Herkese günaydın nasılsınız arkadaslar ben yeni iş değiştirdim tübitaka basladım bu 2nci haftam ancak yazabıldım epeydır gırıyodum ama yazamıyodum bakıp cıkıyodum.Daha 6 hafta calıscam nasıl geccek bılmıyorum bır yandan yenı ısın acemılıgı bana dua edın arkadaslar
günaydınlar herkeseee............
kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......
kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........
nidahcım kalp atışlarını sormuşsun benim doktorum her kontrolde dinliyor usg ile... hatta plesanta kordonumuzun akışını bile dinliyorrr........
ultrason cihazıyla dinlenebiliyor ama......
teşekkür ederim canımmm.......maşallah canımm kızınaa kocaman olmuş maşallahh
maşallah kızına, koca kız olmuş valla :) doğum konusunda da hayırlısı olsun...
umarım şeker sonuçların da iyidir....
Hayılı olsun canım.Maşallah bebişineGünaydınn kızlarrr
dün yeni bi hastaneye başladım yeni bir doktorr ama güzeldi inş doğumu da orda yapcam hayırlısı artık.
oğluşumm 1750 gr olmuş 41 cm civarında dedi boyu. bir de normal doğum pozisyonuna geçmiş oğlun dedi yani bi aksilik çıkmazsa inş normal doğum yapacaksın dedi. ay inşş dedimm:)
bundan sonra da 2 hafta da bir gidecekmişim.. siz ne sıklıkta gideceksiniz kızlar?
bide balık hafta 2 kez ye dedi yemezsem balık yağı vercekmiş yerim dedimmm amaaa...
ben bu arada demirilacıyla kalsiyuma devam ediyorum.
bizden haberler böle teyzeleri
bu arada ben doğumdan sonrası için dondurucuya börek yapıp koydum dün bayağı yoruldum sizlerede tavsiye ederim çabucak ısıtıp veririz, ıspanaklı, peynirli yaptım daha önce de dolma sarmıştım annelere bişey kalmadı yani
Hayılı olsun canım.Maşallah bebişine
Börekleri pişirip mi buzluğa attın çiğ mi?Ziyarete gelenlere mi ikram edeceksin?Doğru aslında yapmak lazım
hadi yaa canımm sağol benimki ilk kez söyledi alt katta bi yere gitcekmişim hastanede öle bi bölüm mü varmış anlamadım kalp atışları dinlencek deyince.. sağlık ocağında dinliyolardı geçen gittiğimde küçük garip bi aletle:)
bu arada kızına maş. tatlımm 1800gr çok iyi ALlah sağlıkla gelmelerini nasip etsn kuzucuklarınn
yeni doktorun hayırlı olsunGünaydınn kızlarrr
dün yeni bi hastaneye başladım yeni bir doktorr ama güzeldi inş doğumu da orda yapcam hayırlısı artık.
oğluşumm 1750 gr olmuş 41 cm civarında dedi boyu. bir de normal doğum pozisyonuna geçmiş oğlun dedi yani bi aksilik çıkmazsa inş normal doğum yapacaksın dedi. ay inşş dedimm:)
bundan sonra da 2 hafta da bir gidecekmişim.. siz ne sıklıkta gideceksiniz kızlar?
bide balık hafta 2 kez ye dedi yemezsem balık yağı vercekmiş yerim dedimmm amaaa...
yeni işin hayırlı olsunHerkese günaydın nasılsınız arkadaslar ben yeni iş değiştirdim tübitaka basladım bu 2nci haftam ancak yazabıldım epeydır gırıyodum ama yazamıyodum bakıp cıkıyodum.Daha 6 hafta calıscam nasıl geccek bılmıyorum bır yandan yenı ısın acemılıgı bana dua edın arkadaslar
günaydınlar herkeseee............
kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......
kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........
yeni doktorun hayırlı olsun
bebişede maşallah
yeni işin hayırlı olsun
ama altı hafta çok değilmi işallah dayanırsın canım ya
maşallah mankenimize
sağol kuşuummm...... selma nerelerde yaaaa.............kaydirigubbakcemile
Hayılı olsun canım.Maşallah bebişine
Börekleri pişirip mi buzluğa attın çiğ mi?Ziyarete gelenlere mi ikram edeceksin?Doğru aslında yapmak lazım
nidah maşallah bebeğine ne güzel pozisyonunuda almış darısı benim oğlanın başına kızlar daha hamarat erkekler tembel ters duruyor hala benimki.
arcak gerçekten bebeğin şansıyla gelmiş tubitak çok kaliteli bir yer hayırlı olsun.
gökkuşak gözün aydın maşallah bebeğine
beni dr üç hafta sonra çağırdı sizin dediğiniz kalp atışları nst olmasın benim aklıma bir tek o geliyor benim dr 35 ten sonra gittiğimde nst alıyormuş hastalarını o yüzden üç hafta sonra çağırdı beni.
doktorumda dün bir bebişden bahsetti içim eridi yaaa..bir bayanın bebekleri yaşamıyormuş gelişmiyormuş anne karnında bu 4. bebekmiş bu kez 950 gr ken doğurtturmuşlar bebeği haftalarca küvezde kalmış çok özel baktık ona dedi.1600 gr olmuş dün annesinin kucağına vermişler.....kavuşmuşlar görseniz kürdan gibi diyoo.. o yüzden senin ki doğsa yaşar şimdi dedi..ondan bile büyük dedii.....canım allahtan mutlu son olmuşşş.............
canım pişirip attım çıkınca sadece ısıtıyorsun çok da güzel kabarıyorlar tekrar süper oluyor sonrasında gelenlere ikram için 10' ar tane poşetledim koydum tavsiye ederim, sarmaları pişirmedim
GÖKKUŞAK bebişine maşallah kilosu çok iyi ama boyu çok çok iyi
beni de 3 hafta sonra çağırdı bu kez..nst yi hiç sormadımm ben çok telaş yapıyordum kendime artık her şeyi şükürler olsun sıkıntı yapmayacağım 23 hafta sonra gideceğimm doktorum doğumun ne zaman olursa olsun ben yanında olacağım dedi..gece yarısı jale hn koş diceksin gelicem dedi baktık çok canın yanıyo hemen epiduralli sezeryana geçeriz dedi.takma kafan rahatla.çok kolay yapacağına eminim dedi..artık düşünmüyorum çünkü ciddi sıkıntı yapmıştım kızlar bennn.........bakalım bekliyorum ansızın geliverecekmiş gibi geliyor bana öylesi çok hoş oluyor kızlar..allah herkese kolay doğum nasip etsinn.........
hayırlı olsun canımGünaydınn kızlarrr
inşallah bir an önce alışırsın işine de bebişinle de sorun çıkmaz işe dönmk için heyecanlanırsın çok iyi bir yerleşme olmuşHerkese günaydın nasılsınız arkadaslar ben yeni iş değiştirdim tübitaka basladım bu 2nci haftam ancak yazabıldım epeydır gırıyodum ama yazamıyodum bakıp cıkıyodum.Daha 6 hafta calıscam nasıl geccek bılmıyorum bır yandan yenı ısın acemılıgı bana dua edın arkadaslar
bence nst'ye bağlanma olayını kalp atışı dinleyeceğiz diye anlatmıştır sancı bakıcaz faln da derse heyecanlanırsın diyehadi yaa canımm sağol benimki ilk kez söyledi alt katta bi yere gitcekmişim hastanede öle bi bölüm mü varmış anlamadım kalp atışları dinlencek deyince.. sağlık ocağında dinliyolardı geçen gittiğimde küçük garip bi aletle:)
bu arada kızına maş. tatlımm 1800gr çok iyi ALlah sağlıkla gelmelerini nasip etsn kuzucuklarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?