2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nidahcım kalp atışlarını sormuşsun benim doktorum her kontrolde dinliyor usg ile... hatta plesanta kordonumuzun akışını bile dinliyorrr........

ultrason cihazıyla dinlenebiliyor ama......

hayırlı olsun canım.Bebiş kısmetiyle gelmiş

maşallah kızına, koca kız olmuş valla :) doğum konusunda da hayırlısı olsun...
umarım şeker sonuçların da iyidir....

nidahcım kalp atışlarını sormuşsun benim doktorum her kontrolde dinliyor usg ile... hatta plesanta kordonumuzun akışını bile dinliyorrr........

ultrason cihazıyla dinlenebiliyor ama......

hadi yaa canımm sağol benimki ilk kez söyledi alt katta bi yere gitcekmişim hastanede öle bi bölüm mü varmış anlamadım kalp atışları dinlencek deyince.. sağlık ocağında dinliyolardı geçen gittiğimde küçük garip bi aletle:)

bu arada kızına maş. tatlımm 1800gr çok iyi ALlah sağlıkla gelmelerini nasip etsn kuzucuklarınn

Hayılı olsun canım.Maşallah bebişine

Börekleri pişirip mi buzluğa attın çiğ mi?Ziyarete gelenlere mi ikram edeceksin?Doğru aslında yapmak lazım

Börekleri pişirip mi buzluğa attın çiğ mi?Ziyarete gelenlere mi ikram edeceksin?Doğru aslında yapmak lazım

sağol tatlım.
börek konusu güzel de hiç gözüm kesmiyo benim ya yemek yapmaya üşenir oldum. bir tek alışveriş yapmaya üşenmiyorum:)

her usg de yok sanırım o yüzden ayrıntılı denen 3-4 boyutlularda var sanırım belki o yüzden alt katta demiştir her yerin uygulaması farklı...

çok teşekkür ederimmm......bacak boyu uzun olacak dedi doktorumm manken yapacağım kızlarımııı..
eşimde kafayı yicek napcam ben diyeee......kaydirigubbakcemile3 kıskanıyor biziii..........sempatiksalakcinni

yeni doktorun hayırlı olsun
bebişede maşallah

yeni işin hayırlı olsun
ama altı hafta çok değilmi işallah dayanırsın canım ya

maşallah mankenimize

doktorumda dün bir bebişden bahsetti içim eridi yaaa..bir bayanın bebekleri yaşamıyormuş gelişmiyormuş anne karnında bu 4. bebekmiş bu kez 950 gr ken doğurtturmuşlar bebeği haftalarca küvezde kalmış çok özel baktık ona dedi.1600 gr olmuş dün annesinin kucağına vermişler.....kavuşmuşlar görseniz kürdan gibi diyoo.. o yüzden senin ki doğsa yaşar şimdi dedi..ondan bile büyük dedii.....canım allahtan mutlu son olmuşşş.............

nidah maşallah bebeğine ne güzel pozisyonunuda almış darısı benim oğlanın başına kızlar daha hamarat erkekler tembel ters duruyor hala benimki.

arcak gerçekten bebeğin şansıyla gelmiş tubitak çok kaliteli bir yer hayırlı olsun.

gökkuşak gözün aydın maşallah bebeğine

beni dr üç hafta sonra çağırdı sizin dediğiniz kalp atışları nst olmasın benim aklıma bir tek o geliyor benim dr 35 ten sonra gittiğimde nst alıyormuş hastalarını o yüzden üç hafta sonra çağırdı beni.

canım pişirip attım çıkınca sadece ısıtıyorsun çok da güzel kabarıyorlar tekrar süper oluyor sonrasında gelenlere ikram için 10' ar tane poşetledim koydum tavsiye ederim, sarmaları pişirmedim

GÖKKUŞAK bebişine maşallah kilosu çok iyi ama boyu çok çok iyi

beni de 3 hafta sonra çağırdı bu kez..nst yi hiç sormadımm ben çok telaş yapıyordum kendime artık her şeyi şükürler olsun sıkıntı yapmayacağım 23 hafta sonra gideceğimm doktorum doğumun ne zaman olursa olsun ben yanında olacağım dedi..gece yarısı jale hn koş diceksin gelicem dedi baktık çok canın yanıyo hemen epiduralli sezeryana geçeriz dedi.takma kafan rahatla.çok kolay yapacağına eminim dedi..artık düşünmüyorum çünkü ciddi sıkıntı yapmıştım kızlar bennn.........bakalım bekliyorum ansızın geliverecekmiş gibi geliyor bana öylesi çok hoş oluyor kızlar..allah herkese kolay doğum nasip etsinn.........

ne zor şeyler dimi düşününce gerçekten mutlu sonla bitmesi çok güzel ama o annenin yaşadıkları da ne zordur nasıl izler bırakmıştır yaşamında kimbilir, hiç bebeği olamayanlar da cabası allah aratmasın zor işte bu dünyada herkesin bir sınavı var

dediğin çok mantıklı bende bayılırım her şeyimi baştan hazırlamaya......ama vaktim yok yaaaa......

sağol kuşummmm.........aldığım kalsiyumdan herhaldeee...boyumuz hızlı gidiyorrr.......

valla doktorun süpermiş böyle konuşması bile nasıl rahatlatıyordur seni bence hiç telaş yapma 1. normal ise tabiki de bunu da normal düşün epiduralle anlamadan doğurursun emin ol ikinciler daha kolaymış yolu hazır ilk doğum nispeten daha zor derler

hayırlı olsun canım

inşallah bir an önce alışırsın işine de bebişinle de sorun çıkmaz işe dönmk için heyecanlanırsın çok iyi bir yerleşme olmuş

bence nst'ye bağlanma olayını kalp atışı dinleyeceğiz diye anlatmıştır sancı bakıcaz faln da derse heyecanlanırsın diye

GÖKKUŞAK maşallah kızına siizn bebekleriniz kıskandım ben de daha sağlıklı yiyiorum bu hafta 29una kadar ben de daha iyi bakıyım oğluma kendi haline bırakmıyım bu kadar yaşıtları iri olcak oğlum küçük kalmasın guclubacismile
bu gece rüyamda gördüm yine oğlumu ilk defa karnımda gördüm ama o kdar güçlenmiş ki tekme atıyor böyle çizgi filmlerdeki gibi ayağı karnımdan çıkıyomuş gib olyo, kollarını oynatıyor onlarda öyle dışardan görülüyor en sonunda bir de suratını yaklaştırıyor böyle gözleri görülüyor ben de eşime gösteriyorum bak oğluna diye o da vauv hakkaten çok güçleniş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…