şişko kaçtı gelmiyo
işte son iki günüymüş demek yeni elemanın canını okuyo kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
valla doktorun süpermiş böyle konuşması bile nasıl rahatlatıyordur seni bence hiç telaş yapma 1. normal ise tabiki de bunu da normal düşün epiduralle anlamadan doğurursun emin ol ikinciler daha kolaymış yolu hazır ilk doğum nispeten daha zor derler
hayırlı olsun canım
inşallah bir an önce alışırsın işine de bebişinle de sorun çıkmaz işe dönmk için heyecanlanırsın çok iyi bir yerleşme olmuş
bence nst'ye bağlanma olayını kalp atışı dinleyeceğiz diye anlatmıştır sancı bakıcaz faln da derse heyecanlanırsın diye
GÖKKUŞAK maşallah kızına siizn bebekleriniz kıskandım ben de daha sağlıklı yiyiorum bu hafta 29una kadar ben de daha iyi bakıyım oğluma kendi haline bırakmıyım bu kadar yaşıtları iri olcak oğlum küçük kalmasın guclubacismile
bu gece rüyamda gördüm yine oğlumu ilk defa karnımda gördüm ama o kdar güçlenmiş ki tekme atıyor böyle çizgi filmlerdeki gibi ayağı karnımdan çıkıyomuş gib olyo, kollarını oynatıyor onlarda öyle dışardan görülüyor en sonunda bir de suratını yaklaştırıyor böyle gözleri görülüyor ben de eşime gösteriyorum bak oğluna diye o da vauv hakkaten çok güçleniş diyor
Arkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur
[Bbu bizi takip eden misafir selma ollmasın gökkuşak bide onun görünmez olma özelliği var zilli kariiiiiiiiiiiii
günaydınlar herkeseee............
kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......
kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o olsa dayamnamazki bu kadar süre atlar muhabbetin içineeee...............:roflol:
her usg de yok sanırım o yüzden ayrıntılı denen 3-4 boyutlularda var sanırım belki o yüzden alt katta demiştir her yerin uygulaması farklı...
çok teşekkür ederimmm......bacak boyu uzun olacak dedi doktorumm manken yapacağım kızlarımııı..
eşimde kafayı yicek napcam ben diyeee......kaydirigubbakcemile3 kıskanıyor biziii..........sempatiksalakcinni
yeni doktorun hayırlı olsun
bebişede maşallah
sağol tatlım
sağol canım benimki de erkek teyzesi akıllı duruyo şimdilik bakalım doğumdan sonra neler yaşıcazzkaydirigubbakcemile3 o günleri de görürürz inşşşnidah maşallah bebeğine ne güzel pozisyonunuda almış darısı benim oğlanın başına kızlar daha hamarat erkekler tembel ters duruyor hala benimki.
arcak gerçekten bebeğin şansıyla gelmiş tubitak çok kaliteli bir yer hayırlı olsun.
gökkuşak gözün aydın maşallah bebeğine
beni dr üç hafta sonra çağırdı sizin dediğiniz kalp atışları nst olmasın benim aklıma bir tek o geliyor benim dr 35 ten sonra gittiğimde nst alıyormuş hastalarını o yüzden üç hafta sonra çağırdı beni.
tşk ler tatlımhayırlı olsun canım
3 aylıkken kreş nasıl olcakki canım ya ? yakınına emanet etsen daha iyi bu dönemde. hayırlısı tabi iş hayatı böle ya..Arkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur
Günaydın arkadaşlar,
Maşallah gökküşağı bebişineAllah'ın hayırlısı ile hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin yaradan . aminnn
Arkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur
canım ilk 3 yıl için en köt übakıcı en iy ikreşten iyidir diyorlar birşekilde en ya da eşin kayınvalidene bırakıp akşam almaı deneseniz daha iyi olmaz mı daha 3 aylıkken kreş gerçekten çok zor olurArkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur
ay aslında onu da çok severim ama mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum resmen sebze konusunda bu bölgede çok fgazla tüketilmiyor galiba, hiç güzel sebze yok her akşam da büyük marketlere gidemiyor insansağol canıımmmm..sen o çikolata yüklemelerini brak bence kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sebze meyveye yüklennnn.............yerimseniben
ye şekerim kendiniz mahrum bırakmayın çikolata da mutluluk hormonu salgılamanızı sağlayan maddelşer var yiyin mutlu olunçikolata deme aşeriyom resmennnnnnnnnn
selam kızlar
nidah , gökkuşak maşallah bebişlerinizebizde cumartesi günü gidicez oğluşumuzu görmeye zemuszemus
selam kızlar
nidah , gökkuşak maşallah bebişlerinizebizde cumartesi günü gidicez oğluşumuzu görmeye zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?