldu sezen maşallah bebeğine benimde 31+4 te 1850 gr dedi dr haftasıyla uyumlu dedi çok şükür. gündüz yorulunca geçe güzel uyunuyor hakikaten yatağımdan başka biryerde rahat olamıyorum bende.

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya:
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…