tşk ederim cnmyediklerine dikkat et canım
iyice çiğneyerek yemeye çalış (ben yapamıyorum ama),baharatlı yağlı şeyler yememeye çalış bide yastığın yükselt bu günlerde mide asidin yukarı çıkmasın yanacağı varsa yanıyo yine de belki böyle azalır ,bide ballı süt falan iç soğuk olunca daha iyi geliyodu bana
sleam verdim ama..
hb sağol evet gününü beklerse doğal olarak mayıs 5..
senağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
kızlar çok üzgün ve tedirginim.dün geceye doğru kahverengi çok az akıntım oldu ondan sonra hep kontrol ettim bişi gelmedi ama çok korkuyorum.böyle akıntısı olan oldumu.11i 10 gece gidicem doktora ama korkuyorumm
selam kızlar. işler yoğun giremiyorum sabahtan
kızlar ankarada eyüp ekici diye doktor duydunuz mu iş arkadaşım diyo o gitmiş hamileyken bebeğin anne karnında hastalıı olup olmadığıı söylüyomuş mesela bir bebeğin karaciğerinde siyah bir leke keşfetmiş ve o leke onun 35 yaşında hastalanmasına seebeb olacakmış 20. haftada gitmek gerekiyomuş siz duydunuz mu ankaradaki arkadaşlar bu doktorun ismini
selam canım hoşgeldin
kızlarrr herkes sessiz bakıyorum daaa canlanın biraz. haydddiiiii buğün son iş günüüü
canım ben duyduğumu söyledimm internettende araştırdınm ankarada en ayrıntılı ultrasona sahipmiş ikili testte sorun çıkanları bile doktorlar ona yönlendiriyormuş bilmiyorum ama benim ankarada bir arkadaşım var ilk çocuğu engelli ona söylicem araştırması içintıp eğer böyle bişey söylebiliyorsa,bu doktora özgü bişey olamaz.Öyle bir teknoloji varsa eğer bir sürü üniversite hastanesi var ya da çok donanımlı hastaneler var.Onlarda da olması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?