selam kızlar geçmişe biraz bakındım nilaycım geçmiş olsun; bebişini gören anneler gözünüz aydın
2 gündür evdeydim pazar günü biraz evi temizleyeyim dedim ceryanda kalmışım galiba sırtım ve boynum tutuldu bizim ev triblex ve benim yatak odam en üst katta merdivenler beni mahvetti kalçama kraplar girdi kabus gibi 2 gün geçirdim çok şükür bugün iyiyim ve işteyim.
bakçem tabi kız obenim her şeyim canımmmmmmmmmm
ama eşim diyo sezen senin tipin baya değişdi
biraz da benim için çalışsan da zayıf ve zarif dursan
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ben de 10kilo almışım akşamları 11 12 kilo fazladan çıkıyorum hattaaa
bugünde 2 de doktordayım bakalım biraz daha aldım mı?? bebişim ne durumdaaa........
ayy heyecanlanıyorum yüzünü göremiyorum diye üzülüyorum doktorumda bir dahaki gelişinde bana çikolata yiyerek gel demişti birde şeker yüklemem yapılacak etkilermi acaba yediğim çikolata.........
merhaba kızlar.nasılsınz bakalım
çok geçmiş olsun, aman kendine dikkat et, yorgunluk falan çok kötü oluyor bu durumda... temizlik falan bizlerden önemli değil, ben saldım vallahi evi :))
mervecim geçmiş olsuunn..........
selam kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın umarım herkes iidir
biz pazartesi günü dra gittik bebeğim çok iyidi maşalahh 31+3 1900 mış dr iri bi bebk olcek dedi allahın izniyle
ama bende tansiyon çıktı dr ölçtüğünde 16 ya 9 çıktı çok korktuk hemen idrar testi istedi ve proteine baktı idrarda protein çıkınca gebelik zehirlenmesi olduğu kesinleştii ama daha başlangıcıymış hemen tansiyon hapın abaşladım günde iki kere ilaç kullanıyorum 1 hafta kontrol altında tutcazz eğer düşüerse doğuma kadar bu ilaçları kullancam düşmezse hastanede kontrol altında tutalacakmışım ne olur bana dua edin kızlar çok üzgünüm her aklıma geldiğinde ağlıyorum
llahtan daha başlangıcında farkedildiği için bebeğe bi zararı dokunmamış tansiyonumun bundan sonrada dokunmazmış ilaçlar önlermiş
teşekkür ederim kızlar
kiloları sormayın bende 13 kilo aldım allahtan boyum uzunda herkes çok kilo almamışsın göbeğin çıkmış sadece diyor zemuszemus
hadi gözün aydın 2 saat kalmış kızını görmeye :) bence etkiler çikolata, ilk gittiğimde tatlı bir şeyler yemediyseniz yapalım testi demişlerdi, yediğim için yapılmamıştı, istersen şimdi bir arayıp sor...
geçmiş olsun, kardiyolog işini ihmal etme bence, bir görün için rahatlasın en azından... ben vitamini 3. aydan beri sürekli kullanıyorum, omega 3ü de öyle. balık yemiyorsan omega 3 alsan iyi olur bence de, hatta her balıkta omega 3 yokmuş, yense bile alınması iyi olurmuş. bende de keyifsizlik ve sıkıntı var, başka arkadaşlarda da vardı demek ki hamile depresyonu diye bir şey var gerçekten... kendine iyi bak, canını sıkma hiç bir şeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?