2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım bizim sıpaya balık ve yumurta iyi yarıyo
ben yatağımdan tiksindim sanki çoğu hamişler kocasından
mutfağından tiksinir ama ben yatağımdan sanki
içine girince afakanlar basıyo kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

halı üstünde yatmak keyifliymiş
ama sol yanım ağrıyo kaydirigubbakcemile5
çılgın kızzz......halı sert gelmiyor mu..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey:
:teytey:

günaydın kıslar nasılsınız bakim
muıtluyum bende bi türlü sığamıyorum bi yere :::S

sen yumurtayı iki yiyordun sanırım değil mi sezen??
yataktan tiksinilir mi kızz??sırnaşık şey

çılgın kızzz......halı sert gelmiyor mu..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey:
:teytey:
yok valla yumuşacık geliyo
günaydın kıslar nasılsınız bakim
muıtluyum bende bi türlü sığamıyorum bi yere :::S

artık yarım dünya olduk ondan sanırsamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen yumurtayı iki yiyordun sanırım değil mi sezen??
yataktan tiksinilir mi kızz??sırnaşık şey

evet 2 idi
ama korktum 1 e düşürdüm dedim bizimki bu hızla 5 olacak en iyisi azltayım
sütüm 2 bardak
balık haftada 3 gün
tavuk 1 yada 2
ama meyva her gün her anbayanssulusmilebayanssulusmile

yatakta daralıyorum içinde duramıyorum o manada tiksindim dedim

ben fazla kilo almadım bebeğimin kilosu iyi ama ben çok almadım bide ne basen ne popo bişiy yok bi göbekim var inş da böle gider :))

aferin sezen tebrik ederim senii...beslenme çok önemli bende çok dikkat ediyorum içimden meyve ağacı çıkacak yakında..birde ben yoğurt ve sebze ymekleri salata çok yiyorum.....

valla bizim ekip almış başını gidiyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

az az sıksık yiyorum belki onun etkisi vardır

bolbol meyve aralarda :)

Maşallah , inşallah böyle devam eder... bebeğine de maşallah...

saol cnm benim inşallah son aylarda şişersin diolar ama bekliyok bakalım:)

aferin sezen tebrik ederim senii...beslenme çok önemli bende çok dikkat ediyorum içimden meyve ağacı çıkacak yakında..birde ben yoğurt ve sebze ymekleri salata çok yiyorum.....

ben de beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işyerim şehir dışında olduğu ve imkanlar çok kısıtlı olduğu için izine çıkınca evde daha iyi beslenirim diye düşünüyorum... sebze ve salata ben de çok tüketiyorum..

o yoğurt bayılıyorum
en çok semizotu ile cacık yapıyorum
karnıbahar ve brokoli yoğurtlamasıda harika
salatada kara lahana ya bayılırım ohhhhhhhhhhhhh

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

az az sıksık yiyorum belki onun etkisi vardır

bolbol meyve aralarda :)

saol cnm benim inşallah son aylarda şişersin diolar ama bekliyok bakalım:)

bende öyleyim ama şuan kamera yok olsada resmimim koysam gülmekten çatlarsınız şuan 72 olmuşum dev bir palina popom maşallah kocaman olmuş popo
göbek te zaten nası tarif etsem bilmiyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

maşallah sen kendine çok iyi bakıyorsun, seninki tosun olmasın da ben mi olayım :))

bakçem tabi kız obenim her şeyim canımmmmmmmmmm
ama eşim diyo sezen senin tipin baya değişdi
biraz da benim için çalışsan da zayıf ve zarif dursan
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

selam kızlar geçmişe biraz bakındım nilaycım geçmiş olsun; bebişini gören anneler gözünüz aydın
2 gündür evdeydim pazar günü biraz evi temizleyeyim dedim ceryanda kalmışım galiba sırtım ve boynum tutuldu bizim ev triblex ve benim yatak odam en üst katta merdivenler beni mahvetti kalçama kraplar girdi kabus gibi 2 gün geçirdim çok şükür bugün iyiyim ve işteyim.

o yoğurt bayılıyorum
en çok semizotu ile cacık yapıyorum
karnıbahar ve brokoli yoğurtlamasıda harika
salatada kara lahana ya bayılırım ohhhhhhhhhhhhh

bendeee:lepi:
kara lahanaya beyaz lahana da karıştırıyorum bol limon zeytin yağı bir de tuzla ovunca ilk önce harika oluyorrr.........
birde özenmeytin kızlar yapılması kolay şeyler diye yazıyorum çok da besleyici..

kabak salatalık rendeleyip yoğurtluyorum yoğurduna biraz mayonez...bir avuç ceviz içi ..seviyorsanız biraz dere otu.....nefis ve besleyici...........

kaydirigubbakcemile3

61 ım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…