2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım gerçektennn öyleeee......dediğin gibi doktorumda 1. yoları açmış zaten korkma diyorr..ttakmayacağım artık attım kafamdannn...........a.s.

Arkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur

sağol canıımmmm..sen o çikolata yüklemelerini brak bence kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sebze meyveye yüklennnn.............yerimseniben

[Bbu bizi takip eden misafir selma ollmasın gökkuşak bide onun görünmez olma özelliği var zilli kariiiiiiiiiiiii

hayırlısı olsun canımmm yeni işinn..ne yazıkki kariyer için bu gerke biliyor ama en azından 1 yaşına kadar bir yakının bakarsa daha iyi olur canım bebiş için ama hayırlısı olsunnn..........

[Bbu bizi takip eden misafir selma ollmasın gökkuşak bide onun görünmez olma özelliği var zilli kariiiiiiiiiiiii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o olsa dayamnamazki bu kadar süre atlar muhabbetin içineeee...............:roflol:

Günaydın arkadaşlar,
Maşallah gökküşağı bebişine Allah'ın hayırlısı ile hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin yaradan . aminnn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o olsa dayamnamazki bu kadar süre atlar muhabbetin içineeee...............:roflol:

orası da öyle yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar
nidah , gökkuşak maşallah bebişlerinize bizde cumartesi günü gidicez oğluşumuzu görmeye zemuszemus

küçük mankenini yerim seninnnnnnn oyy maşşkaydirigubbakcemile2

önceki işinin seramik kursu ile bir ilgisi varmı kızkardeşimin gittiği kurs öğretmeni de hamile o da tübitak ta başlıycakmış bir anda cv uydu da o açıdan sordum

canım ilk 3 yıl için en köt übakıcı en iy ikreşten iyidir diyorlar birşekilde en ya da eşin kayınvalidene bırakıp akşam almaı deneseniz daha iyi olmaz mı daha 3 aylıkken kreş gerçekten çok zor olur

sağol canıımmmm..sen o çikolata yüklemelerini brak bence kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sebze meyveye yüklennnn.............yerimseniben
ay aslında onu da çok severim ama mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum resmen sebze konusunda bu bölgede çok fgazla tüketilmiyor galiba, hiç güzel sebze yok her akşam da büyük marketlere gidemiyor insan
semizotu saltası diyo mesela burda birileri hatırlamıyorum kimdi de ay nasıl severim biliyo musun katır kutur yoğurtlamadan bile yermi ama yok, beyaz lahanayı sen söylemiştin galiba öyle kendini de bir de göbeğindeki sert yeri de öyle severim ama bulabilene aşk olsun olan da kartlaşmış pörsümüş şeyler oluyor markete gidince de turfanda sebzeler hep onlar da güzel gözüküyor da korkuyorum hormon vriyorum çocuğa diye
mesela çok çilek yiyien çocuklar ergenliğe erken giriyormuş bunu yeni öğrendim
domates yiyiyorum ben haftada iki üç sabah ondan biel korktum

çikolata deme aşeriyom resmennnnnnnnnn
ye şekerim kendiniz mahrum bırakmayın çikolata da mutluluk hormonu salgılamanızı sağlayan maddelşer var yiyin mutlu olun

selam kızlar
nidah , gökkuşak maşallah bebişlerinize bizde cumartesi günü gidicez oğluşumuzu görmeye zemuszemus

sağol tatlım seninki de baya büyümüşşş 33lerdesinn maş. hayırlı haberlerle gelirsin inş

Önceki işim belmekte çini öğretmenliğiydi canım belki kursiyerlerimden biri olabilir kardeşin

ARCAK81 3 aylıkken kreş işi zor hemde çok zor bakıcı bulman lazım süt iznin olcak zaten bir şekilde biraz da rapor alırsın 4 aylık olur mazeret izni var 10 gün yeni yasa çıktı asalet tastik olmadan önce veriyorlar mutlaka onu kullan ilk 6 ay anne sütü çok önemli çünkü sonrasında iyi bir bakıcı bulursan 2 yaşından sonra tübitakın falan kreşi vardır belkide oraya verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…