2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yediklerine dikkat et canım
tşk ederim cnm

bundan sonra edicem çalıştım için bazen dikakt edemiyorum yemeği dışardan yiyos

amam inş bunada bi çare bulacam:sinifsinif:

tşk ederim cnm

kızlar ülker petibörlü pastaları gördünüz mü?Sayfanın üstünde reklamı çıkıyor.
Dayanamayıp girdimm akannehir

amin sağol ..sanmıyorum daha yeni yeni giriyorum mayıs annelerine.. sanırım sat yazmıştım bir ara ama kaydettilermi bilmem

Benim yazdiklarimi okudun mu bilmiyorum ama ben en basindan beri kanama sorunu cekiyorum. Once az bir kirmizi (taze) kan geliyor arkasindan sildikce veya kilodumda az kahverengi kan (eski) bir kac gun suruyor. Herseferinde de moralim cok bozuldu, ne kadar etraf veya doktor beni rahatlatmaya calissa da, ultrasona girip bebegimi gorup ancak rahatlayabildi. Cok fazla kirmizi kan kaybedip ve kasiklarimda da agri olursa telaslanmami soylediler.

mehlikameryem canım üzüldüm senin adına geçmiş olsun umarım bebişin seninledir iyi haberlerini bekliyorum...

kızlar ankarada eyüp ekici diye doktor duydunuz mu iş arkadaşım diyo o gitmiş hamileyken bebeğin anne karnında hastalıı olup olmadığıı söylüyomuş mesela bir bebeğin karaciğerinde siyah bir leke keşfetmiş ve o leke onun 35 yaşında hastalanmasına seebeb olacakmış 20. haftada gitmek gerekiyomuş siz duydunuz mu ankaradaki arkadaşlar bu doktorun ismini

tıp eğer böyle bişey söylebiliyorsa,bu doktora özgü bişey olamaz.Öyle bir teknoloji varsa eğer bir sürü üniversite hastanesi var ya da çok donanımlı hastaneler var.Onlarda da olması gerekirdi.

kızlar bu aşermede nasıl bişe oluyo? yani tarifi varmı bilmiyorum ama :) şimdi işyerinde otururken canım acayip derecede şalgam istedi ve halada deli gibi istiyorum. Arkadaşıma söyledim gidip alacak.
Acaba aşermemi yoksa pis boğazlığımdanmı anlayamadım sositososito

tıp eğer böyle bişey söylebiliyorsa,bu doktora özgü bişey olamaz.Öyle bir teknoloji varsa eğer bir sürü üniversite hastanesi var ya da çok donanımlı hastaneler var.Onlarda da olması gerekirdi.
canım ben duyduğumu söyledimm internettende araştırdınm ankarada en ayrıntılı ultrasona sahipmiş ikili testte sorun çıkanları bile doktorlar ona yönlendiriyormuş bilmiyorum ama benim ankarada bir arkadaşım var ilk çocuğu engelli ona söylicem araştırması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…