zekilk benimde kayınpederim üzülür alınır diye evlenirken yaptırmadım eşim tek erkek diye sonra düğünden biray falan sonra sohbet ederken lafı açıldı ben öyle şeylere takılmam dedi adam ben şok tüh dedim benim aklıma ve geçenlerde kendi babam demezmi kzkardeşine kendi soyadını kullandırıcam sen yapmadım o yapsın diye ikinci soku yaşadım zaten kayınpederin lafından sonra bende yapalım diye söylüyordum eşime babamın demesiyle iyice costüm eşimde geçen gün formunu getirdi doldurup eski bil. başvuruyorsun hemen oluyor.ben kayınpeder derken kendi babam alınmış meğer çok şaşırmıştım. neyse evellki akşam kimliğimi gösterdim babama hoşuna gitti tabi. dünde benim işlemlerim için oda geldi benimle yalnız gitmemeyiyim diye.sağolsun.
zekilk benimde kayınpederim üzülür alınır diye evlenirken yaptırmadım eşim tek erkek diye sonra düğünden biray falan sonra sohbet ederken lafı açıldı ben öyle şeylere takılmam dedi adam ben şok tüh dedim benim aklıma ve geçenlerde kendi babam demezmi kzkardeşine kendi soyadını kullandırıcam sen yapmadım o yapsın diye ikinci soku yaşadım zaten kayınpederin lafından sonra bende yapalım diye söylüyordum eşime babamın demesiyle iyice costüm eşimde geçen gün formunu getirdi doldurup eski bil. başvuruyorsun hemen oluyor.ben kayınpeder derken kendi babam alınmış meğer çok şaşırmıştım. neyse evellki akşam kimliğimi gösterdim babama hoşuna gitti tabi. dünde benim işlemlerim için oda geldi benimle yalnız gitmemeyiyim diye.sağolsun.
herkese merhabalarrr...........
nilaycım geçmiş olsun allahtan geç bir xzamanda oluşmuş ve hemen anlaşılmış sıkma canını kontrol altına almış doktorunn.....hayırlısıyla gelsin bebişin.........
kızsezennn!!!!kaç kilo senin bebişşş iki hafta önden gidiyor diyordunn...
birde 29+5 te 31+5 göründü
birde benim çok sancım var kızlar kasıklarımda
maaşallah canımmm...tombiş tombiş olsun inşallahhh..........
yalancı doğum sancısıdır canım ama dinlen yorma çok kendinii..........
okudum süper bir doğum olmuş gerçekten........
bu aralar iyi değilinm hep rahatsızım
oğlumun da maşallahı var bi vuruyo tam vuruyo yani
uyku yok uyuyamıyorum
düşünün gece kalktım halının üstünde yattım yatak bana batıyo resmen rahat geniş yer daha rahat geldi san ki
boshayallersmile kmse konuşmuyorr
ay kıyamam sana bennn benim daha uykum çok bölünmüyor allahtan gündüz yoruluyorum çok bide seriliyorum ytabi gecee........erken gelir belkide....hayırlısı canımm...
boshayallersmile kmse konuşmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?